RappaR Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Max dla Randla? Dobre czasy nachodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Cały czas czytam jakim to George jest fanem LAL a coś mi się obiło o uszy że to jednak Clippers byli tymi którym kibicował za dzieciaka. Edytowane 23 Lutego 2017 przez StroSHow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Max dla Randla? Dobre czasy nachodzą. A ludzie sie martwia 7 milionami ze nie bedzie jak obudowac PG.Mysle ze max dla Randla jest sto razy gorszym problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Cały czas czytam jakim to George jest fanem LAL a coś mi się obiło o uszy że to jednak Clippers byli tymi którym kibicował za dzieciaka.No jednak z większości źródeł można się dowiedzieć, że George jest fanem Lakers i do nich chcę trafić więc chyba źle Ci się obiło o uszy. Poza tym gdy PG zaczynał interesować się koszykówką to Lakers byli na topie, a Clippers raczej byli pośmiewiskiem ligi więc jednak jest większe prawdopodobieństwo, że George kibicuje Lakers. Edytowane 23 Lutego 2017 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) odważnie wydaje mi się założenie, że 28-letni George pójdzie do Lakers jako wolny agent gdy ci zrobią w przyszłym sezonie np. 37-45. trade to oczywiście inna sprawa. odnoszę też wrażenie, że obecnie wyjątkowo przeceniani stają się prospekci, bo jak czytam, że ktoś nie chce poświęcić Ingrama za Cousinsa, to, podobnie jak @lorak, łapię się trochę za głowę. Cousins to jest akurat wyjątkowy przykład. Nie chodzi tu o przecenianie prospectow tylko o reputację DMC. Edytowane 23 Lutego 2017 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Racja, bliżej do 50-60/4 Zły timeline dla Lakers pod taki trade. Za duże ryzyko zostania w 2018 z ręką w nocniku. Gdyby była gwarancja podpisu PG/Cousina zupełnie inaczej toczyłaby się tu dyskusja. 20 milionow za sezon dla Randla to nadal jest tragiczny deal.Juz lepiej Georga wyrwać i kombinować niz zapchac salary takimi Randlami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 To ja się tu produkuję non stop pisząc, że jest szansa iż PG zwieje w 2018 i LAL wyjdą na frajerów, a okazuje się że też tak sądzisz ? Nie. Chodziło o to, że właśnie o takim podejściu pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Pytanie, czy Brewer jest od razu trade'owalny? czy trzeba odczekać?Bo tak w sumie szkoda, że Lakers philly nie zaproponowali picku od Rockets + Younga/Brewera/Calderona/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Można go wymieniać. A jeśli chodzi o Philly, to mogli zaproponować nawet Clarksona i pick Rox. A nawet włączyć w wymianę właśnie Brewera + Splittera. Niestety, chyba nie było zainteresowania ze strony Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Nieźle, to coś musiało się zmienić. Ale Clarksona można żałuję tego Noela w c*** mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Hah nie zliczę ile razy pisałeś, żeby próbować wyrwać Noela i cena była w zasięgu LAL jak najbardziej... Zdecydowanie więcej, niż Ty ostatnio o kilkudziesięciu godzinach do deadline Noela śledzę jeszcze zanim pojawił się w lidze... mało którego gościa chciałem w Lakers tak mocno, jak jego, a teraz okazuje się, że był w zasięgu dosłownie każdego zespołu w tej lidze. Boli tym bardziej, że w plotach wokół Okafora pojawiali się Lakers, w związku z tym można przypuszczać, że jakiś kontakt był. Szkoda, że nie zgadali się w jego temacie. W Dallas będzie z niego pociecha. Wzięli Barnesa z FA, teraz łyknęli Noela... obu chciałem, obaj byli jak najbardziej w zasięgu Lakers. Zamiast nich jest Deng i Mozgov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Tyler Ennis za Huertasa https://mobile.twitter.com/WojVerticalNBA/status/834853265925951488 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Tyler Ennis za Huertasa https://mobile.twitter.com/WojVerticalNBA/status/834853265925951488 Ten Ennis to chyba słaby jest, ale Huertas wcale nie grał więc ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Deal bez większego znaczenia. Plusik za aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Miał poleciec young i calderon za 2nd round picki i co, nic? ... zawiedziony jestem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Miał poleciec young i calderon za 2nd round picki i co, nic? ... zawiedziony jestem ;( Przecież za Calderona nikt by picku nie oddał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Czyli Young odchodzi w lato za free.Albo go przedłuża . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Przecież za Calderona nikt by picku nie oddał. http://www.lakersnation.com/lakers-rumors-nick-young-jose-calderon-most-likely-to-be-traded-before-deadline/2017/02/23/ http://www.lakersnation.com/lakers-rumors-l-a-seeking-second-round-pick-for-nick-young/2017/02/22/ Tym się sugerowałem. Wiesz za Hibberta otrzymano własnie dzisiaj drugorundowy pick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 http://www.lakersnation.com/lakers-rumors-nick-young-jose-calderon-most-likely-to-be-traded-before-deadline/2017/02/23/ http://www.lakersnation.com/lakers-rumors-l-a-seeking-second-round-pick-for-nick-young/2017/02/22/ Tym się sugerowałem. Wiesz za Hibberta otrzymano własnie dzisiaj drugorundowy pick... Mimo wszystko Hibbert ma chyba trochę większą wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Mimo wszystko Hibbert ma chyba trochę większą wartość. niż Calderon może i tak, ale na pewno Young był teraz więcej wart... założe się, że Younga stracimy teraz za nic, bo nie podpiszemy go jesli ten wyoptuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi