Skocz do zawartości

Miasto moje a w nim...

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

@LAF nie wiem czy byłeś bo to twój dosyć blisko rejon ale obecnie ten kebs bije wszystko w Toruniu na głowę łącznie z całkiem niezłym Tendurem. 

Level Up ulica Broniewskiego. 

szxzegolnie wersja YAPRAK mięsa robi robotę i warto spróbować choć nie każdy lubi taki smak. 

Czym jest Yaprak Kebab?
  • Nazwa: "Yaprak" znaczy po turecku "liść", co odnosi się do metody układania cienkich płatów mięsa.
  • Tradycja: Oryginalnie to ręcznie robiony kebab, gdzie mięso jest układane na szpikulcu, często przekładane tłuszczem jagnięcym, i powoli opiekane, podobnie jak klasyczny döner.

w tym miejscu na prawdę dobry! 
samo miejsce niestety nieturystyczne jak zwykła osiedlowa pizzeria  

zapraszam jednak ludzi z zewnątrz na ucztę  

sama strona tego lokalu nie oddaje jakości mięsa  zdjęcia moim zdaniem brzydkie  

Jest to o tyle dziwne że tego rodzaju miejsca jeżeli mają coś wyjątkowego to warto aby to jakoś ładniej pokazali. Jasne że jakość się obroni ale musisz na to najpierw trafić. Wkurzają też szewskie poniedziałki gdy mają zamknięte. 

50 minut temu, ignazz napisał(a):

@LAF nie wiem czy byłeś bo to twój dosyć blisko rejon ale obecnie ten kebs bije wszystko w Toruniu na głowę łącznie z całkiem niezłym Tendurem. 

Level Up ulica Broniewskiego. 

szxzegolnie wersja YAPRAK mięsa robi robotę i warto spróbować choć nie każdy lubi taki smak. 

Czym jest Yaprak Kebab?
  • Nazwa: "Yaprak" znaczy po turecku "liść", co odnosi się do metody układania cienkich płatów mięsa.
  • Tradycja: Oryginalnie to ręcznie robiony kebab, gdzie mięso jest układane na szpikulcu, często przekładane tłuszczem jagnięcym, i powoli opiekane, podobnie jak klasyczny döner.

w tym miejscu na prawdę dobry! 
samo miejsce niestety nieturystyczne jak zwykła osiedlowa pizzeria  

zapraszam jednak ludzi z zewnątrz na ucztę  

sama strona tego lokalu nie oddaje jakości mięsa  zdjęcia moim zdaniem brzydkie  

Jest to o tyle dziwne że tego rodzaju miejsca jeżeli mają coś wyjątkowego to warto aby to jakoś ładniej pokazali. Jasne że jakość się obroni ale musisz na to najpierw trafić. Wkurzają też szewskie poniedziałki gdy mają zamknięte. 

Lol

Tez macie ulice Broniewskiego na Bielanach xD

Niezle xero boye

36 minut temu, julekstep napisał(a):

Lol

Tez macie ulice Broniewskiego na Bielanach xD

Niezle xero boye

Osiedle Sztuk pięknych nazwano ten kwartał. 
Obok jest z resztą wydział UMK o tym samym nazewnictwie ;) któremu szefuje kolega z podwórka największy zakapior jeżeli chodzi o bójki. Oraz twardy fan heavy metalu. Że pójdzie w kierunku naukowym nawet nie podejrzewałem. Chyba nawet w kierunku Jezusa skręcił co przypomina mi pewnego usera. 
a z tym xserowaniem bym się nie rozkręcał. Kiedyś rycerz płynący Wisła wysikał się i założył warszawę po jakiego grzyba wychodził na brzeg. Teraz tylko są kłopoty b

Edytowane przez ignazz