Majestic Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 A kto to jest Majestic? Czyjeś multikonto? Pudło Ja dopiero zaczynam przygodę z polskimi ligami fantasy. Liczę na ciekawszą zabawę niż w amerykańskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Szkoda że olałeś roto sezon temu a zostałem o tym poinformowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Szkoda że olałeś roto sezon temu a zostałem o tym poinformowany... w h2h też się opierdzielał.. niestety to typowy przedstawiciel nurtu "słomianego zapału" do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Nie będę Wam tutaj przeszkadzał w używaniu sobie i nie mam zamiaru się bronić bo w tych ligach po prostu nie byłem aktywny. Zresztą ciężko powiedzieć żeby ktoś był skoro we wszystkich ligach w sumie pojawił się jeden temat na message boardach a w 2 ligach przez cały sezon miał miejsce cały jeden trejd. Ja puściłem kilka trejdów a że nie było odzewu to jechałem do mety z takim składem jaki miałem. W związku z tym myślę że kwestia mojego udziału w lidze FBX#2 została wyjaśniona ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi