Cisza Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 co z bidami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) edit, biere 12 ;] Edytowane 13 Czerwca 2016 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 co z bidami? Wrzucam na Yahoo, żeby jakiś troll nie przylazł i nie zagłosował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Masz jakies podejrzenia Skoczku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Masz jakies podejrzenia Skoczku? Rappar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) edit, biere 12 ;] w sumie po czasie, ale niech będzie Ostatecznie kolejność w drafcie jest następująca: 1. Hirek 2. Maciek 3. Bastillon 4. Wowo 5. Macias 6. Danp 7. Kucio 8. Slava Medvedenko 9. Cisza 10. Skoczek 11. Kily 12. Tego Jedynie Danp ma ten sam numerek co rok temu. Ciekawe czy wybierze tak samo trafnie w pierwszych trzech rundach (mały trash talk przed sezonem nie zaszkodzi) Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 A jak wybralem bo nie pamietam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dez, Demaryius i Alfred Morris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dwoch pierwszych zajebiste picki, szybkie kontuzje i fatalna gra ich QB spowodowala slabe sezony. Uznajmy ze picku Freda nigdy nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Wrzucam na Yahoo, żeby jakiś troll nie przylazł i nie zagłosował. Panowie - 5 osób zagłosowało - mobilizować tych którzy nie zagłosowali i ogłaszam wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Skoczku moze ludziska sie urlopuja czy cos. Daj im jeszcze ze 2-3 tyg, potem zlicz glosy tych co zaglosowali, reszta musi sie dostosowac skoro nie zaglosowala, i tyle, po prOblemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Skoczku jak sytuacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 6 głosów mamy, jak komus sie nudzi to można podesłać na PW do wszystkich. Kily - założę się, że bastek nie zagłosował, ale jemu to pewnie wszystko jedno. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zeby tylko ligi nie zlal, reszte mozna mu wybaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Panowie mam pytanie: znacie jakieś strony , gdzie za darmo zrobię mock z defensywnymi zawodnikami ? Nie mogę znaleźć a chociaż mniej więcej chciałbym wiedzieć co i jak. Poza tym napisze mi ktoś za co punkty dostają obrońcy ? Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 napisze mi ktoś za co punkty dostają obrońcy ? Z góry dziękuje Tackle Solo - 1 fp Tackle Assist - 0.5 fp Sack - 3 fp Interception - 4 fp Fumble Force - 3 fp Fumble Recovery - 3 fp Defensive Touchdown - 6 fp Safety - 3 fp Pass Defended - 1 fp Block Kick - 2 fp Tackles for Loss - 1 fp Turnover Return Yards - 20 Yards = 1 fp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Prosze nie draftowac Manziela Kara 4 meczow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Panowie mam pytanie: znacie jakieś strony , gdzie za darmo zrobię mock z defensywnymi zawodnikami ? Nie mogę znaleźć a chociaż mniej więcej chciałbym wiedzieć co i jak.Również tego szukałem od razu jak się dowiedziałem, że jest pomysł gry z zawodnikami defensywy, niestety nic. Mam nadzieję, że chociaż yahoo podczas draftu poda projected stats, bo inaczej to będzie trochę draftowanie po omacku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Dlatego wciąż uważam, że jest to beznadziejny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 To jest super pomysł, tym że ciężko przewidzieć kiedy zaczniemy ich draftować. Przy 1point / solo to raczej powinni iść bardzo późno ale cholera wie jak to będzie. Podobnie trochę nie kminie 5 na benchu- przy bye weeku trzeba będzie grać albo bez obrońców albo oddawać ich na FA- nie mogę jakoś tego ogarnąć. Może damy 1,5 point / solo to będzie jeszcze ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi