blackmagic Opublikowano 17 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 22 minuty temu, RappaR napisał(a): Nie no, szkaradztwo pełne, mam iPhone 15 jeszcze i nie planuje zmiany na razie. Szczególnie, że zamówiłem sobie grawerowany, drewniany pokrowiec i w tym po prostu wygląda świetnie. Wrzuciłem mema z netu. Spoko nie skumałem. Mój iPhone zaraz będzie miał 4 lata i chciałem wymienić na nowy bo bateria niedomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 1 minutę temu, blackmagic napisał(a): Spoko nie skumałem. Mój iPhone zaraz będzie miał 4 lata i chciałem wymienić na nowy bo bateria niedomaga. Ja bym wziął 16, bo nie wygląda tak szkaradnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 33 minuty temu, RappaR napisał(a): Ja bym wziął 16, bo nie wygląda tak szkaradnie Tylko ten ma 4gb RAMu więcej chyba a ja i tak wkładam w etui więc nie będzie za wiele tylu widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 48 minut temu, blackmagic napisał(a): Spoko nie skumałem. Mój iPhone zaraz będzie miał 4 lata i chciałem wymienić na nowy bo bateria niedomaga. Zmień baterie, w Apple store jak mają na stanie od ręki wymienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 13 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Zmień baterie, w Apple store jak mają na stanie od ręki wymienią. Też o tym myślałem ale chyba już bym chciał trochę większy ekran niż w mini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 20 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2025 A mnie się nie wydaje aby to był żart @RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2025 54 minuty temu, LAF napisał(a): A mnie się nie wydaje aby to był żart @RappaR Ok, wiesz lepiej, good for you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2025 Mi w firmie dali 16stke i muszę powiedzieć że różnica jest ogromna mam go jakieś 3 miesiące i tak mi się dobrze używa że zrobiłem sobie eSIMa w swoim numerze i wrzuciłem do iPhone’a początki nie były łatwe, sporo rzeczy mnie wkurzało (brak klawy numerycznej nad literami itp) ale fakt ze ten telefon nie zawiesił mi sie ani nie zamulił przez cały ten czas szybko mnie przekonał wciąż kwotę 3k+ uważam za zbyt wysoka jak na telefon ale dostrzegam mnóstwo korzyści płynących z iPhone nie zwracałam nigdy większej uwagi na zdjęcia ale tu widać ogromną różnicę zwłaszcza nocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi