Qba Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Się porobiło. Ciekawy przegląd sytuacji mamy teraz wiedzakto na ile się zgodził kasy podczas anulowanego 2 etapu Zróbmy ograniczenia, ze każdy może raz zwiększyć ofertę dla zawodnika. Wtedy przestanie być dzika licytacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Banowanie nowego GM jest trochę nie hallo, więc dajcie mu szansę na bidowanie podczas 2 etapu z zastrzeżeniem że np. może bidować tylko swoje birdy albo np. może bidować tylko za pół z posiadanej wolnej gotówki. Błędy zdarzają się podczas fa nawet tym co grają tu od zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Popieram Rogera. Ewentualnie mozna zawiesić karę wydłużając ją do końca FA w przypadku kolejnych naruszeń regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 przychylam sie do zdania Rogera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jesli jest ban to gracze do których ma birdy NIE MOGA DOSTAWAĆ OFERT bo równie dobrze możecie mu dac bana na całe FA. Ale uważam ze ban powinien byc zawieszony. BTW: czemu on dostał bana a nikt inny w innych etapach nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jeszcze tylko Geddo, można założyć że on się zgodzi więc jutro dogrywka. W piątek być może rzuty karne. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 No to moze bez tego bana? Niech Geddo zadecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jak dla mnie to tego bana może nie być. Dajmy jeszcze szansę, mam nadzieję że tym razem błędów nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Ja się zgodzę na brak bana jak dostanę za darmo blaylocka A na poważnie to dajcie rookiemu druga szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Ja się zgodzę na brak bana jak dostanę za darmo blaylocka A na poważnie to dajcie rookiemu druga szanse Do Blaylocka zawsze możemy się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ashigaru, posty edytowane nie są brane pod uwagę. Ile razy można wspominać o tym? Poza tym prosiłbym wstrzymać się jeszcze z dodawaniem ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 1. Czy moja kara zostanie odwieszona? Czy dalej mam bana?2. Etap odbywa się dziś do 21 czy trzeba czekać na decyzję.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 1. Bana nie masz. 2. Konsultacje trwają, niedługo powinien pojawić się stosowny komunikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ej no zamówiłem dzisiaj już dwie koleżanki z pracy do bidowania i poprawiania ofert, żebym tym razem nie pomylił zawodnika - co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Możecie robić coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jak rozumiem dzisiejsze FA odwołane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzimir Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Salary zespołów jest sprzed I etapu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 wieczorem po przyjsciu do domu je poprawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 gimmie chyba nie możesz zmieniszyć % Piercowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Stawke podwyższyłem więc Imo to nowa oferta , serio nie mogę zmienić %?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi