washko Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Sugerowałbym pisać PMy, jeśli tego nie robiłeś, bo to daje większą szansę na kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Panowie dajcie mi jeszcze chwilę może się uda i nie będzie trzeba nic kombinować, na tą chwilę jest jakieś 75% szans że będę. Jak tylko dostanę terminaż z ligi od razu potwierdzam bądź nie swoją obecność i wtedy będziemy szukać. Z mojej strony będę się starał pomóc jak tylko będę mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Panowie dajcie mi jeszcze chwilę może się uda i nie będzie trzeba nic kombinować, na tą chwilę jest jakieś 75% szans że będę. Jak tylko dostanę terminaż z ligi od razu potwierdzam bądź nie swoją obecność i wtedy będziemy szukać. Z mojej strony będę się starał pomóc jak tylko będę mógł. Oczywiście, że jeśli będzie Ci pasować, to nic nie kombinujemy i jedziemy w swoim składzie w niedzielę. Po prostu robię wstępne rozeznanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Mack właśnie mi potwierdził, że będzie w niedzielę na drafcie, więc wrzucam pierwsze przypomnienie: Draftujemy już w najbliższą niedzielę, 4.10 o godz. 21:00. (za 3 dni i 3 godziny ) Wrzucę jeszcze jedno przypomnienie na PW oraz tutaj w dniu draftu. Drużyny, które chciałyby zmienić nazwy na yahoo, bo mają te nadane przez automat, mogą to zrobić. Edytowane 1 Października 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Panowie, ostatnie już przypomnienie z mojej strony: DZISIAJ O 21:00 DRAFT. Można wejść na niego 15 minut przed rozpoczęciem. Powodzenia wszystkim i mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawić – zarówno dzisiaj wieczorem, jak i w trakcie całego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) DZISIAJ O 21:00 DRAFT.[...] Powodzenia wszystkim i mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawić – zarówno dzisiaj wieczorem, jak i w trakcie całego sezonu.True, true, TO NIE SA CWICZENIA! ;-) Szkoda, ze wowo pojdzie na jakas inna impreze, ale fajnie, ze o tym uprzedzil i znalazl sie zastepca... Ja z kolei uprzedze nieuniknione pytania odnosnie cen i druzyn... pamietajcie, ze wszystkie wyniki draftow mozna obejrzec na Yahoo, w przypadku tej ligi beda pod adresem: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/32396/draftresults Ba! W zeszlym sezonie dalo sie podgladac ceny na zywo tzn tuz po zakonczonej licytacji... Edytowane 4 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 będę draftował z Wami w zastępstwie za wowo. Można już wbijać na draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 zaczęliśmy. 14/15 więc jest jeden automat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 będę draftował z Wami w zastępstwie za wowo.Pewnie planowales to zrobic, ale na wszelki wypadek - opisz wrazenia jak sie draftuje wg obcych wycen ;-) zaczęliśmy. 14/15 więc jest jeden automatWrrrrrrrr. Kogo brakuje? Oby to tylko chwilowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Biegamy nie dotarł, ale ma pre-draft values. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ba! W zeszlym sezonie dalo sie podgladac ceny na zywo tzn tuz po zakonczonej licytacji... Działa i w tym roku, więc możemy klaskać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Antek za 80$, LJ 72, KD 74, jakieś inj Davisa, że tak ładnie puszczony?U niego nawet jak nie ma jeszcze kontuzji to niedlugo jakas bedzie ;-) Patrzac na srednie rzeczywiscie wydaje sie tanio, ale uwzgledniajac mecze to po prostu konserwatywnie... Działa i w tym roku, więc możemy klaskać ;]Raczej obgadywac ;-) I w/w komentarz januarego juz zdradzal taka mozliwosc ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 U niego nawet jak nie ma jeszcze kontuzji to niedlugo jakas bedzie ;-) Patrzac na srednie rzeczywiscie wydaje sie tanio, ale uwzgledniajac mecze to po prostu konserwatywnie... Raczej obgadywac ;-) I w/w komentarz januarego juz zdradzal taka mozliwosc ;-P Obgadywać i siać ferment. No bo: Lawson w dobrej cenie, promocja na Rose'a, Harden przepłacony, a Paul za pół darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matvez Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Siema boys ... powie mi ktoś czemu nie widzę "klik klik" do naszego draftu? Spóźniony i nie ogarniam chyba wcale ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ale, że barca Westbrooka odpuścił (no, no!) Po tym Davisie za 80 potrzebuje stalowych nerwów do końca Siema boys ... powie mi ktoś czemu nie widzę "klik klik" do naszego draftu? Spóźniony i nie ogarniam chyba wcale ;s wszedłeś na yahoo na główną stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Siema boys ... powie mi ktoś czemu nie widzę "klik klik" do naszego draftu? Spóźniony i nie ogarniam chyba wcale ;s już za dużo nie podraftujesz masz w składzie Melo, KD, Leonarda i Whitesida i zostało ci 9$ na 9 zawodników. Edytowane 4 Października 2015 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Siema boys ... powie mi ktoś czemu nie widzę "klik klik" do naszego draftu? Spóźniony i nie ogarniam chyba wcale ;s Nie musisz się już spieszyć - zostało ci 9$ o ile dobrze liczę więc za 2h zacznie się poziom 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Zasłona dymna pod swój draft ;D ?Nie mam jeszcze swoich wycen, wiec nawet nie moge sciemniac ;-) Albo to tez sciema ;-) Pułap cen (po dołączeniu do w/w trójki Curry'ego za 77 i JH za 75) tego draftu powoduje, że te 80$ za Antka to piękny pickNa srednich, ale nie na totalach. Siema boys ... powie mi ktoś czemu nie widzę "klik klik" do naszego draftu? Spóźniony i nie ogarniam chyba wcale ;sJesli nie ma tego na stronie glownej ligi to moze zajrzyj do zakladki draft? Ciezko pomoc z zewnatrz bo ta opcja wyskakuje tylko w okolicach draftu. już za dużo nie podraftujesz masz w składzie Melo, KD, Leonarda i Whitesida i zostało ci 9$ na 9 zawodników. Nie musisz się już spieszyć - zostało ci 9$ o ile dobrze liczę więc za 2h zacznie się poziom 1$ To licytacje skonczyl, ale akurat w takiej sytuacji wazne jest uzupelnienie skladu swoimi kandydatami na steale bo Yahoo to wreczy same bolki i zlamasy. Edytowane 4 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matvez Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 dobra obczaiłem kogo mi pobrało ;d modlitwa i nie powinno być źle ;d a teraz kwestia poważna, widać tam gdzieś mój adres email czy coś? bo yahoo domyślenie mnie loguje na nie wiadomo jakie konto na którym nie jestem w lidze... coś gdzieś kiedyś musiałem zgubić oh ah .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 posłałem Ci na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi