freshcie Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Chciałbym kupić jakiś jersey, koniecznie z naszywanymi napisami. Najlepiej używany, ale w jak najlepszym stanie - na nowy nie mam siana. Rozmiar myślę najlepiej M (mój Wade ma ok. 55 cm szerokości pod pachami oraz 80 cm długości mierząc z tyłu(przy wersji length +2")). Z góry dzięki za propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Chciałbym kupić jakiś jersey, koniecznie z naszywanymi napisami. Najlepiej używany, ale w jak najlepszym stanie - na nowy nie mam siana. Rozmiar myślę najlepiej M (mój Wade ma ok. 55 cm szerokości pod pachami oraz 80 cm długości mierząc z tyłu(przy wersji length +2")). Z góry dzięki za propozycje ile masz funduszy.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshcie Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Chciałbym się zmieścić w stówce jak da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 jacyś konkretni zawodnicy Cie interesują szczególnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshcie Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Konkretni może niekoniecznie, bo na konkretnych pewnie bym musiał więcej wydać, ale nie ukrywam, że chętnie bym przyjął: - Durant - OKC - Westbrook - OKC - Bird - Boston - MJ23 - Bulls - Hardaway - Orlando - Paul - Clippers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshcie Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 W stowce za tych zawodników to raczej szukaj replik... które i tak są rzadkością, może Paula udałoby się znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshcie Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Tak jak wcześniej napisałem - nie jestem ukierunkowany, że tylko te nazwiska mogą być. Rozważę każdą ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi