TryczekSzukarek Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Wymiana z Dallas Obi oddaje: Clint Capela Za: Aminu + pik 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Yep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Oddam Thada Younga i Willa Bartona za grajka z salary max 44,7 (+ pick jeśli oferowany grajek będzie słaby). Czekam na poważne oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 na tradin bloccu u mnie:5 Danilo Gallinari 28 43,80 6 Jae Crowder 26 40,35 8 Wesley Matthews 30 30,3511 Dion Waiters 25 23,20 w dwóch pierwszych wypadkach interesują mnie gracze z nizszym salary i najwyżej w tym samym wieku.chyba, ze w opcji 2(3,4) za 1(2,3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Wymiana Wizards z Bucks (Tizz) Do mnie: Gallinari oraz Waiters Oddaje Collinsona i Jenningsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Wymiana Wizards z Bucks (Tizz) Do mnie: Gallinari oraz Waiters Oddaje Collinsona i Jenningsa zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 do wymiany u mnie jeszcze Jae Crowder 26 40,35 Wesley Matthews 30 30,35 Darren Collison 29 35,60interesują mnie gracze tylko z mniejszym salary badz pakiet adekwatnie o nizszym sc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Ja tym razem w oderwaniu od tematu z pewnym ogłoszeniem, ale też prosiłbym nie potraktować tego jako spam. Mianowicie - w lidze funckjonującej dokładnie na tych samych zasadach co tutaj, tylko na sznurku, są wolne miejsca: http://sznurowadlo.pl/viewforum.php?f=50 Tam można znaleźć i regulamin i listę uczestników. Wolne miejsca są trzy. Przewiduję minidraft, także zapraszam, jakby komuś podpasowała podobna formuła i chciałby w jeszcze jednej lidze wziąć udział. Wszelkie zapytania oczywiście można słać na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 trejd miedzy Warriorz i Buxdo mnie idzie T.J. Warren i pick 2017 Warriorzdo Golden State idzie Darren Collison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Wymiana z Bucks. Joe Johnson za Koste Koufosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Wymiana z Bucks. Joe Johnson za Koste Koufosa. agree. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 jeli bedzie ktos zainteresowany tymi nazwiskami w pakietach badz pojedynczo, zapraszam 5 Deron Williams 32 40,357 Wesley Matthews 30 30,3511 Kosta Koufos 27 25,40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Komisz, draft to w październiku rusza w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Roger przełożył do 17 września w FBX#1, więc raczej i tu nie jest niezbędne ruszyć już teraz. Ale jeśli chcecie, to mogę się tym teraz zająć. Edytowane 2 Września 2016 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) po co tak wcześnie? btw. kto chce Koste.. za cokolwiek nieważace wiecej niz 20fp Edytowane 3 Września 2016 przez Tizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Cześć, Panowie w związku z tym że draft rozpoczęty a i z salary trzeba szybko schodzić u mnie na liście transferowej są: Rondo Hassan (za tych dwóch Panów oczekuję dobry asset, najprawdopodobniej sprzedam jednego z tej dwójki, chyba że będzie dobra propozycja to pójdą hurtem) Dirk Zaza (Praktycznie za frytki - choć swoją wartość mają, oferta szczególnie dla grajków którzy posiadają dalekie nr. draftowe lub grajków z jakimś potencjałem o wadze ok 15-25 fpp) nie czajcie się, każda oferta zostanie rozpatrzona pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Oddam Sulingera, Calderona i Burke'a w zamian za coś z wyższym salary i potencjałem na ok 35FPP. Edytowane 4 Września 2016 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 w drafcie mamy 24h czy 48 h ? bo od mojego wyboru już chyba z 60h minęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 w drafcie mamy 24h czy 48 h ? bo od mojego wyboru już chyba z 60h minęły 96h raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi