Skocz do zawartości

[2024-2025] Draft i Free Agency - Komentarze

SlaKB

Rekomendowane odpowiedzi

Nazywaj rzeczy po imieniu :) Max. dla Cambella to nieporozumienie, ale bogatemu nie zabronisz :)

Ale tak jak teraz popatrzyłem to dość mocno po dupie dostali Blazers - stracili podczas tych dwóch etapów Sullingera i Scotta. W ogóle Xam nie miałeś birdów do tego drugiego?

Miał do obu, ale chyba trochę odpuścił.

Celtics wyglądają naprawdę mocno, być może zdetronizuja Sixers. Świetny skład i jeszcze w dodatku bardzo dobrze wykorzystane MLE.

btw. Tyle było gadania o Augustinie i Griffinie jak Warriors ich zwolnili, a teraz nikt się nimi nie interesuje.

Na 21 to ja jechałem do roboty.

Mogłem ich przepłacić bo jak k**** mam znać cenę wyznaczana przez rynek?? Sprawdzać na telefonie prowadząc auto?

Ale w sumie nie ma sie co denerwować, to i tak przesuwanie pionków. Niech sie ktos inny odbija od Szaka.

Chyba faktycznie odpuszczam.

Kiedy kampy??

Mogłeś przecież dac im tyle ile uważasz za stosowne wcześniej. :) Ale w sumie fajnie będzie zobaczyć duo Jordan&Ewing otoczonych ogórami. Ciekawe co osiągną.

Co do Johnsona to nie siomwalbym etapu od nowa tylko na starym save dał mu poprawne oferty od Bucks i Rockets. Wtedy jeśliby podpisał z Rockets to ręcznie bym zmienił mu drużynę. Ale to niech wypowie się reszta komiszy i jakoś to rozwiążemy. :)

Hola hola, Panowie... Wszystko się zgadza, więc nie ma co tutaj simować. Ważną ofertą była ta:

Napisano wczoraj, 20:18

Bucks

Larry Johnson – 13 250 000$ - 10% - 4 lata
Elden Campbell – 10 000 000 – 0 % - 4 lata

Elden Campbell – 13 000 000$ - 12,5% – 5 lata

Larry Johnson - 13 250 000$ - 10% - 5 lat

Elden Campbell – 13 250 000$ - 12,5% - 5 lata

A nie ta:

Bucks

Larry Johnson – 13 250 000$ - 10% - 4 lata
Elden Campbell – 10 000 000 – 0 % - 4 lata
Elden Campbell – 13 000 000$ - 12,5% – 5 lata

Larry Johnson - 13 250 000$ - 10% - 5 lat <- Oferta całkowicie nieważna, mój błąd.

Elden Campbell – 13 250 000$ - 12,5% - 5 lata

W tej drugiej wprowadzono mnie w błąd, to po pierwsze. Po drugie była złożona po czasie. Tak więc prawdziwa oferta to ta na 5 lat, nic nie trzeba simować.

simujcie cały etap raz jeszcze. możliwe, że niektórzy się wkurzą jak tym razem ktoś nie podpisze, albo podpisze z inną drużyną. no ale jeśli wystąpił błąd przy wklepywaniu, to musi to zostać naprawione. tak więc, simka raz jeszcze i nowe obowiązujące wyniki. tak ja uważam.

PS. Cichy sprawdź przed simowaniem czy wszystkie inne oferty są poprawne. tak abyśmy nie musieli później raz jeszcze simować II etapu :smile:

Hola hola, Panowie... Wszystko się zgadza, więc nie ma co tutaj simować. Ważną ofertą była ta:

Napisano wczoraj, 20:18

Bucks

Larry Johnson – 13 250 000$ - 10% - 4 lata

Elden Campbell – 10 000 000 – 0 % - 4 lata

Elden Campbell – 13 000 000$ - 12,5% – 5 lata

Larry Johnson - 13 250 000$ - 10% - 5 lat

Elden Campbell – 13 250 000$ - 12,5% - 5 lata

A nie ta:

Bucks

Larry Johnson – 13 250 000$ - 10% - 4 lata

Elden Campbell – 10 000 000 – 0 % - 4 lata

Elden Campbell – 13 000 000$ - 12,5% – 5 lata

Larry Johnson - 13 250 000$ - 10% - 5 lat <- Oferta całkowicie nieważna, mój błąd.

Elden Campbell – 13 250 000$ - 12,5% - 5 lata

W tej drugiej wprowadzono mnie w błąd, to po pierwsze. Po drugie była złożona po czasie. Tak więc prawdziwa oferta to ta na 5 lat, nic nie trzeba simować.

Oferta dla Johnsona nie była ważna, bo nie mogłeś podnieść mu lat. :)

Pamiętam jak kiedyś pomyliłem się z Mahornem w latach to nie simowalismy całego etapu od nowa tylko w starym save złożyłem poprawną ofertę dla Mahorna. Przyjął ją i wtedy w dobrym save wprowadziłem to ręcznie. No, ale jak tam chcecie.

To w takim razie musicie ustalić jakieś nowe zasady, bo interpretujecie je w zależności od tego kto czyta zasady.

Zasada ta nie dotyczny sytuacji, gdy ktoś zaoferował maksymalny możliwy kontrakt i jego oferta została wyrównana przez innego GMa na lepszych % i/lub latach. W takim wypadku GM którego oferta została wyrównana ma możliwość polepszyć swoją ofertę (tj. % i/lub lata).

Tutaj jest podstawa, którą użyłem. Mazik wyrównał ofertę za Johnsona, w tym samym momencie co ja wstawiałem swoją ofertę z poprawioną ofertą za Cambpella. Zauważając to, poprawiłem ofertę Larrego w długości kontraktu, gdyż MOGŁEM.

Możecie simować jeszcze raz cały 2 etap ale niech tylko ważna ostatecznie będzie ta oferta którą wybrał Johnson.

Jak inni gracze wybiora inne kluby podczas tego nowego simowania  to niech to sie nie liczy , tylko niech zostanie po staremu.

Ashigaru czytaj ze zrozumieniem

Zasada ta nie dotyczny sytuacji, gdy ktoś zaoferował maksymalny możliwy kontrakt i jego oferta została wyrównana przez innego GMa na lepszych % i/lub latach. W takim wypadku GM którego oferta została wyrównana ma możliwość polepszyć swoją ofertę (tj. % i/lub lata).

Ja wyrówałem ofertę na tych samych % i latach co Ty , a nie na lepszych. Więć nie masz możliwości zmiany.