josephnba Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) https://twitter.com/dougmcdermott/status/756522405602799616?s=09) Jestem dziwnie spokojny o najbliższy sezon BULLS samym talentem Butlera i Wade'a powinni wejść do PO, a tam sukcesem będzie druga runda Jednak na wschodzie czekam tylko na pojedynek Pacers z Cavs, reszta to szrot Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Pacers Cavs i Toronto Bulls/Celtics takie pary na 4ke. Lubię Butlera więc niech tam chłopak ogarnia ładnie, myślę, że bykom do wejście do PO mogą przeszkodzić tylko kontuzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A mi Bulls jakoś nie bardzo sie widzą w tym sezonie. Wade jest coraz starszy, jak zagra 60 meczy w sezonie bedzie ok. Rondo wspaniale wspominam z Dallas. Ławki nie ma i to jest najwiekszy problem Byków. Obwód jest po prostu kiepski. Nie mówie ze są mega słabi, ale już PO bedzie dobrym wynikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jestem dziwnie spokojny o najbliższy sezon BULLS samym talentem Butlera i Wade'a powinni wejść do PO, a tam sukcesem będzie druga runda Jednak na wschodzie czekam tylko na pojedynek Pacers z Cavs, reszta to szrot Ja spokoju o playoffs jakoś tak całkiem nie podzielam (choć też mam wrażenie, że powinni wejść), ale zaintrygowali mnie ci Pacers. Mówisz, że pozyskanie Tiga (który ma duże szanse stanowić downgrade w porównaniu z Hillem w tej drużynie), Tadzia i dołującego Ala wynosi ich ponad Celtics? ... o ile takie rzeczy można dyskutować w topicu o Bulls of course...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Chicago Bulls Projected #8th Best Benchhttp://www.cbssports.com/nba/news/ranking-all-30-nba-benches-a-non-playoff-team-secures-top-spot/ Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Śmiechowy ten ranking. Gdyby dali tam Bulls na #1 to też byś go wkleił? Pominięcie wielu graczy min. Arthura w Nuggs, Toronto na #4 po stracie Bismacka to jakiś troll, podobnie pozycja Knicks, Thunder i Suns z Bookerem (!) na ławce. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Doug już jakiś czas temu powiedział, że przekazuje nr 3 Wade'owi. Już ma nowy numer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Już ma nowy numer. Ogarnij tego "mojego" tweeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 game over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Butler z Rondo chcieli namówić Stephena Jacksona na podpis z Bulls. Pytanie po co. Ps. To zajebiste uczucie gdy pies tak cieszy się na widok wracającej do domu mojej dziewczyny, że wylewa ogonem na mnie pół litra. Gorącej herbaty. k**** jego mać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 lepsza herbata niż pół litra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RajonRondo25 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Cieszę się, że Rondo nie przestraszył się legendy Jordana, jak LeBron w 2010. Porównania są zawsze nieuniknione, ale Rondo i Bulls to idealne połączenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lare Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ale ze co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Cieszę się, że Rondo nie przestraszył się legendy Jordana, jak LeBron w 2010. Porównania są zawsze nieuniknione, ale Rondo i Bulls to idealne połączenie.Jedyne co jest idealne w tym połączeniu to drugi rok jako opcja zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Gracz pokroju Rondo nie musi się bać legendy Jordana bo to nie ta polka.. Ciekaw jestem młodych byczkow (nowych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Rondo moze sie porównywać z BJ Armstrongiem a nie z Jordanem A i tak wydaje mi się że półka ciut za wysoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inVad3rrr Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ale o co biega, z tym wystraszonym Legendy Jordana,LeBronem w 2010 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 to chyba oczywiste ze Rajon jest od nich lepszy co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Rondo moze sie porównywać z BJ Armstrongiem a nie z Jordanem I to mówi ktoś, kto chciał Jose na starting pg Żeby się nie okazało, że Rondo to dla Bulls najlepsza opcja na następne x lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Żeby się nie okazało, że Rondo to dla Bulls najlepsza opcja na następne x lat.wg ForPaxa pewnie tak jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi