Mar Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Podawajcie te maile, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) ale, że co kto gdzie jak? że tu mam ci napisać? już ogarnąłem Edytowane 20 Października 2015 przez obi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Dobra poszedł PW z mailem. Ogólnie, nie ogarnąłem sprawy. Dzień draftu dowolny - godzina późna. Forma - fajnie jak by był snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 nigdzie nic nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 do tej pory nie mam nr ligi i hasła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Wyslałeś do Mara na PM-a swojego maila? Jak nie to czego nie? Jak tak to pewnie Mar boi się Ciebie i nie wysle Ci zaproszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 tak i nic nie otrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Panowie, ogarnijcie temat bo draft juz za 21h, a 2 druzyn ciagle brak. Edytowane 25 Października 2015 przez Muslii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 niech mi ktos na PMa podesle namiary na lige Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ktoś może podrzucić listę z FP z poprzedniego sezonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jeśli pozostałe 2 teamy nie wyrobią się do 21 to gramy w 8 (lipnie) czy draft jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Poszly jeszcze raz zaproszenia do drtoudiego i obiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jest nas 9. Przekladamy draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) obi dołączy,przecież wie że dzisiaj draft niech się inni wypowiedzą,ja się dopasuje. Edytowane 26 Października 2015 przez piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jakos mu zaproszenia nie dochodza albo nie wiem co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 23 ego napisał ze nic nie ma i co dalej? Jakby mu zalezalo to by napierał. Skoro pisze na tej stronie to wie kiedy draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Dzięki panowie za draft i powodzenia w tym sezonie! Let the best manager win! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 No i po drafcie,z tymze w 9 osob, PG - SG: Westbrook, Irving, Rose, Dragic, Knight, BurksSF: Gallinari, Mirotic PF - C: Drummond, Aldridge, Lee, Faried Troche cienko to na SF wyglada, aczkolwiek jeden i drugi papiery na granie maja. Galo zdrowy to fajny wybor, ale z tym bywa u niego roznie. Najwyzej trzeba bedzie latac z FA. Nie wiem kiedy ten Irving wraca, gdzies zacmienie mialem przy jego wyborze? Aldridge mam nadzieje, ze +50fp dalej bedzie robil, a Lee w Celtach double-double co noc. Wierzę też w Farieda, ze w koncu obdarzony zaufaniem trenera w koncu zagra sezon caly na miare potencjalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 No drafcik poszedł dość sprawnie. Mar sprzątnąłeś mi Rose'a sprzed nosa bo chciałem go jako trzedciego PG licząc, że może w końcu wypalić, ale puki co zostaję z dwoma dobrymi PG. Ty czekasz Mar na Irvinga, ja jako ostatniego i mam nadzieję, ze z waiwera do mnie poleci Jabari Parker i mam nadzieję, ze w trakcie sezonu będzie grał coraz lepiej. Ryzykownie wziąłem Duranta, w zeszłyym sezonie miałem go w jednej z lig w składzie no i niestety kontuzja pokrzyżowała mi plany. Mam nadzieję, że będzie ciekaweie i życzę wszystkim fajnej rywalizacji. POzdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi