SkoczekS1 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Zgasili światło i Wigginsa nie było widać. Swoją drogą idiotyczne te pytania pani reporterki. Pop by ją zrównał z ziemią. Edytowane 8 Listopada 2015 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja pi****le niech ten Wittman zdejmie już tego Nene wpizdu bo z nerwów nie wyrobię !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) W 1Q Warriors vs King najważniejsze wydarzenie obecnie to zdobycie 100$ przez parę z sekcji 216. ed. Kings 4 punkty w plecy z GSW po 3Q. Nice. Will agains skill. Edytowane 8 Listopada 2015 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 jaka teraz najlepsza stronka ze streamami w języku angielskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) mam bardzo przyjemna stronke z streamami full hd bez scinek zaraz znajde i dam edit @edit streamit.page4.me, obok na czacie napisz o link do meczu jakiego tam chcesz, mod zawsze po chwili wrzuci link SD i HD. Na górze od razu masz kanały SD, jak chcesz HD to musisz wlasnie zapytac moda Polecam, oglądam w HD i zero ścinek z netem 10mb/s @edit2 też nie wiem czy ktoś wie, ale zawsze można wejść na reddit.com/r/nbastreams i tam są pozakładane tematy gdzie wrzucają linki, ale właśnie te streamit jest najlepsze z nich wszystkich Edytowane 8 Listopada 2015 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Cholera, Lakers grają z Knicks, a Wojtek woli pokazywać o tej samej porze Cavsów... Jedyny plus taki, że sobie Pacers zobaczę w zajebistej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) mam bardzo przyjemna stronke z streamami full hd bez scinek zaraz znajde i dam edit @edit streamit.page4.me, obok na czacie napisz o link do meczu jakiego tam chcesz, mod zawsze po chwili wrzuci link SD i HD. Na górze od razu masz kanały SD, jak chcesz HD to musisz wlasnie zapytac moda Polecam, oglądam w HD i zero ścinek z netem 10mb/s @edit2 też nie wiem czy ktoś wie, ale zawsze można wejść na reddit.com/r/nbastreams i tam są pozakładane tematy gdzie wrzucają linki, ale właśnie te streamit jest najlepsze z nich wszystkich A podrzucisz linkiem do HD, bo na chacie nikt nie odpowiadał A jednak podali http://streamit.page4.me/nba_stream_2.html Edytowane 8 Listopada 2015 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 marion i jefferson to według michałowicza podobni zawodnicy .... no obaj kolorowi, ale chyba nie o to biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) http://ducking.xyz/kwak/ tutaj ladny stream Cavs vs Pacers, jeśli ktoś tak jak ja nie zniesie polskiego komentarza mam wrazenie, ze polowa graczy d-league dalaby cavsom wiecej niz Jones... najbardziej useless player jakiego ostatnio widzialem. Edytowane 8 Listopada 2015 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wojtka teksty o fryzurze KL epickie... kto nie słyszał niech załuje ale burdel w technicznej transmisji TV.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) bird to chyba druzyne dobieral tak zeby imiona i nazwiska sie zgrywaly..bo zawodnicy do siebie raczej nie pasują..free PG bo sie zmarnuje chlop Edytowane 8 Listopada 2015 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Niezła beka z sędziami. Davis nie dostał faulu, ale dostał 2 techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Drumm jak idzie na kosz za piłką to coś świetnego Może być jeszcze ciekawa końcówka, oby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Wielokrotnie chciałem iść spać w trakcie meczu z Blazers, bo brak obrony… itd a tu w 4Q 21-6 i prowadzenie 100-98 Niezła beka z sędziami. Davis nie dostał faulu, ale dostał 2 techniczne. W tym meczu sędziowanie to pomyłka mylą się okrutnie w dwie strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Myślałem, że już po wszystkim, ale PTB zaczęli podawać do Tłoków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 ale blok AD !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 W tym meczu sędziowanie to pomyłka mylą się okrutnie w dwie strony Mam wrażenie, że od wprowadzenia tych powtórek, jest więcej pomyłek sędziowskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 co za finisz 41-11, kolejny mecz AD 20/20 no i RJ chyba usłyszał znów miłe słowa za pierwszą połówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Pierwszy raz oglądam Magic w tym sezonie, miałem nadzieję, że Payton chociaż trochę poprawi się rzutowo przez lato... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Dawno nie widziałem takiej zmiany w grze obronnej zespołu jak dziś Hawks w Atlancie. Nie można cały mecz bronić ze skutecznością 1/3 W drugiej połowie się zamienieli z MInnesotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi