MarioPL Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów..Tak jak w temacie potrzebuję buty na halę. Pod uwagę biorę tylko Nike i Jordany. Rozmiar 45.5. Co sądzicie o tych propozycjach: http://sklepkoszykarza.pl/?md=products&id_p=57998&name=buty-jordan-rising-high& http://sklepkoszykarza.pl/?md=products&id_p=55562&name=buty-jordan-superfly-3-po-724934-601& niestety nie ma rozmiaru.. http://sklepkoszykarza.pl/?md=products&id_p=58067&name=buty-jordan-superfly-4-marvin-the-martian-768929-006& kosmiczne.. http://sklepkoszykarza.pl/?md=products&id_p=57750&name=buty-nike-lebron-soldier-ix-premium-749490-016 hmm Coś innego? Zależy mi aby buty były lekkie i przewiewne i żeby nie śmierdziały po kliku miesiącach. Zamawiał ktoś z eastend? Ile kosztuje wysyłka i jak długo się czeka? Jak kupujecie Nike to zwracacie uwagę na kraj pochodzenia? Dzięki za pomoc! Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez MarioPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ja za taką kasę bym chyba wziął LeBrony XII. Nie grałem w nich, ale chodziłem chwile i zrobiły niesamowite wrażenie.na moich stopach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioPL Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Tylko one są troche za drogie dla mnie. Na sklepkoszykarza chodza po 579zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Tylko one są troche za drogie dla mnie. Na sklepkoszykarza chodza po 579zł. Można je spokojnie kupić poniżej 500zł, odezwij się na PW to coś Ci ogarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Ja polecam Lebrony XII za poleceniem osób z forum skusiłem się na nie, i warto było dołozyć 50 pln żeby je zakupić. Niesamowita wygoda, świetna amortyzacja, trochę gorzej z wentylacją ale ogólnie 9/10 Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioPL Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 A coś na halę i na zewnątrz? 2 miesiące w roku gramy na orliku więc nie chce ich zajechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Teraz kupujesz te Lebrony czy coś, a za rok na orlika najtańsze Reeboki za 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek999 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Mimo wszystko kupując dwi pary taniej wyjdzie kupić je na któryms ze sklepów w USA. Jest wiele z przesyłka za 10-15$ . Więc w sumie i tak jest conajmniej 2-3 stówki taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Może Melo M11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioPL Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Kupiłem Jordan rising high. Dam znać jak but się sprawuje na hali. Wahałem się między nimi a soldierami i wybrałem te które wyprodukowano w wietnamie. Lebrony niestety to chińczyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Kupiłem Jordan rising high. Dam znać jak but się sprawuje na hali. Wahałem się między nimi a soldierami i wybrałem te które wyprodukowano w wietnamie. Lebrony niestety to chińczyki. Serio? Równie dobrze mogły Ci się trafić jordany z chin a lebrony z wietnamu. To nie ma żadnego znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioPL Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Serio. Miałem kilka par Ników z Chin, Wietnamu i Indonezji i te pierwsze wypadały najgorzej. Poza tym wcześniej miałem Jordany i byłem z nich mega zadowolony aż się rozerwały (Chiny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi