Mich@lik Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Grać w FBL#2 chyba nie ma sensu. Tylko 4 osoby. Szkoda, że nie zrobiliśmy jednej dużej ligi na ten sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Spokojnie, do rozpoczęcia sezonu mamy troszkę czasu i na pewno znajdą się chętni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Moge grac, mam nadzieje, ze nie zapomne jak co roku o drafcie Pozdro Michalik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immortal_87PL Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Chętnie zagram Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bors25 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja również chętnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 zagrałbym, może tym razem nie zapomnę o drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 OK to mamy już tylko 1 wolne miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzlak Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja mam jeszcze wolne miejsce w rozkładzie na ten sezon i chętnie w dobrym towarzystwie pogram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 No to mamy komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Hej, wiem że już późno ale jakby w jakiejś lidze zwolniło się miejsce to chętnie bym dołączył. Za sobą mam kilka lat doświadczenia w graniu na Yahoo w ligach FB zakładanych jeszcze przez ludzi z pl.rec.sport.koszykowka. Nie chwaląc się w ostatnim sezonie zająłem pierwsze miejsce w FB1 i gwarantuje zaangażowanie przez cały sezon pozdro Zagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi