Przem Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ptb w wolnej chwili Ci prześlę dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 data mi pasuje draft snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 mi tez pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 na razie znaku zycia nie dali sto i answer, czekamy jeszcze, ale od momentu założenia ligi (może jeszcze dzisiaj) trzeba będzie szukać zastępstwa. Pytanie do cvbe, czy dałbyś radę draftować o godz. 21.00/21.30 ? Wszystkim pozostałym pasuje, przy snaku nawet pólgodziny robi róznicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) liga założona https://yho.com/nba?l=85778&k=10d98d389ea95beb&ikey=e17e231f9a1785ba zapisujcie się jak najszybciej. Na razie ustawiłem draft na 27 X na 9.30 ta data pasuje wszystkim, niestety wiąże się to z tym , że wystartujemy dopiero 2XI( wtedy zaczniemy punktować). wobec tego proszę o szybką wypowiedz zostawiamy tak jak jest czy szukamy wcześniejszego terminu draftu? Edytowane 13 Października 2015 przez ptb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rango Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Draft. Fajna zabawa-mały dreszczyk (ja już nawet listę zawodników zrobiłem jaką chcę ). Szkoda,że tak mało osób będzie i tylko 13 zawodników może być (bo przy symulacji dla 10 osób wielu świetnych zawodników było do wzięcia za grosze). Czy może ktos mi wytłumaczyć-została mi kasa i wolne miejsca, co dalej? (bo w symulacji wykupiłem już 13 zawodników-za niektórych przepłaciłem:P-ale lepiej nauczyć się w symulacji niż potem żałować.) You are not allowed to view this page because you are not in this league. (Error #152)Back to previous page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 jeśli link nie działa do wyślijcie mi maile na priv wtedy powysylam zaproszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Czy może ktos mi wytłumaczyć-została mi kasa i wolne miejsca, co dalej? (bo w symulacji wykupiłem już 13 zawodników-za niektórych przepłaciłem:P-ale lepiej nauczyć się w symulacji niż potem żałować.)Kasa przechodzi Ci na waivery jeśli dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 grajmy aukcje ludzie, bedzie nieco dluzej ale jest walka o kazdego kto cie interesuje o tego walczysz, a nie 15 osobowy snake, nuda jak cholera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dokładnie, mogę tylko radzić, dajcie przykład ludziom z jedynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sto Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Snake. Draft w tyg g.21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) 1. prosba do osób, które zapisały się już do ligi, pozmieniajcie nazwy zespołów z tych atomatów Y! na własne, ułatwi to identyfikację. 2. rozumiem, ze zostajemy przy drafcie 27X o godz. 21.30-22.00 choć wiąże się to z opóźnionym startem ligi( 2XI). alternatywny termin(nie pasuje 3 osobom) to 22X o 22.00( ale wtedy liga startuje zgodnie z planem) 3. snake czy aukcja? minimalną przewagę (jeśli dobrze policzyłem) maja zwolennicy aukcji. 4. Na co czeka 7 osob, które jeszcze nie trafiły do ligi, nie rozumiem, no ale nie muszę wszystkiego rozumieć Edytowane 14 Października 2015 przez ptb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) ptb, policz głosy za aukcją i za snakiem, włącznie rzecz jasna ze sobą Wydaje się, iż ostateczne głosy Blaugrany i Radzia mogą przeważyć, dlatego ptb, napisz od nich, czy można uznać, że akceptują aukcję. Edytowane 14 Października 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 no wychodzi mi 7:5 dla aukcji i dwóm osobom jest obojętne w jakiej formule będzie ten draft. bulek, czy regulamin dopuszcza opóźniony start ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Wolałbym, żeby liga zaczęła się w przeddzień ligi, bo zgodnie z formuła daily-tomorrow tylko wtedy się wyrobicie na start ligi. Jednak jeśli wszyscy Gm-owie wyrażą zgodę, mi tam jest obojętnie. Niemniej postarajcie się w terminie, choć widzę, że u Mazika praktycznie nic nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 poczekam do końca tygodnia na opinie i wtedy podejmiemy decyzje, zresztą poki co do ligi zapisalo się 8 osob .idzie to jak krew z... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Wyślij linka zwlekaczom na PW, przypuszczam, że nie wszyscy odkopują temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 ja to Terror Squad jak cos.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 ja to mord 27X musi pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi