Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2016/17

mycek

Rekomendowane odpowiedzi

https://twitter.com/dougmcdermott/status/756522405602799616?s=09)

Jestem dziwnie spokojny o najbliższy sezon

BULLS samym talentem Butlera i Wade'a powinni wejść do PO, a tam sukcesem będzie druga runda

Jednak na wschodzie czekam tylko na pojedynek Pacers z Cavs, reszta to szrot

Edytowane przez josephnba

A mi Bulls jakoś nie bardzo sie widzą w tym sezonie. Wade jest coraz starszy, jak zagra 60 meczy w sezonie bedzie ok. Rondo wspaniale wspominam z Dallas. Ławki nie ma i to jest najwiekszy problem Byków. Obwód jest po prostu kiepski. Nie mówie ze są mega słabi, ale już PO bedzie dobrym wynikiem. 

W dniu 8.08.2016 o 09:28, josephnba napisał(a):

Jestem dziwnie spokojny o najbliższy sezon

BULLS samym talentem Butlera i Wade'a powinni wejść do PO, a tam sukcesem będzie druga runda

Jednak na wschodzie czekam tylko na pojedynek Pacers z Cavs, reszta to szrot

Ja spokoju o playoffs jakoś tak całkiem nie podzielam (choć też mam wrażenie, że powinni wejść), ale zaintrygowali mnie ci Pacers.

Mówisz, że pozyskanie Tiga (który ma duże szanse stanowić downgrade w porównaniu z Hillem w tej drużynie), Tadzia i dołującego Ala wynosi ich ponad Celtics?

... o ile takie rzeczy można dyskutować w topicu o Bulls of course...:-)

Śmiechowy ten ranking. Gdyby dali tam Bulls na #1 to też byś go wkleił? Pominięcie wielu graczy min. Arthura w Nuggs, Toronto na #4 po stracie Bismacka to jakiś troll, podobnie pozycja Knicks, Thunder i Suns z Bookerem (!) na ławce.

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

W dniu 11.08.2016 o 16:11, RajonRondo25 napisał(a):

Cieszę się, że Rondo nie przestraszył się legendy Jordana, jak LeBron w 2010. Porównania są zawsze nieuniknione, ale Rondo i Bulls to idealne połączenie.

Jedyne co jest idealne w tym połączeniu to drugi rok jako opcja zespołu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.