SlaKB Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Mailman zapchał mi skrzynkę i w zasadzie to zadecydowało. Czyli uważasz że w tym zwycięstwie ważniejszy był Malone od Iversona robiącego 48-6-6? btw. Malone trochę w cieniu rozgrywa świetny sezon i wreszcie zaczął grać na miarę swojego potencjału. Dobrze, że nie oddałem go przed sezonem za to co oferowałeś. Za to ciekawe, że JoeD zatrzymał dwa razy większego Beast'leya. Beastley po tych kontuzjach znowu jest zwykłym Beasleyem więc zatrzymać go nie jest tak ciężko. PS. Mam nadzieję że spotkamy się w PO. Muszę Ci się zrewanżować za serię sprzed 3 sezonów gdy po najlepszym RS w historii Pistons odpadłem w pierwszej rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Czyli uważasz że w tym zwycięstwie ważniejszy był Malone od Iversona robiącego 48-6-6? btw. Malone trochę w cieniu rozgrywa świetny sezon i wreszcie zaczął grać na miarę swojego potencjału. Dobrze, że nie oddałem go przed sezonem za to co oferowałeś. No jakbym wiedział, że będzie tak grał, to nawet bym nie złożył Ci oferty (albo wręcz przeciwnie - złożył ofertę na tamten moment nie do odrzucenia ) Ogólnie uważam, że właśnie on a nie Iverson jest X-Factorem w naszych meczach, bo o tym to kto będzie górą nie zadecyduje gra naszych liderów (Hakeem/AI3) tylko opcji 3-4. Liderzy i tak zrobią swoje. Beastley po tych kontuzjach znowu jest zwykłym Beasleyem więc zatrzymać go nie jest tak ciężko. PS. Mam nadzieję że spotkamy się w PO. Muszę Ci się zrewanżować za serię sprzed 3 sezonów gdy po najlepszym RS w historii Pistons odpadłem w pierwszej rundzie. Szczerze mówiąc nie wiedziałem nawet, że miałeś wtedy jakiś dobry bilans w RS - natenczas średnio śledziłem ligę i kojarzyłem tylko, że gram z jakimś świeżym, którego nie za bardzo kojarzę Ja mogę powiedzięć tylko tyle, że wszystko rozbija się o campy. Jednym przypasują, a innym nie. Robinsonowi skoczyły, ale nie tak samo jak Olajuwonowi. Poza tym, skille które podałeś są błęde. Na pierwszych campach każdego z tych zawodników wyglądało to tak: Gołym okiem widać, że Olajuwon pracował na campach, a Robinson tylko w niektórych elementach. Tak więc wcale nie dziwi mnie, że Hakeem rzuca więcej punktów, bo ma dużo wyższy wskaźnik inside scoring, gdzie się znacznie poprawił na campach. Poza tym, nie oszukujmy się, Robinson nie jest u mnie jedną z trzech opcji w ataku. Natomiast wspomniany Olajuwon czy Shaq są kolejno pierwszą i drugą opcją. To też ma jakiś wpływ. Wcześniej w słabych Hornets Admirał robił po ponad 20 punktów, gdzie był liderem. U mnie jedynie w pierwszym sezonie trzepał 21,8 pkt na mecz, ale ledwie w 24 spotkaniach. Nie twierdzę, że gdyby był jedną z trzech opcji w ataku robiłby +20 w każdym meczu. Jednak na pewno w jakimś stopniu, mniejszym lub większym zdobywałby więcej tych punktów. No nam właśnie o te campy chodzi, bo trudno oczekiwać od trenera żeby dawał na pierwszą opcję kogoś, kto nie ma do tego predyspozycji Admirał miał ogromny potencjał (dla mnie ciutkę większy niż Hakeem) i zamiast przez te lata trenować, to wolał się lansować na paradach Marynarki. 33 pts overall przez te wszystkie lata to jakiś żart (szczerze mówiąc 103 też nie jest rewelacyjne) - tyle to robi Allen Iverson po 3 godzinach campu, a Dallas Comegys w drodze z autobusu do szatni podczas campu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 No jakbym wiedział, że będzie tak grał, to nawet bym nie złożył Ci oferty (albo wręcz przeciwnie - złożył ofertę na tamten moment nie do odrzucenia ) Ogólnie uważam, że właśnie on a nie Iverson jest X-Factorem w naszych meczach, bo o tym to kto będzie górą nie zadecyduje gra naszych liderów (Hakeem/AI3) tylko opcji 3-4. Liderzy i tak zrobią swoje. U mnie dalej liderem jest Beasley mimo słabszej formy ostatnio. Na Iversona jeszcze przyjdzie czas. Chociaż w sumie to relacja bardzo podobna do Durant&Westbrook w real OKC. A Ty po trejdzie z Clipps(trejd jeszcze nie przeszedł, ale pewnie się dogadacie) masz dwóch bardzo dobrych obrońców na obwodzie w postaci Pippena i Wesa, którzy mogą zatrzymać Beasleya i AI. Ja niestety nie bardzo mam kogo rzucić na Olajuwona. Szczerze mówiąc nie wiedziałem nawet, że miałeś wtedy jakiś dobry bilans w RS - natenczas średnio śledziłem ligę i kojarzyłem tylko, że gram z jakimś świeżym, którego nie za bardzo kojarzę To był mój 3 sezon i zrobiłem 67-15 z Griffithem na PG, a Pistons przed moim przyjściem zbyt dobrych wyników nie mieli. Chociaż muszę przyznać, że poprzedni GM zostawił mi niezłe podstawy w postaci Magica, Daughertego (obaj odeszli na FA), Malone i kontraktu Koufosa, który wymieniłem na Mayo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dzień 67 (na pierwszym miejscu goscie)Pistons 124 - Hawks 130play-by-playClippers 82 - Warriors 89play-by-playRaptors 86 - Magic 97play-by-play76ers 108 - Cavaliers 124play-by-playHeat 98 - Trailblazers 119play-by-playLakers 121 - Grizzlies 115play-by-playNets 96 - Kings 101play-by-playCeltics 123 - Timberwolves 116play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Karl Malone (Pistons) - 9 dni (inflamed appendix)Kiki Vandeweghe (76ers) - 8 dni (sprained knee)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne dzisiaj wieczorem!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Xam - tak jakby pogodziles Stro i Sla wszyscy zbiora wciry od Hawks... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 No oby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Gdyby nie kontuzja Karla to nie mialbys szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Kontuzja hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Dzień 68 (na pierwszym miejscu goscie)Magic 112 - Pacers 80play-by-playPistons 96 - Raptors 85play-by-playGrizzlies 109 - Lakers 92play-by-playBulls 113 - Clippers 97play-by-playJazz 112 - Timberwolves 109play-by-playRockets 102 - Nuggets 129play-by-playWizards 113 - 76ers 110play-by-playHornets 101 - Cavaliers 125play-by-playWarriors 86 - Spurs 88play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Rashard Lewis (Lakers) - 8 dni (groin pull)Hakeem Olajuwon (Bulls) - 4 dni (concussion)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze dzisiaj wieczorem!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Dzień 69 (na pierwszym miejscu goscie)Hornets 104 - Wizards 98play-by-playHeat 118 - Nets 110play-by-playBucks 94 - Lakers 106play-by-playJazz 150 - Magic 147play-by-playTimberwolves 90 - Rockets 118play-by-playSuns 107 - Nuggets 116play-by-playWarriors 85 - Knicks 100play-by-playCavaliers 106 - Pacers 87play-by-playGrizzlies 113 - Trailblazers 146play-by-playPistons 118 - Clippers 108play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Donatas Motiejunas (Timberwolves) - 7 dni (fractured nose)Andrew Ogilvy (Grizzlies) - 24 dni (torn abdominal muscle)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze wieczorem/w nocy!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 O Ffff grizzlies mi aż 113 p rzucili. Ale za to Shaw 35. Rekord kariwry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Widze , ze jak ktos sie nie nazywa Iverson, to nawet 3 z rzędu 60 nikogo nie obchodzą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 ale że kto? MJ? to już ustaliśmy, że słaby jest... na Hopsonie to i mój dziadek zrobi 60... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 W 3 meczach z rzędu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 2x Hopson, 1x Eddie Jones serio..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Dzień 70 (na pierwszym miejscu goscie)Grizzlies 95 - Timberwolves 82play-by-play76ers 104 - Pistons 130play-by-playHawks 99 - Trailblazers 106play-by-playCavaliers 108 - Magic 92play-by-playBulls 119 - Wizards 138play-by-playJazz 106 - Lakers 116play-by-playRaptors 76 - Knicks 88play-by-playNuggets 103 - Suns 116play-by-playWarriors 85 - Sonics 97play-by-playHornets 92 - Clippers 71play-by-playKings 106 - Rockets 122play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: dzisiaj bez kontuzji----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @Magic: IL do poprawy. Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 3xprawie 60 jeszcze nie grali w simce z tego co pamiętam. Hmm Hawks też ładni poszli po bandzie parę dni temu - 3x30 też jest rzadko grane. U mnie rollercoster - wykorzystanie osłabień 76ers i Bulls, porażka u siebie z Hornets. Z Bulls mało brakło do dwóch gracz z td, skończyło się na żadnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Beasley w pewnym momencie dwa sezony temu podobnie szalał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 U mnie rollercoster - wykorzystanie osłabień 76ers i Bulls, porażka u siebie z Hornets. Z Bulls mało brakło do dwóch gracz z td, skończyło się na żadnym. No bez Hakeema ciężko, dobrze że jutro wraca Ciekawie było też na PG: Kidd: 18pts, 13ast, 9zb Pax: 23pts, 14ast, 7zb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Dzień 71 (na pierwszym miejscu goscie)Kings 132 - Bulls 128play-by-playWizards 112 - Magic 99play-by-playHornets 79 - Nets 81play-by-playLakers 93 - Hawks 113play-by-playSpurs 101 - Pacers 109play-by-playNuggets 125 - Grizzlies 114play-by-playTimberwolves 160 - Pistons 156play-by-playRaptors 88 - Trailblazers 122play-by-playClippers 95 - Bucks 94play-by-playWarriors 88 - 76ers 107play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Steve Smith - Wizzards - 8 dyas - Severe MigrainesNicolas Batum - Blazers - 8 days - Blurred Vision-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi