Kily Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jaracie się jakimś Euro, a najlepszy mecz przeoczyliście: http://www.livescore.com/soccer/intl/club-friendlies/hc-nestelbach-vs-sturm-graz/1-2245097/ (Christian Gratzei to bramkarz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jaracie się jakimś Euro, a najlepszy mecz przeoczyliście: http://www.livescore.com/soccer/intl/club-friendlies/hc-nestelbach-vs-sturm-graz/1-2245097/ (Christian Gratzei to bramkarz) Towarzyski... i wszystko jasne. Nie spamuj xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Korzystał ktoś z tej Ipli już? Wczorajszy mecz nie był ,,zacięty"? Ja oglądam już 3 mecz i wszystko jak najbardziej w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Gdyby Jugosławia się nie rozpadła to wyszli by mniej więcej takim składem: Oblak - Kolarov, Ivanovic, Subotic - Matic, Modric, Rakitic, Pjanic, Jovetic - Dzeko, Mandzukic 3 Serbów, 3 Chorwatów, 2 Bośniaków, 1 Słoweniec i 1 Czarnogórzec z takich klubów jak Real, Barca, Chelsea, Atletico, ManCity i Juve. Contender jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Gdyby Rzeczpospolita Obojga Narodów nie rozpadła się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Gdyby Rzeczpospolita Obojga Narodów nie rozpadła się... Zawsze o tym myślę na turniejach koszykarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Podobno na Litwie mają tak mało specjalistów z różnych dziedzin, że studenci korzystają głównie z zagranicznych publikacji. Jednak z zebraniem silnej drużyny koszykarskiej żadnego problemu nigdy nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Harry Kane wykonujacy rzuty rozne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 też Wam ta !&€#%%€!!! Ipla zacina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 polecam ZDF, wcześniejsze mecze laska komentowała taka ciekawostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) polecam ZDF, wcześniejsze mecze laska komentowała taka ciekawostka Dziena, mając ncplus nie wpadłem, że może być oiro na tym kanale za friko. A są wszystkie mecze czy wybrane tylko? Edytowane 11 Czerwca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Kto miał pierwsze skojarzenie z tym wybuchem z meczu z Francji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Kto miał pierwsze skojarzenie z tym wybuchem z meczu z Francji? Ja. Co to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Petarda pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Dziena, mając ncplus nie wpadłem, że może być oiro na tym kanale za friko. A są wszystkie mecze czy wybrane tylko? Wszystkie są. ZDF (245) lub Das Erste (359) Ja. Co to było? Na ten moment zero info, Hart do ziomów mówił, żeby zostali na płycie, ale może chodziło mu o podziękowanie kibicom. Strzał identyczny, jak wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Ja. Co to było? Chwilę prędzej było widać jakąś racę czy coś w tym stylu na tej trybunie za bramką Harta może to to wybuchło. Tak czy inaczej nie wiem co za debil pozwolił to wnieść na trybuny. Edytowane 11 Czerwca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Chwilę prędzej było widać jakąś racę czy coś w tym stylu na tej trybunie za bramką Harta może to to wybuchło. Tak czy inaczej nie wiem co za debil pozwolił to wnieść na trybuny. Nie było jakiegoś zakazu wnoszenia rac i petard, czy coś w ten deseń? Od razu kibice czują się bezpieczniej. Ostatnio jak odpalili petardę w Paryżu, czy Brukseli to ludzie mało się nie potratowali... Edytowane 11 Czerwca 2016 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi