Skocz do zawartości

Jazda, Jazda Playoffs 2016

just like mike

Rekomendowane odpowiedzi

norma, nie jest to jeszcze przypadek "jeden z dziesieciu" bo narazie Stefan jest jakos tak pojawia sie na jedno z pieciu, ale coz. no tak, wedlug niektorych nalezy mu sie MVP bo "sciaga uwage".

A Ty komu byś przyznal jesli Klay sie uspokoi i nie sieknie 45?

norma, nie jest to jeszcze przypadek "jeden z dziesieciu" bo narazie Stefan jest jakos tak pojawia sie na jedno z pieciu, ale coz. no tak, wedlug niektorych nalezy mu sie MVP bo "sciaga uwage".

A Ty komu byś przyznal jesli Klay sie uspokoi i nie sieknie 45?

13 punktów z 8 rzutów pod koniec drugiej kwarty to źle? No te 3 straty to za dużo, to fakt. Ale wie, że Klay jest hot to dziwne, by sam pałował swoją grę, jak tamten ciągnie zespół.

Zanim dostał do teamu dwóch superstarów i all around rolesów, to miał na koncie wygraną 1 serię w PO w wieku 26 lat. Może i brzmię jak sore hater, ale naprawdę zastanawiam się czy na pewno to Curry się tak rozwinął, czy zbiera po prosu całą śmietankę, coś w stylu Billupsa. Serio ciekawi mnie jakie by było jego odbieranie, gdyby miał moderalety good support, coś jak Paul w LAC czy Dirk w Mavs.

W boxie tak źle to nie wygląda, tylko te 3 straty... Choć dwa bloki nie wiem kiedy zaliczył, nie zarejestrowałem.

Stefan będzie musiał przejąć mecz w 2 połowie, bo klasy tego sam nie uciagnie.

Lebron i Kyrie też nie będą pewnie grać na takich % cały mecz.

Zanim dostał do teamu dwóch superstarów i all around rolesów, to miał na koncie wygraną 1 serię w PO w wieku 26 lat. Może i brzmię jak sore hater, ale naprawdę zastanawiam się czy na pewno to Curry się tak rozwinął, czy zbiera po prosu całą śmietankę, coś w stylu Billupsa. Serio ciekawi mnie jakie by było jego odbieranie, gdyby miał moderalety good support, coś jak Paul w LAC czy Dirk w Mavs.

To też zaczyna mnie zastanawiać powoli, bo te PO odzierają go z 'boskości' czy 'magii' z RS. Ale też dzisiaj gra źle? Przyzwoity, przeciętny występ, gdzie mógłby zrobić więcej, ale absolutne minimum wykonuje na dobrym poziomie. Poza tym G5 miał bardzo dobry. Dziś pora na brata. Przynajmniej do tej pory.

To też zaczyna mnie zastanawiać powoli, bo te PO odzierają go z 'boskości' czy 'magii' z RS. Ale też dzisiaj gra źle? Przyzwoity, przeciętny występ, gdzie mógłby zrobić więcej, ale absolutne minimum wykonuje na dobrym poziomie. Poza tym G5 miał bardzo dobry. Dziś pora na brata. Przynajmniej do tej pory.

No i właśnie tak wyglądają jego dwa lata w PO. Coś koło przyzwoitej średniej z okazyjnymi wyskokami. Tylko czy to aby na pewno poziom powyżej Lillarda? Kiedy musisz się pojawiać raz na któryś mecz, a i w obronie i w ataku masz pewność, że zespół będzie ciągnął? 

Na następny rok po proszę na jeden sezon kontuzję Klaya i Greena. Chciałbym zobaczyć co potrafi samemu zaprezentować Curry. Nie oczekuję mistrzostwa, chcę zobaczyć czy dojdzie do WCF. 

Czy mówimy o tym samym Currym, który jakoś jedną serię temu w trzech meczach eliminacyjnych zrobił 33-7-8-2 na 65%ts (każdy z tych meczów kończył się jednocyfrowym zwycięstwem)? Please...

Tym samym co by oglądał teraz TV, gdyby takie jedno Mokatte nie pobiło rekordu trójek.

Argument pokroju "gdyby nie trójka Allena...", sorry.

Nie do końca, bo Lebron ciągnął tamten mecz ostro, szczególnie to on odrobił 10 pkt w czwartej kwarcie, a Allen to rzucił po prostu game winnera, a nie był by far MVP meczu.

Dwa - Igoadala, Barnes, Livingston, Bogut. To dalej lepiej niż to co ma Lillard, a odejmujemy mu dwóch graczy z top10? 11? 12?