camby23 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Można już napisać, że Porzingis = Towns czy jeszcze za wcześnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Jennings - Holiday - Kuz - #ŁotyszMVP - Hernangomez to jest coś za co bym nawet zapłacił abonament na Szóstym Graczu żeby to móc oglądać! Melo pięknie został skarcony przez publikę, ale jak zebrał piłkę w końcówce to i tak dostał owacje Mina Jaxa po trafionym rzucie Darka mówi wszystko 2 wygrane z rzędu i 5 wygranych z rzędu w MSG. Szerszenie przybywają i to będzie wyzwanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Fajny mecz.Jestem z wami i kibicuje mocno.Fajnie się was po prostu ogląda.Kuzminskas, Porzingins, Jennings czy Lee to czysty fun to watch.Dzikowi nie siedziało, Rose podejmuje idiotyczne decyzje, ale pięknie walczy no i zamknął mecz więc milczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Wiem, że dopiero początek sezonu i to pewnie ulegnie zmianie, ale: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Melo gości byłych i obecnych Bullsów na obiedzie świątecznym. Jakie on ma dobre serce wypełnione życzliwością Fantastyczny lider i mentor. #StayMe7o W tle to jest głowa Chrisa Paula? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Zdecydowanie nie jest to CP3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Co ten wade ma na sobie za łachy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 35-14-5 14/25 Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 35-14-5 14/25 Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka I tak jest c***owy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) I tak jest c***owy no nie ma w lidze chyba drugiego takiego zawodnika, co ma przed sobą prosty pass do KP, którego najbliższym obrońcą jest Walker oddalony o 2 metry(dla niewtajemniczonych nawiązuje do ostatniej akcji 4q) ale za ostatnią minute w OT wybaczone ps. Orzeł for you https://twitter.com/TommyBeer/status/802353405184319488 Edytowane 26 Listopada 2016 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Co ten wade ma na sobie za łachy? znając zycie ten sweterek to z pare tysi kosztował, pod spód koszula po starszym bracie i jazda, jestem modny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Takie sweterki ostatnio w modzie i w cenie https://www.vitkac.com/pl/p/sweter-z-dziurami-yeezy-pulower-kw3w214-310-forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 ps. Orzeł for you https://twitter.com/TommyBeer/status/802353405184319488 Wiesz, wczoraj przed meczem było tak: Joakim Noah has the 3rd best Real Plus/Minus ranking on the Knicks - and is top-20 among all NBA centers (one spot behind Hassan Whiteside) Więc ten tego Nie mam nic do Hernangomeza bo bardzo go lubię, ale jak Ramon Sessions bierze cie na plakat, a ty w ostatnich sekundach faulujesz na 2 +1 w baaaaardzo głupiej sytuacji kiedy wygrywasz 3 punktami to ten wskaźnik można sobie w dupę wsadzić Młody jest i nauczy się jeszcze gry. I nie bądź dziad. Okaż trochę miłości O'Quinnowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 tak krytykowany przez niektórych fanów Hornacek sprawił, że knicks są na pierwszym miejscu pod względem gry po timeoutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 tak krytykowany przez niektórych fanów Hornacek sprawił, że knicks są na pierwszym miejscu pod względem gry po timeoutach. wystawiając Hermangomeza w obronie w ostatniej popełnił dość rażący błąd, ale to szczegół w obliczu całości. Zaskakuje mnie, że tak szybko nastąpił rozsądny podział ról i zaczęło to nieźle funkcjonować. Obstawiałem, jak już bardziej połowie grudnia, a nie listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 tak krytykowany przez niektórych fanów Hornacek sprawił, że knicks są na pierwszym miejscu pod względem gry po timeoutach. Masz linka do całej ligi?? Drugi mecz z rzędu oglądam Knicks i powoli staje się waszą groupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 wystawiając Hermangomeza w obronie w ostatniej popełnił dość rażący błąd, ale to szczegół w obliczu całości. Zaskakuje mnie, że tak szybko nastąpił rozsądny podział ról i zaczęło to nieźle funkcjonować. Obstawiałem, jak już bardziej połowie grudnia, a nie listopada. Czy rażący? Z jednej strony mógł wystawić Zbója bo jest lepszym obrońcą na ostatnią akcję, ale Willy grał dobrze i nie chciał zabijać flow u młodego. Hernangomez popełnił błąd debiutanta i to powinno być pokazywane na szkoleniach jak nie bronić w akcji kiedy przeciwnik w ostatnich sekundach wbiega pod kosz. Mógł: - Olać Kembę i pozwolić mu na zdobycie łatwego kosza przez co przewaga zmniejszyłaby się do 1 a nie 3 - Sfaulować go tak, żeby nie był w stanie oddać rzutu na kosz i musiał rzucać wolne - On jednak zrobił najgorzej jak mógł: dopuścił się lekkiego kontaktu, co gwizdnęli sędziowie a Kemba z łatwością trafił rzut i było 2+1 Nauczy się i jużnawet teraz widać, że warto było oddać za niego 2 picki w drugiej rundzie. Co by nie pisać: Atlanta (ma swoje problemy ale win to win) Portland (tak samo jako Jastrzębie) i wczoraj w nocy Charlotte (po dobrym meczu) to są zwycięstwa których się nie spodziewałem. Szkoda tej wtopy z Wizrads i drukowania meczu przez sędziów w osłabionym Bostonie. Dziś szerszenie w b2b, następnie do mekki przybywają Thunder, Minnesota x 2 i Kings i Miami. Będzie ciekawie PORZINGOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Masz linka do całej ligi?? niestety nie, widziałem to tylko gdzieś na twiterze i cieszę się z tego, bo zawsze uważałem Jeffa za ogarniętego i nie mogłem ścierpieć jak fani suns jechali po nim w poprzednim sezonie ;] Edytowane 26 Listopada 2016 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Pełna zgoda.W takie bagno jakie go wsadzili w Suns, to żenada.Znaleźli sobie kozła ofiarnego. Mam problem z oceną Rose.Zespół z Jenningsem wygląda ładniej na tym boisku, Rose leży jeżeli chodzi o podejmowanie decyzji, natomiast już drugi mecz z rzędu jest clutch i w końcowkach broni się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Czy rażący? Z jednej strony mógł wystawić Zbója bo jest lepszym obrońcą na ostatnią akcję, ale Willy grał dobrze i nie chciał zabijać flow u młodego. Jak dla mnie po prostu błąd. Było oczywiste, że Hornets będą szukać switcha. Powinniśmy wyjść niższym line-up'em z KP na C i Holiday'em w składzie. Edytowane 26 Listopada 2016 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi