RivalMamba Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam. Piszę z pewnym zapytaniem - czy te buty są prawdziwe? http://allegro.pl/jordan-flight-remix-v-xv-xxv-sport-blue-r-43-i6061873249.html Dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 jak na moje oko to oryginalne - nie ma się czego czepić po tych zdjęciach. inna kwestia to model - dla mnie tragedia, no ale to kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 jak na moje oko to oryginalne - nie ma się czego czepić po tych zdjęciach. inna kwestia to model - dla mnie tragedia, no ale to kwestia gustu Prawda jest taka, że każde Jordany są na swój sposób genialne Tragedia nie tragedia, innych ''dżejsów'' do 300zł nie znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 jak na moje oko to oryginalne - nie ma się czego czepić po tych zdjęciach. inna kwestia to model - dla mnie tragedia, no ale to kwestia gustu Chyba, ż znasz jakieś Jordany do 300zł z chęcią Cie wysłucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Prawda jest taka, że każde Jordany są na swój sposób genialne Tragedia nie tragedia, innych ''dżejsów'' do 300zł nie znajdę no ja mam trochę inne myślenie i podejście do butów - nigdy nie kupiłem i nie kupię tylko dlatego, że mają panowczyka w rozkroku więc jest lans. Dziwne myślenie jak dla mnie, no ale każdy ma prawo do swojego wolałbym kupić za te 3 stówki fajne adidaski rose 773 IV na przykład - błękitne piękne niż jakąś dziwną hybrydę JB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Pozwolę się podpiąć http://allegro.pl/nike-kb-mentality-nba-kobe-bryant-mamba-43-27-5cm-i5951403711.htmlOG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi