Kily Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Panowie, przecież żadne mock drafty nie muszą wybierać za nas. Przyda się odrobina polotu i finezji Co do punktów za tackle to osobiście sądzę, że 1 fp to wystarczająco i jakbym miał zwiększać punktację defensywy to w pierwszej kolejności za jardy po returnach, ale chętnie poczytam też opinie innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Zostawic jak jest. edit: jesli zmienimy solo tackle na 1,5pkt to dwa tackle dadza tyle samo pkt co jeden sack, bez jaj panowie jeszcze tackle for loss moge zrozumiec ale nie zwykle solo tackle Edytowane 6 Lipca 2016 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Jak sytuacja z bidami? Wiadomo, ze nic nie wiadomo? Ludzie w ogole wiedza, ze jest glosowanie bo moze ludzie tu i na forum ligi nie zagladaja przed sezonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Jak sytuacja z bidami? Wiadomo, ze nic nie wiadomo? Ludzie w ogole wiedza, ze jest glosowanie bo moze ludzie tu i na forum ligi nie zagladaja przed sezonem? Mamy 7 głosów, jak coś to przypominam: Wrzucam na Yahoo, żeby jakiś troll nie przylazł i nie zagłosował. Edytowane 9 Lipca 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Jak już to zwiększyłbym pkt za int i za sack czy fg block, safety niż za pojedynczy tackle - ale patrząc na listę punktacji defensywy myślę, że jest ona rozsądna. Zobaczymy w praniu. Edytowane 10 Lipca 2016 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Kiedy draftujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 28 sierpnia o 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ja Kily Danp Cisza Wowo Maciek Slawo lub Kucio Zakładam, że te osoby zagłosowały w ankiecie o bidach. Dalej mam 7 odpowiedzi. Zróbmy jakoś żeby było chociaż 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Zaraz napisze do hirka by go zmobilizowac. Kilas wez swojego czlowieka zmobilizuj jesli Bast jeszcze nie glosowal. Kucio glosowales czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Mam nadzieje, że w tym roku wszyscy będą na drafcie - no i ogarnijcie te głosowanie co do bidów. Aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Wyslalem pytanie do kucia, zaraz bede tlumaczyl hirkowi ocb z tymi bidami i on tez zaglosuje. Panowie miesiac do draftu i jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Bast już wcześniej mi pisał, że jemu wszystko jedno, a on i tak będzie się wdrażał dokładniej bliżej draftu, ale napisałem teraz, żeby mimo wszystko oddał głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Dobra robota panowie. Mam 11 odpowiedzi. Kończymy czy jeszcze czekamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Konczymy imo, nie ma co czekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Kto nie głosował? kurw... kurde mam nadzieje, że te typy będą grać.. i będą aktywni zeszłoroczny skład GM nie zawiódł - oczekuje też tego i wymagam od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Jakby co Kily znajdzie zastepstwo. Oby oczywiscie obylo sie bez zgrzytow i wszyscy byli aktywni. Wyniki glosowania panie Skoczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Gramy bez bidów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 No to wiemy na czym stoimy, teraz wytrzymac jeszcze pare tyg i jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Ci co głosowali przeciw bidom, niech wam się połamią top picki tak jak mnie w zeszłym sezonie. Dobre może być i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Hehe nie wkurzajcie Ciszy bo rzuci na was urok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi