air_mj Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć Świrusy! Yahoo otworzyło drzwi do kolejnego sezonu, dając nam znak do rozpoczęcia przygotowań.Proszę Was o potwierdzenie uczestnictwa, zapraszam też nowych uczestników. Klasyfikacja sezonu 2014/15FBL#1 Chicken2 AIR_MJ Andrew23 Szogo Ledley Kraso Miglinieks ------------- 8. Antek 9. .KB 10.piti_8 FBL#2 KNT Dziembus Jazzmen Szymcio ---------------- 5. Mich@lik 6. Rigel 7. Knickerbockers 8. Mythos 9. Bułgarskie Skowronki 10. Ghostdog Lista rezerwowych:Hermman89mSala immortal_87PL Bors25 Składy lig w sezonie 2015/16: FBL#1 Chicken2 AIR_MJ Szogo Ledley Kraso Miglinieks KNT Dziembus Jazzmen Szymcio FBL#2 Mich@lik Rigel Mythos Antek .KB Hermman89 mSala immortal_87PL Bors25 Gryzlak Edytowane 7 Października 2015 przez air_mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziembus Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 gram dalej - ZielonoBiałoCzerwoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Gram o majstra w tym roku. Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez knt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Jak będzie miejsce zagram chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Na yahoo pojawiła się opcja dodania 1 lub 2 slotów IL - dla kontuzjowanych graczy. Co sądzicie o tym, aby z tej opcji skorzystać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Jak napisałem w temacie Keepera, tak i tu potwierdzam, że jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Potwierdzam grę i jestem przeciw dodatkowemu slotowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 BoogieTeam gra w tym roku o FBL#1. Co do slotow jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miglinieks Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jem mięso - gram dalej. Przeciwko slotom IL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mSala Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jeśli będzie możliwość, chętnie dołączę do ligi. Proszę o wpis na listę rezerwową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Pogromcy Donków już w lidze FBl#1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Mam nadzieję, że się nie obrazicie – chciałem tylko wrzucić małe ogłoszenie: Na forum sznurowadlo.pl prowadzimy rozgrywki w formacie H2H z draftem aukcyjnym, więc jeśli są tutaj jacyś chętni, by dodatkowo spróbować sił w "innej dyscyplinie", to zapraszamy, bo jest jeszcze trochę wolnych miejsc. W tym sezonie pierwszy raz powinno nam się udać stworzyć 2 ligi na drugim poziomie rozgrywek, a nawet tam poziom będzie wysoki. Chętnych odsyłam tutaj: http://sznurowadlo.pl/viewtopic.php?f=22&t=264&st=0&sk=t&sd=a Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Dziękując za lata emocjonującej rywalizacji, ja w tym roku rezygnuję. MJ, z 3-peatem Chickena będziesz musiał poradzić sobie sam , a może po pięciu(?) latach ktoś was pogodzi i nowy team znajdzie się na szczycie? Mi się to nigdy niestety nie udało.Trochę muszę wyhamować z fantasy nba, a chciałbym zachować możliwość uczestniczenia w różnorodnych rozgrywkach. W formule FP z częścią tutejszej eipy na pewno spotykamy się na sznurówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Andrew dzięki za te lata rywalizacji, gdzie w 4 sezonach 3 razy byłeś na pudle, a raz 4. Utrata tak klasowego gracza to zawsze jest cios dla ligi. Po odejściu Stromila, Żółwia i Spabloo, pojedynki z Tobą mobilizowały mnie do dalszej gry. Pocieszające jest to, że spotkamy się w tej samej formule na sznurówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.KB Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi