SlaKB Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Fajnie, trochę emocji na żywo chociaż mamy w simce. GMowie trochę się ożywią, temat żyje. 27 stron w takim temacie nie było chyba bardzo dawno, prawie tyle co w komentarzach o RS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Biorąc pod uwagę jak to dziś wyglądało. nie wiem czy byłoby to do ogarnięcia gdybyśmy zrobili tylko live'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 jeśli dobrze widziałem, to najwięcej osób to było 18. więc całkiem sporo. jednak pojawiły się błędne oferty, no i trzeba jakoś temu zaradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Największy problem to właśnie te błędne oferty bo tak na szybko często nawet nie ma jak tego poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Nie bawię sie z wami. Kiedy kampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 julekstep, twoja oferta na Dale Ellisa niewazna, wycofales clarka ktory nie byl przebity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) julekstep, twoja oferta na Dale Ellisa niewazna, wycofales clarka ktory nie byl przebity ale to MLE nie można sobie zmieniać itp? ok widzę, że nic nie ma na ten temat - a byłem pewien, że można :/ Edytowane 15 Marca 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 ale to MLE nie można sobie zmieniać itp? ok widzę, że nic nie ma na ten temat - a byłem pewien, że można :/ ja pierdziele, przeczytaj temat w ktorym skladasz oferty (na samym poczatku sa opisane zasady FA) (kazdemu to polecam, bo widzialem dzis kilka glupich pytan) Wszystkie oferty które zostały przebite, mogą zostać wycofane. Ofertę minimalną można w każdej chwili wycofać, nawet jeśli nikt inny nie złożył temu samemu zawodnikowi wyższej lub takiej samej oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 ja pierdziele, przeczytaj temat w ktorym skladasz oferty (na samym poczatku sa opisane zasady FA) (kazdemu to polecam, bo widzialem dzis kilka glupich pytan) Wszystkie oferty które zostały przebite, mogą zostać wycofane. Ofertę minimalną można w każdej chwili wycofać, nawet jeśli nikt inny nie złożył temu samemu zawodnikowi wyższej lub takiej samej oferty. no przecież piszę, że przeczytałem - spędziłem kilka FA w nieświadomości po prostu bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 mi też nie podliczylem, ze zarobi 4,8M wiecej. ciekawe czy zarabiajac 60M/5 lat polasisz sie na dodatkowy 1M rocznie... Biorąc pod uwagę, że w loyalty na 15, w play for winner tez mało, a w greed dużo to ta kasa będzie dla niego ważna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Kyrie Irving - WolvesKarl Malone - PistonsWesley Johnson - ClippersPerry Jones - WolvesDanny Ainge - JazzJoe Barry Carroll - WarriorsDerrick Colleman - JazzAlexis Ajinca - RocketsLarry Johnson - BucksDennis Scott - KingsBuck Williams - SunsMoses Malone - WizzEarl Clark - MagicElden Cambell - BucksJarred Sullinger - CelticsJohn Williams - JazzFelipe Lopez - Pacers koniec etapu, dla mnie dwa zaskoczenia (duze) i jedno male;) jutro startujemy z etapem ktorego koniec bedzie w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Hehe, Malone jednak wierny. Pytanie czy jest wart takiej kasy? Wes Johnson wybrał MLE od Clippers zamiast 5 mln od Hornets? Czyli wychodzi na to, że Stro i RDG mogli zostawić tą ofertę dla Wesa to może wybralby któregoś z nich. Rekordowe 100 w win rating Sixers na nic się zdało, bo Clark woli grać na Florydzie. Wie coś czego my nie wiemy? Xam traci Scotta na rzecz Kings, którzy mogą mieć ciekawy team. I Larry Johnson wybrał Bucks, dla mnie to spore zaskoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Szkoda że wcześniej straciłem Gilla, ale w zamian za Johnsona to całkiem niezły układ. Ciesze się z takiego obrotu spraw, mam nadzieje że w końcu wrócę do PO z Bucks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Muresan nie wziął 3 x 5 baniek - to największe zaskoczenie jak dla mnie A u mnie całkiem spoko - s5 już skompletowane, zostało tylko znalezienie jakiegoś drzewa pod kosz na rezerwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Szkoda że wcześniej straciłem Gilla, ale w zamian za Johnsona to całkiem niezły układ. Ciesze się z takiego obrotu spraw, mam nadzieje że w końcu wrócę do PO z Bucks! Na takim wschodzie będzie niezwykle ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Zajebiscie czekać na FA i nie mieć możliwości bycia na forum o 21 Będzie trzeba wybierać z ochlapow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Coś niespodziewanego wypadło? Bo o 15:30 jeszcze pisałeś. Trzeba było nie czekać tylko walić maxy wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 No o ile z dotychczasowej rewolucji Bulls jestem zadowolony tak za te dwie rundy FA wystawiam sobie ocenę niedostateczną - głównie ze względu na pozapominanie zasad spowodowane długim nie braniem udziału w takim wydarzeniu (nie pamiętam kiedy ostatni raz podpisywałem kogoś za więcej niż min ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Moses w miarę tanio poszedł, nie spodziewałem się że podpisze już teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Campbell za maxa to nie jest lekkie przeplacenie? Trochę szkoda Rockets bo mieli fajny młody skład i mogli w tym sezonie powalczyć z Nuggets. Ciekawe jakk poradzą sobie po stracie ważnego elementu Johnsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi