Skocz do zawartości

Najbardziej wkurzajacy komentatorzy

marceli73x

Rekomendowane odpowiedzi

To moze zacznę nowy temat bo musze wyrazic jak bardzo wkurzają mnie niektórzy komentatorzy z USA. Do tego stopnia ze zwykle szukam streamu z obsada przeciwnego klubu.

Dla mnie numer jeden to jest ten typ z Cleveland

numer 2 ten gosciu co drze mordę Bingooooo w LA.

Najgorzej jak sie trafi mecz Cavs vs LAC :)

Resztę jakoś znoszę a wy ?

Słucham głównie Wojtka i komentatorów Lakers.

Tak troszkę poza tematem.. Też tak masz matek, że jak jeden z komentatorów Lakers zaczyna się śmiać, lub krzyczy przy epickim wsadzie, czy akcji to uśmiech sam Ci się pojawia? :grin: Nie wiem czemu, ale na mnie tak to działa.. :grin:

Edytowane przez Raven2156

Nie wiem czemu nie lubię tych kobiecych dodatków w wywiadach w przerwach.

Widzę ze NBA ma wszystko rozplanowanie i wpuszcza marketingowe płeć piękna ale jakoś tak tych Pan nie darze sympatią.

Od blondyny do czarnulki.

Jedyna fajna laska z kręgów kosza to ta z serii gier my NBA.

Nawet ostatnio myślałem na ten temat. Najgorsza zdecydowanie jest Doris Burke. Ona jest jak Katarzyna Nowak z polsatu sport. Zawsze szukam innego komentarza jak słyszę tą drugą.

Cavs i Clips również tragiczni.

Osobiście nie lubię komentarza Lakers. 

btw. Jak można oglądać nie zwracając uwagi na komentarz? Przecież to buduje (albo psuje) całą atmosferę. 

Nie wiem czemu nie lubię tych kobiecych dodatków w wywiadach w przerwach. Widzę ze NBA ma wszystko rozplanowanie i wpuszcza marketingowe płeć piękna ale jakoś tak tych Pan nie darze sympatią. Od blondyny do czarnulki. Jedyna fajna laska z kręgów kosza to ta z serii gier my NBA.

Rachel Demita :)

Bz85fpEIYAApo_F.png

Tak troszkę poza tematem.. Też tak masz matek, że jak jeden z komentatorów Lakers zaczyna się śmiać, lub krzyczy przy epickim wsadzie, czy akcji to uśmiech sam Ci się pojawia? :grin: Nie wiem czemu, ale na mnie tak to działa.. :grin:

Nie mam tak.

btw. Jak można oglądać nie zwracając uwagi na komentarz? Przecież to buduje (albo psuje) całą atmosferę. 

No jakoś można. Nie przejmuję się nim, bo najczęściej mam inne zakładki pootwierane i je czytam lub zajmuję się rzeczami do roboty. 

było już x tematów o komentatorach. Można [nie trzeba] scalić.

ja w sumie nie za często oglądam cos co nie jest nationally televised, więc mam rzadko do czynienia z tymi homerami. Faktem jest że w porównaniu do Breena & JVG  są w większości słabi.

lubię ekipę z houston[i to z nimi mam najczęściej do czynienia] - nie żeby jakoś szczególnie dobrze komentowali, ale widać że dobrze się bawią podczas meczu, i mają spory dystans do tej całej koszykówki, co bardzo odpowiada mojemu podejściu do tematu . Czasem jak dowalą jakiś dowcip, to boki zrywać, i to autentycznie.

Drexler - "you reach, I teach"

Bullard - "All we need is another brick from John Wall" to dla mnie instant classics komentarzu NBA

nie lubię kolesia z Miami, mówi z takim przejęciem przez większość czasu , jakby był co najmniej IV kwarta 6. meczu finałów konferencje

Jest 2 nie do słuchania dla których trzeba kupować premium league passa:

1. Color komentarzyna z Cavs - byle layup i ma orgazm

2. Play by play Spurs - analogicznie jak wyżej, każda akcja WŁASNEGO zespołu to game 7 Playoffs, każda. I to jego signature: O Mama! Wyżej wymeniane bingo w porównanie to tego to gustowna wizytówka.

Aczkolwiek miło się ich słucha jak ich teamy dostają w dupę :D zawsze tacy zdziwieni ...