SkoczekS1 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 No właśnie... chill the fuck up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 @Cisza trejd dedline musi byc, nie kombinuj bo znowu beda niesnaski, w sezonie jest wystarczajaco duzo czasu by sie wymieniac graczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ale Cisza właśnie jest za wprowadzeniem trade deadline. Tylko według mnie propozycja październik jest trochę z dupy, przecież to sam początek sezonu. Ja bym wolał jebnąć trade deadline przed naszymi playoffami (2 ostatnie kolejki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jaki październik? Trade deadline został wprowadzony na 26 listopada, czyli najpóźniej jak tylko oferuje yahoo. Ogarniać się, ludzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Zwracam honor Ciszy, zle doczytalem Kilas nie denerwuj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Hehe no to spokojnie proszę wszystkich uczestników ligi o oddanie głosów w ankietach, bo poza jedną to żadna ankieta nie ma głosów nawet połowy z nas (nie ma kworum ). Macias, Wowo - wiem, że na niektóre z pytań odpowiedzieliście w tym temacie, ale głos też oddajcie. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Atmosfera robi sie gesta juz przy ustawianiu zasad Ci ktorzy sie nie zglosili na 2 miejsca niech juz dzis zaluja. P.s. Kili jakis transferek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Bedzie ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Mi to w sumie wszystko jedno. I tak was wszystkich ogram w tym sezonie. Kily wygrał ze mną w półfinale na farcie, tylko dlatego że zrobił trade z Antonio Brownem, ale w tym roku ukrócimy trade'y tuż przed PO i skończy się wolontariat ludzi którzy o nic nie walczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Nie Kily zrobil, tylko ja. I podaruj sobie komentarze o wolontariacie ludzi ktorzy o nic nie walcza gdyz dzieki temu nie zajalem ostatniego miejsca, Gurley zapunktowal za wiecej dla mnie niz Brown by zapunktowal. Wiec ja ten trade wygralem, chocbys nie wiem jak zaklinal rzeczywistosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 no i dodatkowo Brown punktował w last week drugi raz z rzędu przeciwko mnie, także ogólnie wc*** zajebisty ruch z twojej strony. @Kily: głos oddany. Ja mam tylko jedną prośbę- ustalmy termin draftu w miarę szybko (nie mówię już) bo tym razem sam chcę dokonać swoich wyborów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 To ja z 2 pickiem mogę wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Teraz Wowo wybiera pick (inny niż nr 1 i nr 2), tydzień czasu. Draft 26 sierpnia (w piątek) o 19? Tydzień później, tj. 2 września o 19? Wydaje mi się, że piątek wczesnym wieczorem powinien być najdogodniejszy dla ogółu. Edytowane 10 Maja 2016 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Teraz Wowo wybiera pick (inny niż nr 1 i nr 2), tydzień czasu. Nie rozpędzaj się. Jeszcze głosowanie nie skończyło się.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Nie rozpędzaj się. Jeszcze głosowanie nie skończyło się.... No najwyżej wybór pójdzie w pizdu jeśli rzeczywiście wynik głosowania się odwróci i ludzie wybiorą losowanie picków zamiast wybierania. Ale fakt, dobrze by było gdyby ludzie głosowali. Mam wrażenie, że gdzieś już to pisałem Edytowane 10 Maja 2016 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Żadne piątki wieczor k****, szanujemy się. Osobiście proponuje niedziela 20.00- nikt nie lata raczej na imprezy ani do teatru, dzieciaki ululane, obiad rodzinny odbebniony itd. itd. Dawać trzech obrońców a nie cale defensywy! Przemysle numer i dam znać Edit: ja ponawiam apel sprzed roku- zróbmy wpisowe. Nawet 10zl od osoby to już stowka jest a i przyjemniejsza rywalizacja Edytowane 10 Maja 2016 przez wowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 To 28.08 o 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 I tak nigdy nie będzie tak, że wszystkim spasuje, niezależnie od tego jak wcześnie ustalimy datę draftu. Albo ktoś zapomni. Ja rok temu przypomniałem sobie dosłownie 30 minut przed draftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ustalmy termin draftu (najlepiej sobota) i zapisujemy przypomnienia w smartfonach Kluczowe pytanie do doswiadczonych kolegow czy lepiej jest wybierac najlepszych dostepnych i szukac pozniej tradow czy jednak pod swoja wizje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja szczerze przyznam, ze niedziela bylaby najlepsza, mi obojetnie o ktorej godzinie, i tak mam 7 godz w plecy wiec jakby co wstane wczesnie, ale 20 bylaby super. Ktos tam ma w tej okolicy urodziny, ktos setna rocznice chodzenia (kucio) ale spiac tylki i jedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi