Stratosfear Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jedrzejczyk moze slabo w def ale jest czesto z grosickim i stwarzaja zagrozenie. Kazde zagrozenie poszlo lewa strona. A taki piszczek nie istnieje w off i sam szarpie blaszczu. Troche malo poki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wiem, że Wam się wydaje, że jesteście obiektywnymi realistami ale w rzeczywistości jesteście po prostu wkurwiający.Brawo Polacy, jestem kurewsko dumny z naszej reprezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 macie jakis dobry stream? Tvp.sport. ;] Zresztą było wykupić iplę.tv. U mnie dobrze śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ponadprzecietna liczba fauli z dupy. Nienormalne wrecz sedziowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Alez sa spokojnie do objechania, nic specjal\nego z ich strony nie widze. Poza Sanchesem Edytowane 30 Czerwca 2016 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wiem, że Wam się wydaje, że jesteście obiektywnymi realistami ale w rzeczywistości jesteście po prostu wkurwiający. Brawo Polacy, jestem kurewsko dumny z naszej reprezentacji. Zagłebi przegrywa z Bułgarami, Cracovia przegrywa nawet nie wiem z kim, a my gramy jak równy z równym z TOP 10 reprezentacją na świecie w ćwierćfinale wielkiej imprezy. Wszyscy powinniśmy być dumni z tej reprezentacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Mysle, ze zdecydowana wiekszosc jest dumna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Niedosyt tysiąclecia. c***owa ta Portugalia, drugiej takiej szansy na medal nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 beznadziejna portugalia ze slabym ronaldo w polfinale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Szkoda ze jakiegos Boruca nie wstawil na karne. Szkoda. Ale dzieki za te emocje na ME. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Mialy byc powtorki karnych "na dwa tempa", ale pewnie przewrazliwiony jestem. Niemniej jednak Nani i Q nie zrobili tego prawidlowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Swoją drogą nie wyczuć żadnego karnego na 10 sztuk to też jest wyczyn, trzeba było Borubara w 120 minucie wpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Szkoda ze jakiegos Boruca nie wstawil na karne. Szkoda. Ale dzieki za te emocje na ME. fabianski to chyba na 10 karnych ani razu nie byl blisko obrony szkoda ze nie sprobowal manerwu luja z mundialu 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Niedosyt tysiąclecia. c***owa ta Portugalia, drugiej takiej szansy na medal nie będzie. A to dlaczego ? Szklana kula ? Swoją drogą nie wyczuć żadnego karnego na 10 sztuk to też jest wyczyn, trzeba było Borubara w 120 minucie wpuścić. Sraczki życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zagłebi przegrywa z Bułgarami, Cracovia przegrywa nawet nie wiem z kim, a my gramy jak równy z równym z TOP 10 reprezentacją na świecie w ćwierćfinale wielkiej imprezy. Wszyscy powinniśmy być dumni z tej reprezentacji! tak samo dumni jak fani blazers z portland.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Findek pliss. Nie prezentujmy mentalności "nic się nie stało". Oczywiście że się stało, to naprawdę była historyczna szansa, która może się już nie powtórzyć. Wiadomo że człowiek jest dumny, ale to nie był zespół nie do pokonania, żadne szybkie 0-3, tym większy niedosyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Szkoda. Dobry turniej który będzie długo wspominany. Na podsumowanie przyjdzie czas ale brawo panowie. Fabian super w bramce ale prawda smutna jest taka, że ani razu nie był nawet blisko odbicia piły w karnych. Nie wiem czy mu trenerzy kazali tak się rzucać czy to jego błędy ale fakt zostanie faktem. Ale nie winię go za odpadnięcie bo za często nam dupę ratował na tym turnieju. Takie karne bywają ale nie na co zaklinać rzeczywistości - to nie zagrało. Dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Teraz przez całe eliminacje w środku obok Krychowiaka musi grać Linetty, a nie jakiś Mączyński z ligi spadkowej. Zieliński przed nimi i Lewandowski na szpicy. Granie 2 napastnikami, z których żaden nie potrafi cofnąć się po piłkę i wykreować czegokolwiek przodem do bramki nie ma sensu. Milik w ataku pozycyjnym był bezproduktywny, a Lewandowski ostatni drybling wygrał grając w Zniczu. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Sraczki życzę. Może coś merytorycznej? Fabiański z całej trójki broni karne najsłabiej, brak odwagi żeby coś pomóc zespołowi ze strony selekcjonera jest ciężki do wytłumaczenia. Swoją drogą nasi strasznie przewidywanie strzelali te karne. Poza Milikiem, który jako gracz lewonożny musiał zmienić róg, to wszyscy cisnęli tak samo jak ze Szwajcarią. Średnio ogarnięty bank danych wystarczył dla Portugalczyków. A Fabian to nie wiem jaką przyjął taktykę, ale większość graczy prawonożnych i tak uderza w prawy róg bramkarza, a ten z uporem maniaka szedł w drugi. Ostatnie dwie kolejki w Portugalii to byli gracze strasznie techniczni więc mógł nawet ryzykować środek, może by to coś dało, a tak to zrobił typowego Oblaka w karnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Oblak to był "lepszy", 5 razy stał w środku. Nawałka, z całym szacunkiem, to taki dobry tatuś, że pewnie nie chciał Fabiana urazić taką zmianą. Brakło jaj. Jak żyć teraz bez tego EURO... Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi