Chytruz Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Nash i Haren to byloby najbardziej przereklamowane duo plus Curry zlawki all stats all advstats all d team ai3 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 w 2020 to bedzie beka z postów z 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 w 2020 to bedzie beka z postów z 2016 Będziemy się śmiać z tego samego co teraz. Z postów mówiących, że Spurs są już za starzy i się skończyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Przypomniało mi się, tylko nie potrafię znaleźć posta, trade z 2010. Jakiś fan lakers mówił, że jakby dano Artesta, Waltona i kogoś tam za Lebrona, to spoko, ale żeby dorzucić Bynuma, to już nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Haha ja dopiero chyba kumam czemu sie pisze na zagranicznych forach Haren a nie Harden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 z tego samego powodu co zapomina się o D w nazwisku jego nowego trenera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 ai3 2012 To też Bartek i też z 2012: kto wygrywa mecze warriorsom? ogolnie fajna paka ale tam nikt nie ma jaj na Skale ligi Klay, Harrison to bedzie fajny 1-2 za kilka lat Steph to ultimate Terry Lee na tle ligi to jakis 20sty pf ligi - startuje w Warriors , Spurs, Raptors, Rockets ale nie wiem gdzie jeszcze liga jest przejebanie gleboka to raz a jeszcze trzeba dominowac jak Love czy Dirk ogolnie kiepsko to widze fun to watch i to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Przypomniało mi się, tylko nie potrafię znaleźć posta, trade z 2010. Jakiś fan lakers mówił, że jakby dano Artesta, Waltona i kogoś tam za Lebrona, to spoko, ale żeby dorzucić Bynuma, to już nie warto. On wielokrotnie podkreślał, że nie jest fanem Lakers. Nazywał się Cthulhu i był jednym z najcięższych przypadków jakie widziałem w mojej 12-letniej karierze na tych forach. Chodziły ploty o Lebronie w Lakers - pewnie wszyscy dobrze pamiętają. Tylko wtedy mieli za niego pójść Bynum,Artest,Vujacić,Farmar i Morrison. Wg mnie jeśli chodziłoby o Rona,Sashę,Jordana i Adama to Lakers by się pewnie nie zastanawiali. Poprzez dokładanie Bynuma ten trejd wydaje mi się dla nich nieopłacalny. Całkowicie nieopłacalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Nie każdy wie, że AI3 jest lekarzem (co zresztą widać po charakterze pisma). Jak któryś z was do niego trafi i usłyszy ,,ta operacja odbędzie się bez żadnych komplikacji" to radzę od razu pisać testament. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi