Dnc Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Harry Kane wykonujacy rzuty rozne? wykonuje to dużo powiedziane, wkopuje bardzo niecelnie w pole karne to lepiej chyba obrazuje to co on tam wyprawia też Wam ta !&€#%%€!!! Ipla zacina? firstrow działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Nie było jakiegoś zakazu wnoszenia rac i petard, czy coś w ten deseń? Od razu kibice czują się bezpieczniej. Ostatnio jak odpalili petardę w Paryżu, czy Brukseli to ludzie mało się nie potratowali... No mi się wydawało, że coś się świeciło i trochę dymiło na trybunie za bramką Harta po lewej bliżej rogu stojąc twarzą do bramki anglików. Głowy sobie za to uciąć nie dam ale nie pije alkoholu od miesiąca i wzrok mnie raczej nie myli. Edytowane 11 Czerwca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ale mi zjebali humor, zamiast wypłacić 450zł profitu w 89 minucie to czekałem do końca na 500...I c***a wygrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 No mi się wydawało, że coś się świeciło i trochę dymiło za bramką Harta. Głowy sobie za to uciąć nie dam ale nie pije alkoholu od miesiąca i wzrok mnie raczej nie myli. Świeciło i dymiło, ale to jeszcze zanim było słychać ten dziwny dźwięk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Świeciło i dymiło, ale to jeszcze zanim było słychać ten dziwny dźwięk.No ale najazd kamery na to był krótki w sumie i może potem wybuchło jak Anglicy poszli z piłką na połowę ruskich. Ja tylko gdybam i łączę fakty nie upieram się. Edytowane 11 Czerwca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Podobno młócą się na trybunach. Ciekawie będzie przed meczem Anglików z Walią można powiedzieć, że mecz o awans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Podobno młócą się na trybunach. Ciekawie będzie przed meczem Anglików z Walią można powiedzieć, że mecz o awans Podobno jest całkiem ostro. https://twitter.com/reuters http://www.reuters.com/article/us-soccer-euro-eng-rus-security-clashes-idUSKCN0YX0GP Nawet jest relacja na żywo z opuszczania stadionu:) https://www.rt.com/on-air/russia-england-euro2016-match/ Edytowane 11 Czerwca 2016 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 W sumie to, czy będzie jakiś zamach, zależy tylko od chęci zamachowców. Zechcą, to na luzie odpalą po swojemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 https://twitter.com/BBCSporf/status/741708334793949185 #tyleprzegrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Ruscy na wyjebce odpuszczaja petarde a europejczycy posrani, ISIS juz wygralo Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Nie ma skrótów meczu na oficjalnej stronie EURO 2016? Czy coś źle patrzę...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 na meczyki.pl sobie obejrzyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Te komentarze Francji, że bardziej od zamachów boją się polskich kibiców pokazują jak żałośni są i jak bardzo boją się ISIS. Ż-E-N-A-D-A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 https://twitter.com/TheEuro2016/status/741766538785476609?ref_src=twsrc%5Etfw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 no to za niedlugo wszyscy przed telewizory 1szy mecz najwazniejszy, trzeba wygrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Edytowane 12 Czerwca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 No to zobaczymy czy Nawałka umie robić dobrą Kapustke zart w stylu Romka Koltonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 zart w stylu Romka Koltonia Możliwe, ale po prostu nie mogłem się powstrzymać. Niech chłopak pokaże na co go stać - cały kraj czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 http://demotywatory.pl/4661424/Sklad-reprezentacji-Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 JAZDA!!!111``` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi