StephenLikeThree Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Hej, chciałbym się spytać was jakie buty do kosza wybrać. Gram raczej 2-3 razy w tygodniu na sali, ale czasem wychodzę na orlik porzucać. Głównie stawiałbym nacisk na amortyzację, z tego powodu, że po treningach bolą mnie stopy i stawy. 2 rzecz to dobre trzymanie stopy i kostki. Trzeciorzędna sprawa to trakcja. Sala na której trenuję jest brudna, więc chciałbym coś co dawałoby radę. Jeśli macie pomysły jakie buty powinienem kupić to proszę pisać w komentarzach. Możliwe, że ktoś będzie miał te buty, to podaję rozmiar - 44-44,5. Dzięki z góry!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Hej, chciałbym się spytać was jakie buty do kosza wybrać. Gram raczej 2-3 razy w tygodniu na sali, ale czasem wychodzę na orlik porzucać. Głównie stawiałbym nacisk na amortyzację, z tego powodu, że po treningach bolą mnie stopy i stawy. 2 rzecz to dobre trzymanie stopy i kostki. Trzeciorzędna sprawa to trakcja. Sala na której trenuję jest brudna, więc chciałbym coś co dawałoby radę. Jeśli macie pomysły jakie buty powinienem kupić to proszę pisać w komentarzach. Możliwe, że ktoś będzie miał te buty, to podaję rozmiar - 44-44,5. Dzięki z góry!!! Z takich butow, ktore macalem i przymeirzalem to polecam: http://sklepkoszykar...dunk-2015-black lub LeBrony XIII http://sklepkoszykar...ike-lebron-XIII kwestia gustu, poniewaz Hyperdunki 2015 nie wszystkim sie podobaja, ale moim zdaniem sa w tej cenia najlepsze jesli chodzi o zbilansowanie amortyzacji i trzymania kostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Kolego a w jakim budżecie rozpatrujesz te buty, bo chyba tutaj jest podstawowa sprawa do rozpatrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kp11 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ja Ci polecam tylko i wyłącznie LEBRONY Najlepsze buty w jakich grałem Z dala od Jordanów Retro - one tylko dobrze wyglądają Bdb są też XX8 albo Melo i hyperdunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi