danp Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 No i takie fajne podsumowanie mi pasi bo wiem co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Panowie decyzja demokratyczna, rozumiem. Fajna grupa, bylo lepiej niz ekstra ale poprostu nie chce grac na 3 obroncow i wycofuje sie z ligi. Czasu na znalezienie nastepcy macie az za duzo. Edit: nie moge wyjsc juz jest po deadlinach? Killy wymien mnie jak znajdziesz nastepce. Edytowane 17 Maja 2016 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Chomik, mamy jeszcze sporo czasu do rozpoczęcia sezonu. Przemyśl może sprawę w najbliższych dniach i zdecydujemy. Co Ty na to? Bardzo fajnie grało się z Tobą w ostatnich kolejkach poprzedniego sezonu. Jeśli jednak podtrzymujesz decyzję to oczywiście dzięki za powiadomienie z wyprzedzeniem, bo na tym etapie oczywiście łatwiej o znalezienie następcy nie psując samej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Chomik, mamy jeszcze sporo czasu do rozpoczęcia sezonu. Przemyśl może sprawę w najbliższych dniach i zdecydujemy. Co Ty na to? Bardzo fajnie grało się z Tobą w ostatnich kolejkach poprzedniego sezonu. Jeśli jednak podtrzymujesz decyzję to oczywiście dzięki za powiadomienie z wyprzedzeniem, bo na tym etapie oczywiście łatwiej o znalezienie następcy nie psując samej zabawy. Podtrzymuje, uwazam ze to dla mnie zbyt duza zmiana i jako ze doswiadczenie mam male, czasu nie az tak duzo to moglbym sie nie odnalezc. Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Wez ty sie uspokoj, odezwij sie do mnie na fb czy cos, dostaniesz przyspieszony kurs obroncow i z bani. Obroncy i ich 3 zdechle pozycje to pikus przy tylu pozycjach ofensywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 lykam pick nr 4. Bidy zdecydowanie! @danp: a mi nie napiszesz p w z przyspieszonym kursem uwzględniając za ile będą punktowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Wez ty sie uspokoj, odezwij sie do mnie na fb czy cos, dostaniesz przyspieszony kurs obroncow i z bani. Obroncy i ich 3 zdechle pozycje to pikus przy tylu pozycjach ofensywy. Ok to poprosze przewodnik na pw.FB nie uzywam. Gdzie sa dostepne picki wdrafcie? 5-6 dla nie optymalni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 A ja w międzyczasie miejsce Chomika znalazłem Bastillona, który chce pick nr 3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Zeby nie robic z mordy cholewy, jak jest Bastek to nie robiac zamieszania ustepuje. P.s. Kiedys wroce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) ;/ Kurde ... szkoda Chomik, co poradzisz. Chłopaki już robicie analizy na każdy numer draftu? bo Kily sprejowane gacie na kolor metalik gold daje wygranemu - tak słyszałem. btw kiedy moja kolej? Edytowane 19 Maja 2016 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Kto teraz wybiera numerek w drafcie bo zagubiony jestem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Lipa straszna wyszła z Chomikiem. Aż mi głupio, że tak serio potraktowałem jego drugiego posta i pospiesznie zadziałałem... Kto teraz wybiera numerek w drafcie bo zagubiony jestem??? Macias, napierdzielaj! Numery 1-4 zajęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Wybaczcie zwłokę, myślę, że 5 to spoko numer i przy niej pozostanę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) No to tym razem pora na wybór z drugiej strony Atlantyku picki 1-5 zajęte Edytowane 20 Maja 2016 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Panie ile mam czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) picki 1-5 zajęte Goodbye... Edytowane 20 Maja 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Panie ile mam czasu?standardowo tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Daj mi jeszcze ze 2 dni czy cos i bede wiedzial czego chce... chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Dramaturgia musi być ale spoko, czas jest do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 To jest powazna decyzja brac 11 czy 12 panie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi