SlaKB Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 btw. Przy okazji meczu z Jazz przypomniałem sobie o Wallu, gość jest kompletnym rozczarowaniem, co się z nim dzieję? 13-5-4 na średnich % w wieku 30 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dzień 84 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 120 - Raptors 87 play-by-play Jazz 132 - Lakers 128 play-by-play Clippers 61 - Grizzlies 109 play-by-play Pistons 110 - Rockets 125 play-by-play Kings 111 - Trailblazers 116 play-by-play Magic 93 - Warriors 85 play-by-play Bucks 122 - Hawks 124 play-by-play Knicks 108 - Spurs 93 play-by-play 76ers 109 - Mavericks 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 btw. Przy okazji meczu z Jazz przypomniałem sobie o Wallu, gość jest kompletnym rozczarowaniem, co się z nim dzieję? 13-5-4 na średnich % w wieku 30 lat? Perypetie Johna Walla w Salt Lake City to dla mnie spora zagadka. Jak oddawali za niego defensywną bestię Bena Wallace'a w trakcie draftu, to pomyślałem, że biorą go jako lidera drużyny, albo przynajmniej gościa który spowoduje, że reszta zacznie grać lepiej - wiadomo gracz na teraz (albo może na wczoraj), 3 lata masywnego kontraktu itd. Tymczasem go posadzili na SG, a ostatnio przestał w ogóle wychodzić w pierwszej piątce. Wiadomo, Wall jest już po szczytach, ale żeby tak marnować jego zalety i 63mln $ to nie czaję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Wall imo spokojnie może być jeszcze liderem jakiegoś PO teamu więc też mnie ta cała sytuacja dziwi. Gdyby Wall był pierwszą opcją i grał na PG to myślę, że spokojnie grałby na poziomie TOP5 PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Nie ma świętych kròw w slc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 To chyba jak Thomas w Wiz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 A btw: podczas mojego remontu przegapiłem przeprowadzkę Isiaha do Atlanty, własnie się kapnąłem, mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Tylko Xamel potrafi nad nim zapanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 A btw: podczas mojego remontu przegapiłem przeprowadzkę Isiaha do Atlanty, własnie się kapnąłem, mocne Teraz czekam aż sie znudzisz Olajuwonem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Teraz czekam aż sie znudzisz Olajuwonem... Hakeemem się cały cza napawam, a tymczasem MJ dzwoni do mnie przynajmniej raz w tygodniu i pyta się mnie, czy załatwiłem mu już jakiś chato-zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Ale to chyba za dwa sezony dopiero bo Xamel go nie odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Hakeemem się cały cza napawam, a tymczasem MJ dzwoni do mnie przynajmniej raz w tygodniu i pyta się mnie, czy załatwiłem mu już jakiś chato-zamek Ja od niego codziennie bukiet kwiatów a co tydzien rekord punktowy dostaje, wiec Ci chyba o innego MJa chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Dzień 85 (na pierwszym miejscu goscie)Clippers 107 - Rockets 124play-by-playHeat 108 - Suns 126play-by-playCavaliers 114 - Wizards 90play-by-playHornets 105 - Jazz 100play-by-playMavericks 133 - Timberwolves 99play-by-playGrizzlies 92 - Pacers 78play-by-play76ers 101 - Trailblazers 112play-by-playSonics 126 - Celtics 94play-by-playRaptors 88 - Lakers 121play-by-playBulls 103 - Warriors 98play-by-playNets 107 - Magic 109play-by-playNuggets 99 - Hawks 108play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Greg Oden (76ers) - 47 dni (hernia)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jak tak dalej pójdzie to Wizz nie wejdą do PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 A co ja poradzę, że ta gra jest nie raz poyebana. Wrócił mój drugi najlepszy zawodnik, taktyka w stosunku do tego co było wcześniej bez zmian, a zaliczam 4 blowałty z rzędu. Stawiam że jutro z Pacers też zaliczę wtopę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Jak tak dalej pójdzie to Wizz nie wejdą do PO. MJ -> Isiah -> Paul George & Kidd PS1. Świadomie nie wliczałem AK47 do zestawienia, bo obawiam się że daje ujemny Eff. PS2. Tak, wiem, mam bilans 1-3 z Wizards w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) A co ja poradzę, że ta gra jest nie raz poyebana. Wrócił mój drugi najlepszy zawodnik, taktyka w stosunku do tego co było wcześniej bez zmian, a zaliczam 4 blowałty z rzędu.Czyli nie wyciągasz wniosków z porażek Edytowane 28 Czerwca 2016 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 MJ -> Isiah -> Paul George & Kidd PS1. Świadomie nie wliczałem AK47 do zestawienia, bo obawiam się że daje ujemny Eff. PS2. Tak, wiem, mam bilans 1-3 z Wizards w tym sezonie Zapomniałeś o Sampsonie :-)Chodzi o ten trejd gdzie ja pozyskałem dwoch wysokich na Szaqa (Future allstar Radja i Future HOF McGee) za core zespołu, jego przyszłość i teraźniejszość pod koszem , na obwodzie i in between. Aha, i Wizz dorzucili jakiegos SG z ktorym nie wiedzieli co zrobic , zeby salary sie zgadzało. BTW: 76ersom skończył sie bonus za brak Millisa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zapomniałeś o Sampsonie :-) Chodzi o ten trejd gdzie ja pozyskałem dwoch wysokich na Szaqa (Future allstar Radja i Future HOF McGee) za core zespołu, jego przyszłość i teraźniejszość pod koszem , na obwodzie i in between. Aha, i Wizz dorzucili jakiegos SG z ktorym nie wiedzieli co zrobic , zeby salary sie zgadzało. BTW: 76ersom skończył sie bonus za brak Millisa... Ten space eater (i $$$ eater too) w najlepszym razie daje zerowy +/- ^^ Co do 76ers nie ma tak łatwo - teraz się połamał im Oden. Wpierdol od nich w kolejnym meczu niemalże pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 "Sie połamał" na kolanie Mahorna hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi