RivalMamba Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam. Mam spory problem. Poszukuję butów do koszykówki ale i do codziennego użytkowania, takie 50/50. Mam 15 lat jedyne co gram to na Orliku co piątek z kolegami po lekcjach. Boisko jest wykonane z chropowatej, miękkiej, czerwonej, brudzącej buty powierzchnii. Mój rozmiar to 42,5 / 43. Mój budżet to max 300zł. Od biedy buty mogą być 70/30 z przewagą koszykówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubar Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) http://www.ataf.pl/oferta/produkt/shoes/nike-basketball/1559/nike-lebron-xi-akron-vs-miami Jesli ktoś gra często w basketa, to polecam bardzo, promo teraz na nie jest, jednak jest to obuwie stricte do kosza, raczej średnio do chodzenia. Takto polecam jeszcze butki od Kobiego, często promo są na nie i można w nich grać jak chodzić normalnie Edytowane 14 Marca 2016 przez kubar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 CENA!!! Maxymalnie 300zł !!! pls pomóż, to już 2 temat jaki zakładam i zero odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 może dlatego zero, że takich tematów było już kilka jak nie kilkanaście - wystarczy sobie przeszukać forum i znajdziesz odpowiedzi. Ja sam już kilkakrotnie odpowiadałem i nie chce mi się po raz kolejny szukać tych samych butów i tłumaczyć tych samych rzeczy - no sorry ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi