air_mj Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Od dzisiaj yahoo otworzyło sezon fantasy NBA i nie tracąc czasu odnowiłem naszą ligę. Proszę Was o potwierdzenie uczestnictwa i o zalogowanie do ligi. Gdyby ktoś chciał odpuścić niech szybko da znać to poszukamy następcy. Wybieramy 10 keepers do końca września, draft ustalimy pewnie w pierwszej dekadzie października. Zapraszam do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 chyba 2015/2016 ja zaakceptowalem zaproszenie czyli jestem w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 chyba 2015/2016 No właśnie, też pomyślałem, że chyba cofnąłem się w czasie Jeśli chodzi o grę to oczywiście gram dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Sorki Panowie za czeski błąd. Poprosiłem Rogera o korektę. Grunt, że ekipa się sprawnie zbiera na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Na yahoo pojawiła się opcja dodania 1 lub 2 slotów IL - dla kontuzjowanych graczy. Co sądzicie o tym, aby z tej opcji skorzystać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Jestem za. Kiedyś była taka opcja i moim zdaniem była fajna. W ostatnim sezonie w jednej z drużyn miałem jednocześnie 5 kontuzjowanych graczy i żadnego pola manewru. Możliwość przesunięcia kogoś na IL i dobrania w tym czasie jakiegoś FA daje pewien luz w takich sytuacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Również jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Jestem w lidze. I jestem za slotem IL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Jestem przeciw dodatkowemu slotowi na kontuzjowanego gracza. Na 13 ludzi w składzie, mamy aż 3 na utilu i 5 na benchu, chyba nie musimy już sobie zabawy ułatwiać. Ja cały zeszły sezon grałem bez PG. Jeśli się zadba, żeby skład mieć w miarę szeroki i w takiej sytuacji można wykręcić dobry wynik. Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez Andrew23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 W sumie Andrew ma rację. Z 5 benchami no nie jest to niezbędne. Dostosuję się po prostu do większości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 tez przeciw jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Jestem przeciw, szczególnie że nasza liga to keeper i albo ktoś walczy o pudło albo zbiera polamancow i tankuje. Nie można mieć ciastka i zjeść ciastko. Jestem przeciw, szczególnie że nasza liga to keeper i albo ktoś walczy o pudło albo zbiera polamancow i tankuje. Nie można mieć ciastka i zjeść ciastko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Ok, to nie będziemy wprowadzać slotu IL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Jestem przeciw, szczególnie że nasza liga to keeper i albo ktoś walczy o pudło albo zbiera polamancow i tankuje. Nie można mieć ciastka i zjeść ciastko. A ja uważam, że właśnie w keeperze dodatkowy slot jest przydatny, bo w normalnej lidze, jeśli ktoś z Twoich graczy złapie kontuzję wykluczającą go do końca sezonu, to po prostu wywalasz go i bierzesz kogoś innego. W keeperze, jeśli to dobry zawodnik, nie pozbędziesz się go. Jeśli coś takiego przydarzy się kilku zawodnikom, jesteś ugotowany. Ja tak miałem w zeszłym sezonie, gdy na dobre połamali się Noah i Jennings, a na dłuższy czas wypadli Westbrook i Gay. W tym samym czasie któryś z mniej ważnych graczy też się popsuł i zostałem z ośmioma sprawnymi zawodnikami. Nie upieram się, że dodatkowy slot musi być, ale moim zdaniem zwłaszcza tu mógłby być przydatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) W lidze widzimy się w komplecie z zaszłego sezonu Do końca września proszę o zaznaczenie keepers na yahoo. Termin draftu ustawiłem na środę 7 października o 21:30. Dajcie znać gdyby Wam nie pasował to zrobię ankietę. Edytowane 26 Września 2015 przez air_mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Mi termin pasuje. Listę keeperow wypisujemy tu ną forum czy jest taką opcja na Yahoo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Mi termin pasuje. Listę keeperow wypisujemy tu ną forum czy jest taką opcja na Yahoo? Na yahoo jak wejdziecie na swój team to jest opcja choose your keeper players. Edytowane 26 Września 2015 przez air_mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 mi termin pasi, i tak to tylko 15-minutowy draft wiec mysle kazdy znajdzie chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 termin mi odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi