wiLQ Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) dobra obczaiłem kogo mi pobrało ;d modlitwa i nie powinno być źle ;dMocny fudament jest, sprzedac skrzydlowego za PG, uzupelnic sklad i to jest spokojnie solidna druzyna. Ale na pewno utrudniles sobie zycie jesli chodzi o awans... Wiem, wiem o czym piszesz - tylko ja przykładowo zakładam, że Davis zagra więcej gier niż LJ. Durant po inj niepewny... Jedno to ocena ostatniego sezonu, drugie to predict następnego. Z ciekawości jaki pułap spotkań byś dawał przy wycenie AD? 65 gier? +-? To juz tajemnica ;-) Ale skoro rozegral 64, 67 i 68... Edytowane 4 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matvez Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 git działa ... dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 git działa ... dziękiTo fajnie, ze przynajmniej reszte skladu osobiscie uzupelnisz. Ba! Wykorzystaj moment, ze wszyscy sa na czacie i juz negocjuj trejdy ;-) Np Gryzlak moze miec na sprzedaz wysokiego, a Boat Porcupie rozgrywajacego... BTW, barcalover to chyba sie nudzi na tym drafcie bo w trakcie napisal na sznurowce posta ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 niezły timing jak to napisałeś to akurat uciekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Trejdowałem w zamian za wowo. Podał mi przed draftem 14 nazwisk które by chciał i ceny max za tych grajków. Udało się wziąć 6 z nich. Wszyscy pozostali byli drożej. I tak się złożyło że wszyscy centrzy :/ Później okazało się że już nikt z C wartościowy nie został więc próbowałem coś łatać, ale wydaje mi się że trejd będzie konieczny. Za to trójeczki wymiatają Skład wygląd tak: PG Ty Lawson Hou - PG $21 SG Klay Thompson GS - SG,SF $44 G Kyle Korver Atl - SG,SF $12 SF Wesley Matthews Dal - SG,SF $17 PF LaMarcus Aldridge SA - PF,C $37 F Mason Plumlee Por - PF,C $2 C Zaza Pachulia Dal - C $3 C John Henson Mil - PF,C $5 Util Bradley Beal Was - SG $30 Util Marcus Smart Bos - PG $3 BN Josh Smith LAC - SF,PF $4 BN Jared Sullinger Bos - PF,C $9 BN Tristan Thompson Cle - PF,C $6 Dla mnie to był najtrudniejszy draft w jakim brałem udział. Chciałem się wstrzelić w jak największą liczbę zawodników jakie chciał wowo, więc odpuszczałem niektorych zawodników którzy byli w dobrych cenach bo bałem się że nie starczy mi kasy na tych wskazanych przez wowo. Potem okazało się że wszyscy centrzy których chciał byli drożej, ale nie pozostali już w sumie żadni inni wartościowi. A co do składu który udało się zebrać, sam nie wiem co myśleć. teoretycznie nie jest źle ale ja bym szukał wymian. Edytowane 4 Października 2015 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 1. Anthony Davis (NO - PF,C) $80 God of Thunder 2. LeBron James (Cle - SF,PF) $72 Patafianos 3. Kevin Durant (OKC - SF,PF) $74 Biegamy 4. Ricky Rubio (Min - PG) $13 Boat Porcupie 5. Derrick Rose (Chi - PG) $10 Boat Porcupie 6. Rudy Gobert (Uta - C) $39 Martinus Spurs 7. Carmelo Anthony (NY - SF,PF) $44 Biegamy 8. DeMar DeRozan (Tor - SG,SF) $15 Nic nas nie łączy 9. Stephen Curry (GS - PG,SG) $77 HuWDu 10. Ty Lawson (Hou - PG) $21 Rozkurwiators 11. Andre Drummond (Det - PF,C) $29 Kasztaniaki Bulls 12. James Harden (Hou - SG,SF) $75 Patafianos 13. Monta Ellis (Ind - PG,SG) $16 Bad Boys Team 14. Pau Gasol (Chi - PF,C) $31 Nic nas nie łączy 15. Mike Conley (Mem - PG) $29 Bad Boys Team 16. Chris Paul (LAC - PG) $63 HuWDu 17. Russell Westbrook (OKC - PG) $61 Boat Porcupie 18. Kawhi Leonard (SA - SG,SF) $49 Biegamy 19. Elfrid Payton (Orl - PG) $10 Racza's Team 20. Karl-Anthony Towns (Min - C) $12 Patafianos 21. Hassan Whiteside (Mia - C) $24 Biegamy 22. Al Jefferson (Cha - PF,C) $26 Bad Boys Team 23. Marcin Gortat (Was - C) $18 Racza's Team 24. DeMarcus Cousins (Sac - PF,C) $50 Boat Porcupie 25. Reggie Jackson (Det - PG,SG) $14 God of Thunder 26. Zach Randolph (Mem - PF,C) $13 Nic nas nie łączy 27. Al Horford (Atl - PF,C) $38 Gryzlak 28. Nicolas Batum (Cha - SG,SF) $18 Martinus Spurs 29. Kyle Lowry (Tor - PG) $31 Martinus Spurs 30. Jeff Teague (Atl - PG) $28 Chicago Warriors 31. Jimmy Butler (Chi - SG,SF) $45 Kasztaniaki Bulls 32. Damian Lillard (Por - PG) $47 Raging Ravens 33. Klay Thompson (GS - SG,SF) $44 Rozkurwiators 34. Blake Griffin (LAC - PF,C) $41 Gryzlak 35. Markieff Morris (Pho - PF,C) $8 Patafianos 36. DeAndre Jordan (LAC - C) $30 Kasztaniaki Bulls 37. Brandon Knight (Pho - PG,SG) $16 Gryzlak 38. Paul Millsap (Atl - PF,C) $45 Gryzlak 39. Serge Ibaka (OKC - PF,C) $44 Gryzlak 40. Danny Green (SA - SG,SF) $17 God of Thunder 41. Nikola Vucevic (Orl - PF,C) $40 HuWDu 42. Giannis Antetokounmpo (Mil - SF,PF) $18 Krzysztof's Rad Team 43. Jonas Valanciunas (Tor - C) $18 Martinus Spurs 44. LaMarcus Aldridge (SA - PF,C) $37 Rozkurwiators 45. Draymond Green (GS - SF,PF) $34 Chicago Warriors 46. Kevin Love (Cle - PF,C) $31 Krzysztof's Rad Team 47. Paul George (Ind - SG,SF) $44 Chicago Warriors 48. John Wall (Was - PG) $41 Krzysztof's Rad Team 49. Kobe Bryant (LAL - SG,SF) $9 Martinus Spurs 50. Jusuf Nurkic (Den - C) $4 Nic nas nie łączy 51. Eric Bledsoe (Pho - PG,SG) $31 Raging Ravens 52. Nerlens Noel (Phi - PF,C) $30 Raging Ravens 53. Kyrie Irving (Cle - PG,SG) $29 Nic nas nie łączy 54. Marc Gasol (Mem - C) $41 Boat Porcupie 55. Robin Lopez (NY - C) $14 God of Thunder 56. Danilo Gallinari (Den - SF) $22 Chicago Warriors 57. Isaiah Canaan (Phi - PG) $2 Gryzlak 58. Rudy Gay (Sac - SF,PF) $26 Nic nas nie łączy 59. Kemba Walker (Cha - PG) $10 Bad Boys Team 60. Brook Lopez (Bkn - C) $30 Chicago Warriors 61. Dirk Nowitzki (Dal - PF,C) $15 Martinus Spurs 62. Kenneth Faried (Den - PF,C) $15 Racza's Team 63. Chris Bosh (Mia - PF,C) $27 Racza's Team 64. Dwight Howard (Hou - PF,C) $12 Boat Porcupie 65. Gorgui Dieng (Min - PF,C) $9 Chicago Warriors 66. Tim Duncan (SA - PF,C) $14 Bad Boys Team 67. Kyle Korver (Atl - SG,SF) $12 Rozkurwiators 68. Roy Hibbert (LAL - C) $14 Krzysztof's Rad Team 69. Victor Oladipo (Orl - PG,SG) $30 Bad Boys Team 70. Goran Dragic (Mia - PG,SG) $24 God of Thunder 71. Greg Monroe (Mil - PF,C) $19 Kasztaniaki Bulls 72. Jeremy Lin (Cha - PG,SG) $4 Racza's Team 73. Bradley Beal (Was - SG) $30 Rozkurwiators 74. Dwyane Wade (Mia - PG,SG) $9 God of Thunder 75. Tobias Harris (Orl - SF,PF) $19 Martinus Spurs 76. Tyson Chandler (Pho - C) $16 Nic nas nie łączy 77. Jrue Holiday (NO - PG) $10 Nic nas nie łączy 78. Rajon Rondo (Sac - PG) $9 Krzysztof's Rad Team 79. Nikola Mirotic (Chi - SF,PF) $15 Racza's Team 80. Andrew Bogut (GS - C) $7 Martinus Spurs 81. Trevor Ariza (Hou - SG,SF) $18 Racza's Team 82. Thaddeus Young (Bkn - SF,PF) $10 Kasztaniaki Bulls 83. Enes Kanter (OKC - C) $11 Nic nas nie łączy 84. Derrick Favors (Uta - PF,C) $38 Bad Boys Team 85. J.J. Redick (LAC - SG) $11 Nic nas nie łączy 86. Tyreke Evans (NO - PG,SG) $11 Kasztaniaki Bulls 87. Rodney Stuckey (Ind - PG,SG) $1 Biegamy 88. Michael Carter-Williams (Mil $15 Martinus Spurs 89. George Hill (Ind - PG,SG) $10 Kasztaniaki Bulls 90. Chandler Parsons (Dal - SF,PF) $18 Raging Ravens 91. Wesley Matthews (Dal - SG,SF) $17 Rozkurwiators 92. DeMarre Carroll (Tor - SF,PF) $12 God of Thunder 93. Gordon Hayward (Uta - SG,SF) $32 Raging Ravens 94. Deron Williams (Dal - PG) $8 Racza's Team 95. Terrence Jones (Hou - SF,PF) $17 Patafianos 96. Isaiah Thomas (Bos - PG) $17 Racza's Team 97. Emmanuel Mudiay (Den - PG) $4 Gryzlak 98. Khris Middleton (Mil - SG,SF) $17 Chicago Warriors 99. Robert Covington (Phi - SG,SF) $10 Martinus Spurs 100. Al-Farouq Aminu (Por - SF,PF) $6 Raging Ravens 101. Andrew Wiggins (Min - SG,SF) $20 Racza's Team 102. Beno Udrih (Mem - PG) $1 Biegamy 103. Kevin Martin (Min - SG,SF) $9 Bad Boys Team 104. Brandon Jennings (Det - PG) $5 Krzysztof's Rad Team 105. Joe Johnson (Bkn - SG,SF) $13 Krzysztof's Rad Team 106. Joakim Noah (Chi - PF,C) $24 Bad Boys Team 107. Wilson Chandler (Den - SG,SF) $8 God of Thunder 108. Jahlil Okafor (Phi - C) $10 Kasztaniaki Bulls 109. Ersan Ilyasova (Det - SF,PF) $8 God of Thunder 110. Tony Parker (SA - PG) $11 Nic nas nie łączy 111. D'Angelo Russell (LAL - PG) $8 Racza's Team 112. Ed Davis (Por - PF,C) $5 Raging Ravens 113. Nikola Pekovic (Min - C) $5 Boat Porcupie 114. Jabari Parker (Mil - SF,PF) $10 Krzysztof's Rad Team 115. Mason Plumlee (Por - PF,C) $2 Rozkurwiators 116. Amir Johnson (Bos - PF,C) $5 Kasztaniaki Bulls 117. Kentavious Caldwell-Pope (Det - SG) $4 HuWDu 118. Lou Williams (LAL - PG,SG) $3 Martinus Spurs 119. Darren Collison (Sac - PG) $5 Kasztaniaki Bulls 120. David Lee (Bos - PF,C) $16 Krzysztof's Rad Team 121. Eric Gordon (NO - SG) $6 Krzysztof's Rad Team 122. Ryan Anderson (NO - PF,C) $17 Racza's Team 123. Zaza Pachulia (Dal - C) $3 Rozkurwiators 124. Marcus Smart (Bos - PG) $3 Rozkurwiators 125. Jordan Clarkson (LAL - PG) $8 Kasztaniaki Bulls 126. Marco Belinelli (Sac - SG,SF) $4 Nic nas nie łączy 127. Josh Smith (LAC - SF,PF) $4 Rozkurwiators 128. J.R. Smith (Cle - SG,SF) $3 God of Thunder 129. Jae Crowder (Bos - SF,PF) $1 Gryzlak 130. Harrison Barnes (GS - SF,PF) $20 Krzysztof's Rad Team 131. Dennis Schroder (Atl - PG) $1 Kasztaniaki Bulls 132. Trey Burke (Uta - PG) $1 Biegamy 133. Patrick Patterson (Tor - PF,C) $15 Racza's Team 134. Manu Ginobili (SA - SG,SF) $2 Gryzlak 135. Jarrett Jack (Bkn - PG,SG) $12 Krzysztof's Rad Team 136. Ben McLemore (Sac - SG) $5 Chicago Warriors 137. John Henson (Mil - PF,C) $5 Rozkurwiators 138. Avery Bradley (Bos - PG,SG) $3 Chicago Warriors 139. Jared Sullinger (Bos - PF,C) $9 Rozkurwiators 140. Luol Deng (Mia - SF,PF) $17 Nic nas nie łączy 141. Timofey Mozgov (Cle - C) $8 God of Thunder 142. Andre Iguodala (GS - SG,SF) $3 Patafianos 143. Meyers Leonard (Por - PF,C) $6 Martinus Spurs 144. C.J. McCollum (Por - PG,SG) $5 Patafianos 145. Tony Allen (Mem - SG,SF) $4 Kasztaniaki Bulls 146. Alec Burks (Uta - PG,SG) $2 Raging Ravens 147. Jeff Green (Mem - SG,SF) $1 Martinus Spurs 148. Paul Pierce (LAC - SF,PF) $1 HuWDu 149. Arron Afflalo (NY - SG,SF) $9 Raging Ravens 150. Rodney Hood (Uta - SG,SF) $1 Chicago Warriors 151. Tristan Thompson (Cle - PF,C) $6 Rozkurwiators 152. Patrick Beverley (Hou - PG,SG) $1 Bad Boys Team 153. Mo Williams (Cle - PG,SG) $1 Patafianos 154. Myles Turner (Ind - C) $5 Raging Ravens 155. Nick Young (LAL - SG,SF) $1 Boat Porcupie 156. Frank Kaminsky (Cha - C) $2 Gryzlak 157. Stanley Johnson (Det - SF) $6 Raging Ravens 158. Patty Mills (SA - PG) $1 Biegamy 159. David West (SA - PF) $3 Gryzlak 160. Aaron Gordon (Orl - PF) $8 HuWDu 161. Kosta Koufos (Sac - PF,C) $3 Patafianos 162. Julius Randle (LAL - PF) $5 Chicago Warriors 163. P.J. Tucker (Pho - SG,SF) $2 Raging Ravens 164. Jose Calderon (NY - PG) $7 Raging Ravens 165. Dion Waiters (OKC - SG,SF) $1 Boat Porcupie 166. Bojan Bogdanovic (Bkn - SG,SF) $1 Gryzlak 167. Brandan Wright (Mem - PF,C) $2 God of Thunder 168. Aaron Brooks (Chi - PG) $1 Biegamy 169. Jordan Hill (Ind - PF,C) $1 HuWDu 170. Taj Gibson (Chi - PF,C) $1 Krzysztof's Rad Team 171. Tiago Splitter (Atl - C) $1 Chicago Warriors 172. Jamal Crawford (LAC - SG,SF) $2 Boat Porcupie 173. Otto Porter (Was - SF) $1 Patafianos 174. Corey Brewer (Hou - SG,SF) $2 Boat Porcupie 175. Marcus Morris (Det - SF,PF) $1 Gryzlak 176. T.J. Warren (Pho - SF) $1 God of Thunder 177. JaVale McGee (Dal - C) $1 Biegamy 178. Zach LaVine (Min - PG) $1 HuWDu 179. Randy Foye (Den - PG,SG) $1 Chicago Warriors 180. Kristaps Porzingis (NY - PF) $1 Bad Boys Team 181. Matt Barnes (Mem - SF) $1 Patafianos 182. Iman Shumpert (Cle - SG,SF) $1 Boat Porcupie 183. Clint Capela (Hou - PF,C) $1 Biegamy 184. Boris Diaw (SA - PF,C) $1 HuWDu 185. Anderson Varejao (Cle - PF,C) $1 Bad Boys Team 186. Cody Zeller (Cha - PF,C) $1 Patafianos 187. C.J. Miles (Ind - SG,SF) $1 Boat Porcupie 188. Andrea Bargnani (Bkn - PF,C) $1 Biegamy 189. Evan Turner (Bos - SG,SF) $1 HuWDu 190. Justise Winslow (Mia - SF) $1 Bad Boys Team 191. Donatas Motiejunas (Hou - SF,PF) $1 Patafianos 192. Josh McRoberts (Mia - PF,C) $1 Biegamy 193. Channing Frye (Orl - PF,C) $1 HuWDu 194. Omer Asik (NO - PF,C) $1 HuWDu 195. Michael Kidd-Gilchrist (Cha - SF) $1 HuWDu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 draft był na niezłym poziomie. Nie byłem specjalnie przygotowany do licytacji z powyżej 10 graczami, stąd zaskoczyły mnie ceny za graczy w ostatnim etapie draftu. Przy mniejszej lidzbie graczy oszczędzanie na koniec zwykle przynosi dobre efekty:) Mój skład może być, ale spodziewałem się, że będzie lepiej. Mogłem powalczyć o np. Oladipo, Lawsona, Noah czy Bosha Przegapilem licytowanie Rose i Jacksona, którzy (zwłaszcza ten drugi) poszli w bardzo dobrej cenie. 42. Giannis Antetokounmpo (Mil - SF,PF) $18 -ogromny potencał, w najgorszym razie zapracuje na te wydane 18 $, Buck ma wyrównany skład, ale Grek te 30 minut powinien dostać. Na pewno mogę liczyć na przechwyty, bloki, zbiórki46. Kevin Love (Cle - PF,C) $31 - póki nie wróci Irving będzie drugą opcją w ataku Cavs, a czasami nawet pierwszą, bo James nie będzie chciał się przemęczać. Wydaje się, że o ile zdrowie pozwoli, to będzie zdecydowanie lepszy sezon dla niego. Zna już swoją rolę w drużynie, co dla wysokiego gracza grajacego na obwodzie nie jest takie łatwe.48. John Wall (Was - PG) $41 - biorąc wszystko pod uwagę to 41 za niego, to nie za drogo. Chłopak jest młody, robi postępu. Oby tylko zdrowie dopisało. Mógłby też poprawić straty. Njiemniiej to może być jeden z najlepszym graczy w roto.68. Roy Hibbert (LAL - C) $14 - wierzę w jego odrodzenie w LAL. Gość ma problem z motywacją, a Indiana dała mu jej całkiem dużo. Najważniejszy gracz LAL, bo przy jego dobrej grze, mogą nawet powalczyć o play offs ( pewnie bez skutku, ale jednak może być ciekawie)78. Rajon Rondo (Sac - PG) $9 - gorzej niż w Dallas być nie może, a w końcu to ambitny człowiek z wielkimi umiejętnościami. Jestem ciekawy jego gry z Cousinsem i Bellinelim104. Brandon Jennings (Det - PG) $5 na razie kontuzjowany i po powrocie tylko drugi PG, niemniej za taką cenę można liczyć na jego wymianę lub jednak dojście do formy105. Joe Johnson (Bkn - SG,SF) $13 - wydaję się, że powinien zagrać najlepszy sezon od czasów Atlanty, Jakoś nie po drodze była mu gra z D. Wiiliamsem. Teraz powinien być bardziej zmotywowany i tworzyć lepszą parę z Jackiem, niż z D. Wialiamsem114. Jabari Parker (Mil - SF,PF) $10 na razie limitowane minuty, ale może się rozkręci w dalszej części sezonu. 120. David Lee (Bos - PF,C) $16 w Bostonie wysokich jest od groma, ale wydaje się być najlepszym z nich. Powinien pasować do tego zespołu.121. Eric Gordon (NO - SG) $6 oby go ominęły kontuzje, a pkt, trójki i przechwyty będzie w stanie dostarczać na dobrym poziomie130. Harrison Barnes (GS - SF,PF) $20 zostały pieniądze, a licytacja o niego pod koniec draftu była ostra... Jest pewna szansa, że pojdzie w ślady D. Greena135. Jarrett Jack (Bkn - PG,SG) $12 nowy lider obwodu NYB170. Taj Gibson (Chi - PF,C) $1 - ciężko było o kogoś dobrego pod koniec draftu. Miałem za mało pieniędzy na Afflalo,, Sullingela, czy Randla- Gibson po wyleczeniu kontuzji może odnaleźć się całkiem dobrze w nowej grze Bulls z ok 30 minutami na mecz, a gdyby to się nie udało, jest szansa na transfer i większe nawet minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzlak Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Witam, sorki za nieobecność na drafcie, ale akurat na chacie nie mogłem być a tel mi padł 5 min przed 9. Jakiegoś trejda chętnie przeanalizuje....Griffin Horford Millsap są do oddania za jakieś asysty i 3 + może bloki, sam też coś porozsyłam, pozdro! Edytowane 5 Października 2015 przez Gryzlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Tak wyglądała tabelka roto na bazie statsów z poprzedniego sezonu wszystkich wydraftowanych graczy: Uzupełniłem już też kasę na waiverów, więc Ci, którzy nie wydali wszystkiego na drafcie, mogą sobie sprawdzić, czy mają odpowiednią kwotę w budżecie na sezon. Draft przebiegł w bardzo fajnej atmosferze i ogólnie wszystko ekstra, ale nie spodziewałem się, że będziemy nad tym siedzieć aż ponad 3h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Trejdowałem w zamian za wowo. Podał mi przed draftem 14 nazwisk które by chciał i ceny max za tych grajków. Udało się wziąć 6 z nich. Wszyscy pozostali byli drożej.I tu wychodzi wada zastepstwa, gdyby wowo sie zorientowal to by wzial na to poprawke i ktoregos z nich zaplacil wiecej niz planowal, ale Ty nie mogles tego zrobic. Ale tak to jest jak sie imprezuje gdzie indziej... Dla mnie to był najtrudniejszy draft w jakim brałem udział. Chciałem się wstrzelić w jak największą liczbę zawodników jakie chciał wowo, więc odpuszczałem niektorych zawodników którzy byli w dobrych cenach bo bałem się że nie starczy mi kasy na tych wskazanych przez wowo. Potem okazało się że wszyscy centrzy których chciał byli drożej, ale nie pozostali już w sumie żadni inni wartościowi.To juz blad w przygotowaniach, ale faktycznie musi byc trudne wstrzymywanie sie z licytacjami czekajac na graczy, ktorych sam moze bys nie chcial ;-) Witam, sorki za nieobecność na drafcie, ale akurat na chacie nie mogłem być a tel mi padł 5 min przed 9.Oj, to znaczy, ze cala druzyne draftowal automat? Chociaz wg Twoich wycen? nie spodziewałem się, że będziemy nad tym siedzieć aż ponad 3h.Jakie mieliscie ustawienie Bid Time Limit? Edytowane 5 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ogólnie szkoda-czasu poradził sobie bardzo dobrze. Nie udało się jedynie Goberta/Favorsa i Horforda ale LMA za tego ostatniego i w takiej cenie to więcej jak dobrze. Zdecydowanie mój skład jest zajebisty i jest z czym pracować, więc jak nikt się nie połamie to powinno być okej. Jestem otwarty na propozycje jeśli chodzi o centrów za 3pt na przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jakie mieliscie ustawienie Bid Time Limit? 20 sekund. Co prawda mielismy 2 przerwy, ale w sumie trwaly 8 minut, wiec nie jakos super dlugo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 20 sekund. Co prawda mielismy 2 przerwy, ale w sumie trwaly 8 minut, wiec nie jakos super dlugo.A duzo bylo podbijania o dolara? Zwlaszcza wsrod tych drozszych graczy? Bo rzeczywiscie jakos dlugo Wam zeszlo. Swoja droga, spodziewalem sie wiecej relacji podraftowych, a tu tylko dwie z czego jedna od GMa spoza ligi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 A duzo bylo podbijania o dolara? Zwlaszcza wsrod tych drozszych graczy? Bo rzeczywiscie jakos dlugo Wam zeszlo. Nie, staraliśmy się zawsze rzucać w miarę wysokie kwoty od razu. Za Vucevica ktoś (Julek?) nawet się chyba kopsnął przy wklepywaniu Ja na pewno skomentuję swoje wybory, ale może później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Nie, staraliśmy się zawsze rzucać w miarę wysokie kwoty od razu. Za Vucevica ktoś (Julek?) nawet się chyba kopsnął przy wklepywaniu Ja na pewno skomentuję swoje wybory, ale może później. no właśnie jak dla mnie była masa przebijania dolarówkami za tych topowych grajków - w związku z tym postanowiłem przyspieszać zabawę i mam: 1 - nieświadomie Paula (generalnie pick spoko, ale nie jak wcześniej się wzięło Kurę ), serio byłem pewien że on pójdzie za 65 na luzaku 2 - pół-świadomie Vucevica (chyba chciałem dać 30, wyszło 40 - ale ten koleś gra tylko pod fantasy, więc spoko) moje plany na wygraną ligi: a) Westbrook się łamie i jestem królem point guardów Channing Frye wraca do formy sprzed lat i wygrywa mi zabawę! c) pozostałym 14stu osobom psują się komputery a swoich wyborów nie skomentuję, bo: - wstyd mi - zawsze idę na żywioł - roto traktuję dosłownie jako 'zabawę' i dodatkowy motywator do lukania enbiej (c***owo, że najwięcej grajków mam z Magic, nie? ), więc jest to u mnie bez planu, ładu i składu Edytowane 5 Października 2015 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sztan Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ogólnie z draftu jestem w miarę zadowolony. Wysocy Jordan/Drummond/Okafor/Johnnson/Monroe sądzę, że dadzą mi wygraną w zbiórkach i być może w FG%, jest tez nieźle jeśli chodzi o bloki i przechwyty. Brakuje mi na pewno strzelców, no ale coś za coś. Zobaczymy jak będzie się wszystko układać, ale myślę, że bez trade'ów się nie obejdzie. Pozdro Mój skład: 1. (11) Andre Drummond PF,C 2. (31) Jimmy Butler SG,SF 3. (36) DeAndre Jordan C 4. (71) Greg Monroe PF,C 5. (82) Thaddeus Young SF,PF 6. (86) Tyreke Evans PG,SG 7. (89) George Hill PG,SG 8. (108) Jahlil Okafor C 9. (116) Amir Johnson PF,C 10. (119) Darren Collison PG 11. (125) Jordan Clarkson PG 12. (131) Dennis Schroder PG 13. (145) Tony Allen SG,SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Trzy trasy ode mnie wiszą. Wiem ze jeszcze dużo czasu do sezonu i nie ma się co spieszyć ale już jakieś ruchy wykonać można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Najlepiej uzupełnij trade block – wtedy można bardziej konkretnie podejść do negocjacji, jeśli ktoś będzie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 u mnie wszyscy są dostępni, zależy od oferty. Na razie poszły trzy propozycje i zero odzewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Co do propozycji transferowych mam apel - prosiłbym, aby dawać jednak poważne propozycje a nie takie po których nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Bo jeśli ktoś za Batuma i Valanciunasa oferuje mi Duncana i Beverley'a to jednak jest to co najwyżej śmieszne. Spóźniona krótka analiza draftu z mojej perspektywy. Na początku trafił mi się niezaplanowany i jednocześnie najdroższy zawodnik mojego zespołu, czyli Gobert, co spowodowało, że musiałem mocno zmienić plany. Generalnie jednak wyszło całkiem nieźle, chociaż kluczowe będzie tutaj zdrowie zawodników. Jeśli tylko Kobe będzie zdrowy a Nowitzki dalej młody to powinno być ok. Jedynym problemem mogą być FG (jeśli Kobe będzie zdrowy) i straty (MCW, Kobe, Lowry). Tak czy inaczej patrzę na ten sezon z optymizmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi