bulek Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Kończymy zapisy i przystępujemy do rozkładu lig. 1 liga ma następującą obsadę: 1. bulek 2. t_omko 3. popeye 4. szogo 5. Dziembus 6. Ice 7. GeDDo 8. Krzemo 9. Julius 10. AIR_MJ Komisarzem pewnie Szogo, jeśli się zgodzi pełnić nadal tę funkcję. Jaki format draftu, zadecyduje głosowanie. No i jeszcze pytanie, kiedy draft. Edytowane 11 Października 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 format draftu: dopasuję się termin draftu: proponuję ankietę: http://doodle.com/poll/d4wznrkywpaphwiy Co sądzicie o opcji dodatkowego slotu IL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Snake, termin raczej obojetny, byleby wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 YY ja bylem kosarzem ? Z tego co jahu pokazuje to był: Dziary Rodmana Popeye Ja raczej nie ogarne tematu bo ciężko mi z czasem. Co do terminu draftu to ja uzupelnie ankiete jak tylko ogarne terminy zaklepane juz w innych ligach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rango Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ktoś mnie przygarnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 22-23.10 mi nie pasują jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Sorry szogo, pisałem z rozpędu. W takim razie czekamy na Popka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziembus Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) HejMyślałem, że bez obiego będziemy tu mieli aukcję..... ja przynajmniej chętnie spróbuję nowego:>Odnośnie terminu tu jutro przebrnę przez ankietę Edytowane 11 Października 2015 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 rodzaj draftu: snake jeśli chodzi o termin draftu to łatwiej będzie mi powiedzieć, jaki dzień mi pasuje: - w tym tygodniu w czwartek tj. 15.10 oraz niedziela tj. 18.10 (tylko tutaj o godzinie 21:00 mam draftu w roto) - następny tydzień będę w stanie określić dopiero w przyszły weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dla mnie również Snake i jedna liga. Z terminem dostosuję się, u mnie jedynie wypada 23/24 październik. Mam półmaraton w Krakowie. Invity wsyłane do tych co pozostali, inni proszę tutaj: https://yho.com/nba?l=80850&k=85666c83aede3d6d&ikey=e649d9ab85e855cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Sprawdźcie proszę czy ten link działa, bo nie jestem w stanie ponieważ jestem już w lidze zalogowany. Co do miejsca na IL, to uważam to za fajny pomysł. Przy drafcie i tak 12 wybieramy, czyli jak ktoś będzie chciał kogos wybrać, kto jest skontuzjowany będzie po drafcie mógł go sobie zaparkować. Slot tylko jeden, aby nie było że ktoś będzie pchał tam 10 graczy. 1. bulek - PEWNIE AUKCJA ))))))) 2. t_omko - AUKCJA 3. popeye - SNAKE 4. szogo 5. Dziembus - SNAKE 6. Ice - SNAKE 7. GeDDo - SNAKE 8. Krzemo - SNAKE 9. Julius 10. AIR_MJ - OBOJĘTNE Patrząc na wyniki to przy założeniu Bułka aukcji (co jest niemal 100%) daje nam to wynik 5,5:2,5 przy dwóch brakujących głosach. Niniejszym możemy ogłosić, że draftujemy SNAKE!!! Termin narazie wpisałem na: 25 października (NIEDZIELA) godzina 21! Edytowane 12 Października 2015 przez popeye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Termin ten odpada chyba że pociągnę 2 drafty. Ale ten drugi jest dla mnie cholernie ważny. Edytowane 12 Października 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Termin ten odpada chyba że pociągnę 2 drafty. Ale ten drugi jest dla mnie cholernie ważny. Może inna godzina? Edytowane 12 Października 2015 przez popeye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Mi ten link nie działa :/ Your invitation link for this league does not seem to be valid! Make sure you followed the correct link, or ask the commissioner to send you the link again using the form below. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Mnie obojętne, ale wole snake'a . terminy - byle nei 15.10, godziny od 22:00 preferuję zapro nie dostałem z tego co widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Popek, jeśli 25.10, to nie później niż 20.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Snake. Co do terminu draftu to uzupełniłem ankiete, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) To może niedziela 25 o godz 19:30, z ankiety wynika, że alternatywą jest jeszcze poniedziałek 26. Edytowane 12 Października 2015 przez air_mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi