RivalMamba Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) 350 Mi sie udało kiedyś jordy sc-3 powinąć za 400zł, rozmiar 42,5 idealnie do basketu i lifestylu znajdę jakiekolwiek jordany oprocz retro 1 za 300zł? Edytowane 15 Marca 2016 przez RivalMamba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 znajdę jakiekolwiek jordany oprocz retro 1 za 300zł? Nowych nie znajdziesz, ile razy musisz dostać taką odpowiedź żeby zrozumieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubar Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Mordo, jesli zadne buty Ci nie pasują tylko jordany do 300pln to powodzenia w szukaniu. Wez sobie uzywane jordy za 300zł i bedziesz happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 a znacie inną stronę z używkami butów oprócz allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Retro jak dla mnie sa do chodzenia przy grze nie daja prawie rzadnego komfortu. no już nie przesadzajmy cała masa obecnych graczy NBA i to topowych śmiga po parkietach w retro, oczywiście odstają one od najnowszych modeli zwłaszcza tych flagowych jak Lebrony ale dalej są to buty w których można komfortowo grać sam nieraz grywam XII czy XIII i nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 komfort nie komfort oni mają hajs na takie buty a ja nie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 podjąłem decyzję o kupnie butów na allegro/olx używanych. Mam do wyboru Super Fly 3 oraz Flight 45. Które brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 podjąłem decyzję o kupnie butów na allegro/olx używanych. Mam do wyboru Super Fly 3 oraz Flight 45. Które brać? Super Fly 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Tak wyglądają. Nie podróbki? Niestety nie mogę wstawić zdjęć tutaj :/ http://olx.pl/oferta/jordan-super-fly-3-CID87-IDdRdE1.html#2b5b76e747 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Tak wyglądają. Nie podróbki? Niestety nie mogę wstawić zdjęć tutaj :/ http://olx.pl/oferta/jordan-super-fly-3-CID87-IDdRdE1.html#2b5b76e747 Są w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 A to dobra cena 300zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Są w porządku tylko dlaczego jordan na pięcie robi prawie szpagat? Zobaczyłem zdjęcia z neta i na nich było wszystko normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 tylko dlaczego jordan na pięcie robi prawie szpagat? Zobaczyłem zdjęcia z neta i na nich było wszystko normalnie To kwestia perspektywy wg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi