Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 tak jak piszesz krzemyk, edytuje posta z dopiskiem niewazny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 imo może. To jest nowa oferta w odpowiedzi na Twoje przebicie. dzięki Roger bo po ostatnim zamieszaniu wolę się dopytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) to nie jest nowa oferta, tylko poprawka/podbicie poprzedniej Edytowane 19 Marca 2016 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Sorry gimmie w bląd Cię wprowadziłem: Raz złożonej oferty nie można obniżyć w żadnym jej aspekcie (tj. $, % oraz lata), przez cały czas trwania danego etapu (tzw. luka w przepisach im. Stromile). Sytuacja ta dotyczny wszystkich ofert, a nie tylko najwyższych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 "Raz złożonej oferty nie można obniżyć w żadnym jej aspekcie (tj. $, % oraz lata), przez cały czas trwania danego etapu (tzw. luka w przepisach im. Stromile). Sytuacja ta dotyczny wszystkich ofert, a nie tylko najwyższych!" czytajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Ja nie rozumiem sensu tego zapisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Skoro nie ważny to jak z ważnością mojego podbicia Derricka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Sory ale dla mnie to imo też ta zasada jest bezsensu. Może warto zrobić precedens by Gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 No możemy pogadać ale juz nie w tym etapie. Mati gimmmiei tak juz przebil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 zmieniamy zasady od kolejnego etapu;) Matiwrona, fakt dziales w afekcie po zlej ofercie gimmiego ale twoja zostaje wazna Gimmie, nie bedzie precedensu;) nie ma powrotu do sztuczek Stro czy DunkFana;) jak cos to po przebicu Gimmiego mamy etap do 21:06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Przebicie Icea nieważne prawda? Nie moze dac 5lat bez birdow. Ice jeszcze raz biduj A nie to ja złe biduje bo moge dac 6lat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) nie moze dac 6 bez birdow a dokladniej nie moze dac 6 i wiecej niz 10% Edytowane 19 Marca 2016 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Myślałem ze 5. Dory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Czy można zwiekszyc lata,nie podbijając ceny?(oferta Rogera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Xam, pierwszy raz na FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 jak znacie kogoś i nazwisku Malone to dawać go do Grizzlies:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Czy można zwiekszyc lata,nie podbijając ceny?(oferta Rogera) moze, bo wykorzystal caly cash swoj, wiec moze tylko to juz zmieniac. albo sie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Wiesz żadko kiedy mam birdy. Dałbym sobie uciąć cos ze sprawdzałem ilośc lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 ale miziacie tego Karla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 pozwolilem sobie o 21:11 zawiesic temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi