matek Opublikowano 14 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 nic nie przebije EF poczynając od nazwy, przez stroje po kaski Oj, chyba mówisz tylko o barwach? Bo same kaski POCa są niczego sobie, jedynie okulary robią c***owe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Taktyka Bory - cofnąć Majkę żeby Buchamnn 11 pozycję utrzymał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Majka niech ćwiczy, bo ma się sprawdzić niedługo na MŚ w roli pomocnika. Ma spory dług wobec Michała za IO. Jutro pewnie będą obaj chcieli pójść w odjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Kurcze nie twierdzę że Majka by wygrał etap, ale widać było, że jedzie na luzie a Pinot czy Yates to spokojnie w jego zasięgu kolarze. Naprawdę nie rozumiem o co walczy Bora bo obecnie są chyba największymi przegranymi tego touru. Brak etapów, koszulek, top 10 - mistrzowie przegranych końcówek. To czy Buchmann straciłby dziś 2 czy 3 minuty to jeden ch..j. Gdyby spuchł totalnie to spadłby max. na 13 miejsce, ale... wtedy Majka mógłby wejść na 11-12 z realna szansa jutro na ucieczkę i top 10. Strasznie mnie irytują decyzję Bory w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Ja to najbardziej zastanawiam się, co tam robi Sagan. Jedynym wytłumaczeniem są chyba tylko przygotowania do MŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Rafał i Michał w odjeździe, oby nie skasowali ich zaraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 No to Michał zrobił robotę Majce i De La Cruzowi i koniec na dziś, a minutę za plecami "peleton"... no to Rafał będzie musiał ryzykować na zjazdach, inaczej tego nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Mega ciekawy etap, mocno krytykowany za wczorajszy dzien Lopez, dzis wraz z cala ekipa "robi wyscig", klasyka "stacji przekaznikowej", to co lubie, szkoda, ze sie jeszcze nie łączą z Radiem Praciaki Ale i tak oczywiscie trzymam kciuki za Michala Majke, tfu Rafala Kwiatkowskiego, tzn za Polaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) Astana jednak robi robotę. Oby Rafał się z nimi zabrał jeszcze. Michał był w grupie lidera, może się utrzyma do szczytu z nimi i dalej będzie chwila oddechu. E: I już odpadł, szkoda, ale noga przepalona. Teraz skrzywiony Majka niech się jakoś trzyma z liderami i wskakuje do top 10. Edytowane 15 Września 2018 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Kurde dziś tak jak myślałem peleton nie puścił za daleko ucieczkę, choć Yatesowi byłoby to na rękę. Wczoraj widać było dobra dyspozycję Rafała, dziś będzie ciężej ale jak ma być liderem w tourze to musi walczyć o podium. Oby tylko Buchmanna nie holował Ps. Kwiato jest w gazie, jaram się szansami na medal MŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 I Rafał spuchł. Astana zrobiła etap, nie ma co ukrywać, ale bezpłciowa jazda Lopeza wkurwia strasznie, kolejny raz. Ogólnie nie lubię kolumbijskich kolarzy jako całej grupy, jedynie Gaviria jest znośny. Kwiato może powalczyć na MŚ. Chciałbym ładniej walki z Alaphilippe i Michała stać na to, żeby znowu wygrać. Chcę, żeby jeden z nich skończył z koszulką. Żałuję też trochę, że Kwiato ma tyle w nogach i po MŚ kończy, fajnie byłoby go zobaczyć w formie na Il Lombarii, ale tak długo nie utrzyma nogi. Ale odchodząc już od naszych - takie etapy mi się podobają i myślę, że będą się teraz pojawiały na grand tourach. Yates i cały Scott to przykład, jak można dobrze wyciągać wnioski z porażek. Na Giro dostali po dupie, tutaj bardzo mądra jazda. Moim zdaniem wróci w przyszłym roku do Włoch wyrównać pewne rachunki. Sporo ekip (i kolarzy w sumie, bo gość nie kalkuluje - jak ma nogę, to woli sam zaatakować, niż pilnować przewagi) mogłoby się uczyć. Movistar właśnie podsumował swój sezon. Mas to jest materiał na kolarza. Wspominałem już o nim kilka dni temu, dziś pięknie się ponownie pokazał. Drugie miejsce w wyścigu, ale przede wszystkim ma świetne warunki, żeby być zawodnikiem na duże wyścigi. Jest duży, dobrze jeździ w górach. Niech ćwiczy jazdę na czas i będzie kozak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Kwiatkowski, Majka, Bodnar, Gołaś, Owsian, Paterski, a na ławie Poljański, Wiśniowski i Cieślik Jak oceniacie skład na MŚ? Oczywiście Kwiato i Majka liderami, przynajmniej oficjalnie, ale Rafał zrobiłby lepiej dla siebie i dla wszystkich, gdyby skupił się na pomocy Kwiatkowskiemu. Osobiście wolałbym Poljana i Wiśniowskiego w miejsce Paterskiego i Owsiana, a Wadeckiego zawsze średnio oceniałem i tym składem mi nie podpasował, trudno. Uważam, że lepiej wyszłoby puszczenie do walki 3xSky+3xBora, zawsze byłaby to jakaś szansa na większe zgranie w drużynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Paterski w formie, świetna jazda w Czechach w górach i na czas, 2 miejsce w wyścigu. Owsian też nieźle jeździł, Poljański nie jedzie bo Majka nie jest nr 1, Wiśniowski bez formy i dawno nie jeździł z Kwiato, Cieślik też. Wg mnie Wadecki wielkiego wyboru nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Denis zniszczył towarzystwo w czasówce. Kwiato niestety 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Podobno abyt asekuracyjnie zaczął i potem już było za daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Niedosyt podobno mocny. Ale i noga mocna, byle wytrzymał te górki jakoś z przodu, później różnie może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 ja niestety nie wierzę że da radę powalczyć, acz trzymam kciuki mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Tak czy inaczej lepiej postawić na niego i się zawieźć, niż na wykastrowanego tym sezonem Majkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 https://www.instagram.com/p/BoRsG0Cl3MN/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=4qun6f9egtaf <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 No i ruszyli. Bravo dal TVP Sport. Pokazują dojazdowke pogaduszki, start ostry poszła "pizda" i wrócili do studia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi