wiLQ Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi IV Texas w sezonie 2015/16 Po losowaniu wszystkich na poziomie IV w 3 grupach wg doswiadczenia w fantasy w jej sklad wchodza: [po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo] ArtZ;14 [komisz] - Solid as a Rock. andrzej_badgirl;3 - The Andrzejs czarek_d;3 - Drużyna A airmax;3 - Los Airmax Lakers ozzy110;0 - Knickerbockersi MJ1;0 - MJ1 Dream Team adrian277;0 - Adrian's Warriors [pierwsze 4 zakupy przez automat] kemizo;0 - HKS 1946 Kemizo johnnymnemonic;0 - Howtofly [transfer za bartolTe;0] jurass;0 - Swish_Squad iglo13;0 - iglo immortal_87PL;2 - Walenie w Basenie seether10;1 - Los Łódź Big Tree;0 - Green Arrow budzikreal - RB Team [transfer za air_mj, ktory zastapil ksajda po deadline na dolaczenie] W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top4 awansuje do III, a reszta utrzyma sie na poziomie IV. Spadkow nie bedzie. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Link do ligi na Yahoo - http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/48201 Komisarzem ligi jest ArtZ ze wzgledu na duze doswiadczeniw w fantasy i zgodzil sie pelnic ta funkcje z moja pomoca ;-) Draft odbyl sie 25 października o godz 21:30 P.S. Poniewaz historycznie za duzo ludzi odpuszcza to wazny wycinek z regulaminu: jak ktoś nie rozegra minimum 785 gier LUB nie dokona żadnej zmiany w składzie przez 30 dni [lub wiecej] to jest dyscyplinowany automatyczną degradacją o poziom w stosunku do wywalczonego. Oba te kryteria jednoczesnie oznaczaja wylot z rozgrywek! Konsekwencja tego zapisu byla taka, ze w zeszlym sezonie w IV wszyscy, ktorzy grali do konca to awansowali! Edytowane 26 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtZ Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Moja drużyna to Solid as a Rock. Głos na termin draftu oddałem, jeśli nie będzie z tym specjalnego problemu to proponuję abyśmy ropoczęli draft o 22:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemizo Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Mój to HKS 1946 Kemizo jak się łatwo domyslić. Ale co do draftu to zaznczyliście tylko po jednej opcji - 11.10? Inne dni wam nie pasują? Moze coś tak póżniej bliżej końca 20-26.10? Zeby popatrzeć jak inne ligi bardziej doświadczone draftują. Co do godz to może nawet lepiej ta 22:00. I mam jeszcze jedno pyt: jak na Yahoo zmienić nickname bo próbowałem wszystkich opcji i nie jestem w stanie i mam "J" a chciałem zeby był taki sam jak tutaj? Edytowane 1 Października 2015 przez kemizo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 I mam jeszcze jedno pyt: jak na Yahoo zmienić nickname bo próbowałem wszystkich opcji i nie jestem w stanie i mam "J" a chciałem zeby był taki sam jak tutaj? Zdaje się, że na ten moment się nie da: https://help.yahoo.com/kb/SLN25611.html?impressions=true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Trzeba prosbe łaskawie do supportu pisac, nic nie zrobisz inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Witam serdecznie, moja drużyna to MJ1 Dream Team głos na termin draftu oddałem i proponuję zrobić dodatkową ankietę odnośnie godziny draftowania, aby nie było problemów osobiście wolałbym wcześniej niż 22, ale jeśli będzie to konieczne, to wezmę udział w drafcie o 22 Sądzę, że najlepszy termin draftu to weekend, bo w ciągu tygodnia może być trudno złapać wszystkich Pozdrawiam i mam nadzieję na dobry termin draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian277 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Moja druzyna: Adrian's Warriors Wyznaczylem juz pasujace mi terminy draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolTe Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Witam Moja drużyna to Meminisse. Głosy odnośnie terminu draftu oddałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Witam. Moja drużyna to Los Airmax Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Moja drużyna to Knickerbockers. Również podałem pasujące mi terminy Edytowane 25 Października 2015 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtZ Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Mamy 11 głosów w ankiecie odnośnie terminu, na razie wszystkim pasuje niedziela, 11 X. Jest to jednak dość wczesny termin, ponad 2 tygodnie przed startem sezonu a kolejnych dwóch niedzieli nie zaznaczyli tylko Jurass i iglo13, którzy głos oddali jako pierwsi i zaznaczyli tylko po jednym terminie. Może Wam też pasuje jedna z kolejnych niedzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Każda niedziela jest ok.Widziałem tam sugestię, żeby draft rozpoczął się o 22. W sobotę ok, ale w niedziele jednak wolałbym, żeby zaczął się o 21. Edytowane 2 Października 2015 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemizo Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 To może chociaż 21:30 bo różnie to w niedzielę może być i na teraz trudno powiedzić Jakby Jurass i iglo13 też potwierdzili że 18.10 i 25.10 im pasuje to byłoby lepiej niż ten 11.10. I chyba jeszcze tylko ksajd się nie odezwal i miejmy nadzieję że nie wywali tych terminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_badgirl Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Moja drużyna to The Andrzejs. Bardziej pasuje mi draft o 21:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 To może zróbmy nową ankietę odnośnie godzin draftowania, jak już ustalimy termin draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Chyba jeszcze jedna osoba nie oddała swojego głosu w ankiecie. Poza tym termin nie jest jeszcze uzgodniony bo byłoby dobrze gdyby Juras i Iglo napisali czy pasuje im 18 albo 25 października. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 na dobrą sprawe moge zawsze i wszedzie, zaznaczyłem 1 date bo jestem leniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immortal_87PL Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Hej, moja drużyna to Walenie w Basenie Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seether10 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Witam moja drużyna to Los Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Tree Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Big Tree / Green Arrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi