Magda Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Hej, Przejrzałam już nieco forum, ale nie znalazłam do końca odpowiedzi na moje wątpliwości. Co byście polecili - piłkę Spalding TF-500, czy Neverflat Indoor/Outdoor? Ma to być prezent dla osoby mającej pojęcie o grze zakładam, że teraz wykorzystywana będzie na hali, ale w lecie również na zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Szczerze mowiac to obydwie pilki sa tak samo dobre z kazdej bedziesz zadowolona. Neverflat nie trzeba pompowac i ma troche inny dzwiek przy odbijaniu, ale czy gorszy lepszy kwestia gustu, mi sie na pcozatku wydawal dziwny, ale ostatnio pokazywalem klientowi i stwierdzilem, ze mi sie podoba, ze jest taki inny, jakby pelniejszy. Obydwie pilki to absolutne top i kazda bedzie dobra. Neverflat ma podelko, wiec niby jako prezent zrobi lepsze pierwsze wrazenie. a tak to wizualnie TF-500 jest jasniejsza, a neverflat ciemna i tymbym sie kierowal najbardziej, ale osobiscie bralbym bardziej pod uwage tf-500 czy spalding grip control, bralbym ta druga, ma najlepsza skore z pilek in/out. Wszystkie oczywiscie dostaniesz w naszym sklepie http://sklepkoszykarski.pl/pilki-do-koszykowki-in-out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywek Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 (edytowane) A ktora z pilek ( TF-500 i Never Flat ) lepiej znosi gre na zewnatrz? Drugie co mnie zastanawia to jak to sie ma do boiska asfaltowego / sztucznej nawierzchni? W okolicy mam 2 boiska z rozna nawierzchnia i zastanawiam sie czy ma to znaczenie dla ktorejs z tych pilek Tez z tego co widze to w niektorych sklepach TF-500 jest opisywana jako indoor - czy ta pilka ma rozne warianty czy ktos sie pomylil w opisie produktu? Edytowane 24 Lipca 2018 przez Cywek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 a co z 750? grałem parę razy nią i wiele razy 500 - moim zdaniem 500 jest znaaacznie lepsza. o co chodzi? co to za twor? niby większa liczba w nazwie modelu sugeruje wyższą klasę produktu. Jak to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi