Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Raven2156 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie. Założyłem ten temat po to, by każdy kto nie chcę wydawać kasy na typowanie (i nie tylko), a chciałby się w to pobawić i sprawdzić się kto lepiej typuje z innymi użytkownikami forum zapraszam do udziału w stworzonej przeze mnie ankiecie poniżej! https://docs.google.com/forms/d/1WLSV7NJZIqzEtQnzVEA06-UmdelHRSTNLGwFSCNMNJA/viewform Informuję, że termin składania swoich "typów" na drugą rundę upływa w Poniedziałek, 16 Maja Godzina 23:59 czasu Polskiego, ze względu na rozpoczęcie PO. Dodatkowo stwierdziłem, że fajnie byłoby "zliczyć" jakoś punkty za nasze typy i lekko wzorując się na innych tematach z płatnymi Typer'ami punktacja za typy będzie zawierała zarówno punkty dodatnie, jak i ujemne przedstawione poniżej: Idealnie trafiony wynik + 4 Punkty Wynik omylny o 1 ( np. zamiast 4-3 jest 4-2 ) + 2 Punkty Zwycięstwo drużyny, którą typowaliśmy ( wynik różni się o więcej niż 1 ) + 1 Punkt Drużyna, którą typowaliśmy przegrywa rywalizację o 1 ( typowaliśmy 4-3, a skończy się 3-4 ) - 1 Punkt Drużyna, którą typowaliśmy przegrywa rywalizację o 2 ( typowaliśmy 4-2, a skończy się 2-4 ) - 2 Punkty Drużyna, którą typowaliśmy przegrywa rywalizację o 3 ( typowaliśmy 4-1, a skończy się 1-4) - 3 Punkty Drużyna, którą typowaliśmy przegrywa rywalizację o 4 ( typowaliśmy 4-0, a skończy się 0-4 ) - 4 Punkty Mam nadzieję, że wszystko zostało przedstawione w sposób jasny i klarowny. Sądze, że wprowadzenie punktacji urozmaici dodatkowo zabawę, a i będzie można się wykazać, kto najcelniej przewidzi Playoffs w tym sezonie! Wyniki będą podawane za każdą rundę osobno i jeśli chętnych będzie sporo to na również koniec PO będą one zsumowane. Wyniki zostają opublikowane, po każdej rundzie Playoffs! Powodzenia! Edytowane 31 Maja 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Poszło. Jak się bawić to się bawić. Drzwi wyjebać, a okno wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zaktualizowałem troszkę Typer. Dodałem do niego punktację i kilka ogólnych zasad, by stworzyć po każdej rundzie swego rodzaju rankingi. Dodałem również termin, do którego będzie można składać swoje typy. Przypominam: Sobota - 16.04 do Godziny 18:00 Czasu Polskiego! Więcej informacji w pierwszym poście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Również poszło. Za kasę nie gram, bo od jakiegoś czasu staram się unikać wszelkich form hazardu, ale tak for fun można się pobawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Wysłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Świetnie Kruku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie - jest nas już 38! Tylu z nas wysłało już ankietę! Piękna sprawa! Zostało jeszcze trochę ponad 27 godzin do końca! Im nas więcej, tym lepiej - większa rywalizacja, lepsza zabawa! Nie głosowałeś jeszcze? Zapraszam wszystkich chętnych do udziału! Termin? Przypominam: Sobota - 16.04 do Godziny 18:00 Czasu Polskiego! Więcej informacji w pierwszym poście! Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 done. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Panowie - jest nas już 38! Tylu z nas wysłało już ankietę! Piękna sprawa! Zostało jeszcze trochę ponad 27 godzin do końca! Im nas więcej, tym lepiej - większa rywalizacja, lepsza zabawa! Nie głosowałeś jeszcze? Zapraszam wszystkich chętnych do udziału! Termin? Przypominam: Sobota - 16.04 do Godziny 18:00 Czasu Polskiego! Więcej informacji w pierwszym poście! OKAY!!!! JUŻ WYSYŁAM !!! DZIEKI!!! POZDRÓWKI !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultrawegan Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) jestem tuuuuuu mam nadzieję, że mój kochany braciszek to widzi i moje pewne zwycięstwo napełni go dumą! Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez ultrawegan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 poszło, jakby co to mój nick na forum to 'mac'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Poszło miśku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 jestem tuuuuuu mam nadzieję, że mój kochany braciszek to widzi i moje pewne zwycięstwo napełni go dumą! A studiujesz prawo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 I ja spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 poszło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 poszło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi