JimmY18 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Witam z tym, że już powoli nadchodzi wiosna z kumplem chcielibyśmy zakupić "Pierwsza naszą piłkę do kosza" głównie na OUT. Najważniejsze żeby była wytrzymała, nie była "łysa" po ograniu 1/2 miesięcy na orliku itd i żeby GRIP się zajebiście trzymał, tzn: chodzi mi żeby się nie przetarł po dłuższym graniu. Jeśli chodzi o max cenę to 80 zł. ~ jeśli chodzi o mój osobisty wybór to podobają mi się 2 typy piłki ze Spaldinga: 1. https://www.mall.pl/koszykowka/spalding-nba-silver-outdoor?src=sug 2. https://www.mall.pl/koszykowka/spalding-tf-150?src=sug + bym zapomniał jeśli chodzi o grę to nie będzie to gra intensywna czyli codziennie "Ostre mecze", kopanie w piłkę itd. Zamierzamy tak 3 razy w tyg w kosza na luzingu jakiś meczyk lub 2 pyknąć no i standardowo coś poćwiczyć: RZUTY, PODANIA. Edytowane 15 Lutego 2016 przez JimmY18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 obydwie pilki sa robione na tym samym korpusie, takze bierz tansza. Swoja droga wydaje mis ei, ze mall nie ma pilek z bezposredniej dystrybucji spaldinga, takze podpytalbym sie o ich pochodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimmY18 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Dobra dziekoweczka Borys! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Silverem grałem - jak na swoją cenę - całkiem spoko. Natomiast cudów nie oczekuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi