RivalMamba Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Witam. Mam spory problem. Poszukuję butów do koszykówki ale i do codziennego użytkowania, takie 50/50. Mam 15 lat jedyne co gram to na Orliku co piątek z kolegami po lekcjach. Boisko jest wykonane z chropowatej, miękkiej, czerwonej, brudzącej buty powierzchnii. Mój rozmiar to 42,5 / 43. Mój budżet to max 300zł. Od biedy buty mogą być 70/30 z przewagą koszykówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 ktoś się wypowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Jeśli chcesz górną półkę to polecam: http://sklepkoszykarski.pl/buty-koszykarskie-jordan-flight-origin-3-820245-400 to taki model wlasnie troche do chodzenia, ale z przewaga do grania, ale na asfalcie raczej nie polecam grac, bardziej orliki. Jest w bardzo dobrej cenie, jak na to co oferuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 cena Jeśli chcesz górną półkę to polecam: http://sklepkoszykarski.pl/buty-koszykarskie-jordan-flight-origin-3-820245-400 to taki model wlasnie troche do chodzenia, ale z przewaga do grania, ale na asfalcie raczej nie polecam grac, bardziej orliki. Jest w bardzo dobrej cenie, jak na to co oferuje. mój budżet to 300zł max Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Proszę pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Super z Was znawcy jak nie umiecie odpowiedzieć na pytanie dotyczące wyboru butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Butów do 300zł w rozmiarze 42,5/43 jest setki, wybierz te, które Ci się podobają i wypierdalaj jak się nie potrafisz na forum zachować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 myślisz, że nie szukałem? miesiąc przeglądam ataf, basketzone, basketmania, sklep koszykarza, sklep koszykarski i nic. Jakbym znalazł to bym się nie pytał a poza tym chcę wiedzieć co Wy polecacie, może mieliście styczność z jakimś modelem i powiecie o wadach/zaletach Butów do 300zł w rozmiarze 42,5/43 jest setki, wybierz te, które Ci się podobają i wypierdalaj jak się nie potrafisz na forum zachować. ok może źle sformułowałem pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) myślisz, że nie szukałem? miesiąc przeglądam ataf, basketzone, basketmania, sklep koszykarza, sklep koszykarski i nic. Jakbym znalazł to bym się nie pytał a poza tym chcę wiedzieć co Wy polecacie, może mieliście styczność z jakimś modelem i powiecie o wadach/zaletach Jeśli w sklepach, które wymieniłeś nie znalazłeś nic co Ci się podoba to po prostu może jeszcze takie buty nie powstały? Zapytaj o konkretny model to może ktoś kto miał styczność Ci odpowie. PS. Dołóż 50zł i wybór będzie zdecydowanie większy i będziesz mógł kupić buty z wyższej półki. PS2. Nie zakładaj kilku takich samych tematów, kto ma przeczytać ten przeczyta jeden. Edytowane 14 Marca 2016 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 szukam tylko jordanów w wyżej podanych rozmiarach do 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubar Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Buty do basketa i lifestylu do 300zł znalesc bardzo trudno mordo, weź sobie kobasy nike masa ich na promo lata, za 300-350zł dasz rade znalesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 kobiaków nie chce bo są low. Jakiekolwiek jordany do 300zł bez rozmiarów typu 35, tylko normalnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 kobiaków nie chce bo są low. Jakiekolwiek jordany do 300zł bez rozmiarów typu 35, tylko normalnych? Praktycznie bez szans. Znalazłem jedne na szybko - http://www.ataf.pl/oferta/produkt/shoes/air-jordan/2573/nike-air-jordan-incline-white-black-wolf-grey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 a jakieś retro oprócz tych retro 1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Retro jak dla mnie sa do chodzenia przy grze nie daja prawie rzadnego komfortu. Jesli chodzi o Jordany to ciezko Ci bedzie cos znalezc, ta marka jest pozycjonowana wyzej niz Nike, nawet w mega wyprzedazach cena nie spadnie do 300zl, bo to by oznaczalo, ze sklepy musialyby buty sprzedawac taniej niz kupuja. Sa modele Jordan, ktore mozna wyrwac ponizej 300zl, ale z tego co do tej pory widzialem to nie sa buty koszykarskie, tylko bardziej do biegania i sportu. Albo doluz 50zl, albo wez cos z Nike. Po za tym nie miej pretensji do ludzi, buty do kosza maja to do siebie, ze modele zmieniaja sie co pol roku i nie sa pozniej wznawiane, tylko leca nowe modele, ktore sa nazywane kolejnymi numerama, a jak ktos kupuje buty to zazwyczaj na 2 lata, wiec nie znajdziesz osoby, ktora by kupowala miesiecznie po kilka par butow, zeby Ci doradzic. Wiec pozostaje albo pytanie o stare sprawdzone modele, ale bedziesz mial problem ze znalezieniem ich w sprzedazy, albo pytac sklepy co Ci doradzaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 A Lebrony 11 dorwę za 300zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 A Lebrony 11 dorwę za 300zł? 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RivalMamba Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 A jakieś jordany retro prócz retro 1 niekoniecznie do koszykówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubar Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Mi sie udało kiedyś jordy sc-3 powinąć za 400zł, rozmiar 42,5 idealnie do basketu i lifestylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi