Rijo Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Będzie ich 18. 47% FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 28 35% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 17 44% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 18 lowry 44% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 21 skutecznośc 38% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Tak zle to nawet ja nie przypuszczalem, 10 asyst w elimination game. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 nikt nie wygral? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Chyba najbliżej był Zdzichu, ale w punkt nie trafił nikt, a sam kicker też nie był łatwy, bo Kyle nie spękał i miał 50 percąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) ignaz, lbs - ktorys z was jeszcze sie nie rozliczyl za zaklad a druga sprawa to minnesota w po, ktos? ciekawa propozycja, jakies warunki ? Edytowane 29 Maja 2016 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 standardowo, żeby big3 było zdrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 standardowo, żeby big3 było zdrowe Wigginns, KAT I kto? Ricky? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 tak, chyba że go wyjebią, to będziemy mysleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) To ze Ricky zagra sezon zdrowy to jak wierzyc ze Curry jest lepszy niz Lebron, Abdul I Jordan (czyli tylko darkonaza by w to wierzyl) bo nawet w tamtym sezonie jak sie wydawalo ze lapal rytm to musial cos opuscic I Wolves przegrywali wiec sie konczylo jak konczylo Chetnie bym wszedl, ale sam mam nadzieje na playoffy w Minnesocie Ja mam inne propozycje, Towns powyzej/ponizej 20 PPG ktos cos? Ja wchodze w wyzej za 50-100 chociazby PS. Tak wiem mam zaklad o playoffy Kings, ale dwa chyba mozna co? Edytowane 29 Maja 2016 przez jadowitazmija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordian7 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Czy nawet w temacie o Rockets I Blazers musi sie pojawic cokolwiek aby podkresllic zajebiatosc emwipi? Pisze gosc wyzej ze Harden nie podaje a chwile pozniej cos o Lillardzie Gdzie tu logika? To ze Ricky zagra sezon zdrowy to jak wierzyc ze Curry jest lepszy niz Lebron, Abdul I Jordan (czyli tylko darkonaza by w to wierzyl) bo nawet w tamtym sezonie jak sie wydawalo ze lapal rytm to musial cos opuscic I Wolves przegrywali wiec sie konczylo jak konczylo No i kto tu wszędzie gdzie tylko się da musi odnieść się do Kury xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 No i kto tu wszędzie gdzie tylko się da musi odnieść się do Kury xD Pierwsze porownanie ktore przyszlo na mysl przez prowadzona obok dyskusje No ale jak nie pasuje to moge powiedzidc ze szansa na to ze Ricky zagra caly zdrowy sezon jest taka jak na to ze Ezeli zaslugujee na maxa, moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 standardowo, żeby big3 było zdrowe uściślijmy, bo tak trochę za ogólnie. przy łamliwym scrubio to powiedzmy hmm big 3 Soty razem gra razem 55 meczów -> robią PO -> 100 cebulionów dla Ciebie Big 3 jest zdrowe i nie wchodzą do PO dla mnie 100 cebulionow. Wszystkie inne warianty anuluja zaklad, deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 uściślijmy, bo tak trochę za ogólnie. przy łamliwym scrubio to powiedzmy hmm big 3 Soty razem gra razem 55 meczów -> robią PO -> 100 cebulionów dla Ciebie Big 3 jest zdrowe i nie wchodzą do PO dla mnie 100 cebulionow. Wszystkie inne warianty anuluja zaklad, deal? 65? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Chyba najbliżej był Zdzichu, ale w punkt nie trafił nikt, a sam kicker też nie był łatwy, bo Kyle nie spękał i miał 50 percąt. szczerze mowiac to myslalem ze bedzie pestka zeby ktokolwiek trafil, sam liczylem na jakies 17-19 asyst. 10... DZIESIEC!!!! zrobimy jakas dogrywke w finalach : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jesse James Opublikowano 30 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 ej szybki zakład z uzytkownikiem jadowitażmija proponuje Warriors dzisiaj wygrywają - on odchodzi z forum Thunder - ja odchdze mysle, ze sytuacja win-win dla forumka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 dobry zaklad, szczegolnie ze szanse OKC na zwyciestwo (wg.bukmacherow) to jakies 20% Ten zaklad mialby sens gdybys odszedl x5 Moge na takich warunkach o brak mistrzostwa wojownikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi