Stratosfear Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nieziemski blamaż Dallas, sabotaż wręcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 LeBron w najlepszy sposób podsumował pierwszą połowę ostatnią akcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Fatalnie się dziś ogląda Curry'ego I jeszcze mu Barbosa zabrał triple-double sprzed nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dziś czas obejrzeć cos w NBA. Coś polecacie? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dziś czas obejrzeć cos w NBA. Coś polecacie? ;-)<br /><br />Każdy wie co dziś oglądać <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Usłyszałem hymn i mi się odechciało ... Ogólnie niemrawo Spurs, a GS nie trafiają. Tempo Spursowskie na razie, ale Leo musi coś fajnego pierdyknąć i odblokować swoją grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Warriors są dzisiaj tak rzadcy, że tu powinien być blowout w połowie 3 kwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Pace jest dyktowany przez spurs. Bardzo to groźne takie zamulanie na 18 punktów. 3 szalone trójki z transmisji i jest nieciekawie. Zabawa zapalkami. Ale nie ma innego sposobu. Wychodzi sobie taki Diaw i robi roznice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ciekaw jestem na ile odblokuje się Curry ... Ogólnie defensywa okay, ale w ataku to jest kaszana. Warriors dobrze gniotą, ale Spurs powinni to łatwo przełamywać i robić jesień w srodku. Tak nie jest. Defensywa mocno ryzykowna, ale jak na razie skuteczna przy wychodzeniu praktycznie całego trójkąta w pomocy do Kury. Mozna w tym przekombinować. Zobaczymy co Kerr z tym zrobi w drugiej połowie. Pop trochę rotował graczami, ale chyba uznał że za bardzo kombinuje i Martina szybko posadził. Wiadomka kłopot z TP na plegary go biorą raz za razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Curry znowu odpala takie śmieszne rzuty jak wczoraj lub z Lakers? Bo skuteczność nieciekawa, a będę dopiero od teraz oglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Nie mogę patrzeć na te ciągłe "dodatkowe odegrania" Barnesa (najczęściej do Klaya, który zaraz odpala rzut przez ręce), gdy na luzie może rzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Curry znowu odpala takie śmieszne rzuty jak wczoraj lub z Lakers? tak. Klay też słabe statsy, ale rzucał z "normalnych" pozycji. Kura jak Westbrook za najlepszych czasów. My oglądamy Spurs-Warriors, a tu Beasley 30 pkt machnął. Co tam 30 pkt. Z-bo wrócił z TD! Edytowane 20 Marca 2016 przez kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Co Dirk dziś odjebal z Deronem to nie mam pytań <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Te spotkanie LAC - OKC to niezła beka. LAC gra bez 3 starterów + BG a jest w okolicach remisu. LAC prowadzą do przerwy LOL! Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Gdzie można obejrzeć za free final four z NCAA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Findek, nie strasz. Zobaczyłem posta w temacie i pierwsza rzecz o jakiej pomyślałem, to że nie zmieniałem jeszcze dziś składów w roto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 HOUvsOKC czyli brodacze vs wąsacze. Wąs Adamsa ftw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Chyba tylko Waiters mógł nie pilnować zegara na 1:10 do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ale ciągną sędziowie GSW za uszy ciągną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ale ciągną sędziowie GSW za uszy ciągną. Bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi