matiwrona Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Witam od jakiegoś czasu poszukuję koszulki typu Swingmann do grania (na authentica raczej obecnie nie mam kasy chyba, że ktoś ma jakąś ciekawą ofertę).Rozmiar L/XL ma ktoś może coś niedrogo na sprzedaż? Nie ma znaczenia, czy używana czy nowa byle stan był dobry.Jak ktoś coś ma to pisać pwJeżeli chodzi o preferencję bardziej interesował by mnie jakiś zawodnik z lat 80 lub 90, ale wysłucham każdej ciekawej oferty pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ile chcesz zapłacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 To jest dobre pytanie, nie wiem nie mam na razie określonej sumy jestem w stanie rozważyć propozycję. Coś tam mam odłożone na ten cel, miliony to nie są ale myślę, że coś uda mi się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A masz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Trochę mam... z tym ze większość nie ma sprzedaż. Pytałem wcześniej o cene bo jak napiszesz ze chcesz zapłacić 60 zł to raczej nie ma tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Nie na orientuję się w cenach mniej więcej i wiem, że 60 zł to replikę mogę kupić, albo swingmanna jakiegoś słabszego zawodnika. Możesz na pw jak coś masz na sprzedać podesłać z ceną pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi