Kily Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Pewnie, że yahoo. Oprócz drobnej zmiany w rosterze w porównaniu do tego co graliśmy zawsze proponuję nieco pokombinować z punktowaniem - przede wszystkim zwiększyć ujemne punkty za INT, bo to zawsze IMO była lipa, że gostek rzuca dwa razy pick six, ciągnie w realu drużynę na dno, a w fantasy tłucze punktów na potęgę, bo cały czas ma piłkę w rękach i robi puste jardy. Jak dla mnie 22.08 o 19 w pytę. No i przyznaję, że ten argument o playoffach jako narzędziu motywującym do gry do końca jest dość mocny, ale niech się jeszcze inni wypowiedzą o tym jak wygląda ich nastawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Zeby nie bylo Kily znasz mnie troche ja zagram i w h2h bez play offow, i nie mowie nie, tylko jak mowisz najlepiej zeby cala banda sie wypowiedziala. Albo narzuc im swoja wole co wolisz, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu i za rok bedziemy wiedziec jak sie lepiej gra z ludzmi z tego forum. I gdzie jest kucio do cholery? Gra czy sie znowu boi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 I gdzie jest kucio do cholery? Gra czy sie znowu boi... Udało mi się go sfotografować: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Jak coś ja tez jestem za playoffami, w zeszlym roku gralem w randomowych ligach na nfl.com i yahoo i mimo ze kontaktu z ludzmi nie bylo prawie zadnego to dzieki playoffom bylo troche emocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ja nigdy nie grałem, ale dzięki playoffom moim zdaniem będzie grało się do końca. Data draftu na razie w sumie wszystko pasuje nie mam aż tak dalekobieżnych planów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Kily zebys nie przekombinowal z punktacja, szczegolnie dla ludzi mniej doswiadczonych to moze tych troche niezrozumiale. Caly swiat gra ze int to minus 1 czy 2 pkt i tyle. Co obrona zrobi to juz inna bajka, od tego sie wybiera dobre defensywy zeby punktowaly. Ty kombinatorze ty jeden ty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Spoko wodza o wszystkich odchyłach od "całego świata" transparentnie napiszę na razie planuję tylko jeden dodatkowy punkt ujemny za każdy int i jeszcze jeden w pakiecie, jeśli to będzie pick six, a jak zbierzemy ekipę to przyjrzę się temu bliżej Edytowane 27 Lipca 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Gra muzyka jak dla mnie, ja osobiscie bym zrobil 4pkt za passing td i -2 za int i fumble lost. -3 za pick six tez ok edit: @kucio a co to za rocznica, nie nie obchodzi mnie zbytnio twoje zycie prywatne Pytam w sensie czy calodzienna impra czy mozna by cyknac draft o 16-17 waszego czasu i wieczorem mozesz sobie swietowac i imprezowac? Edytowane 28 Lipca 2015 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 23-ci niedziela? Teraz bedziemy sie licytowac, kazdemu nie dogodzimy, zawsze ktos bedzie marudzil i szukal nowej daty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 23.08 to akurat ja mam urodziny i wolę jakąkolwiek inną datę na draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ty 23 ja 25, twoje zdrowie, moje zdrowie, trzeba sie napocic by ten draft zrobic ja widze Ale jak mowilem na poczatku na mnie nie patrzecie, ja juz mam swoja lige tu chodzi o wasza zabawe. Jak sie nie uda znalezc normalnej daty na draft by wszystkim pasowalo, ja sie wycofam, wy sobie znajdziecie moze termin draftu w srodku tygodnia. Proponuje 22 kwietnia sobota, o godzinie 10 rano, kucio nie swiruj ze swietujesz od 10 rano. Od 11 rano mozesz tez swietowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Może niekoniecznie kwietnia, ale dobrze prawisz, Danp. Kucio niech nie świruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Dokladnie, wiesz o co mi chodzilo Ja jestem w stanie wstac o 3 nad ranem na godzinke draftu, tylko rzuccie haslo. Ilu macie ludzi gotowych na granie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Z Tobą dziewięciu. Jak wowo potwierdzi (był na liście Ciszy) to będzie dycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Panowie takie pytanie. Metoda draftu snake tak? Bo ja grałem tylko aukcje w NBA Fantasy i jest to ciekawsze. Snake nagrałem się w 2k czy NFL 08 więc spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Aukcje tez są możliwe, niech najbardziej doswiadczeni zdecydują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Raczej klasycznym dzikim wężem, chyba że jakiś zwolennik alternatywnego rozwiązania jest w stanie przekonać do alternatywy (jestem otwarty na argumenty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Radzilbym snake, jak sie liga ladnie utrzyma i bedziemy grali na powaznie, czyli bez odpuszczania to mozemy za rok aukcji sprobowac. Edit: 10 juz jest ok, 12 lepiej ale 10 obleci jak wiecej chetnych nie znajdziecie, a czasu coraz mniej Edytowane 30 Lipca 2015 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Też tak myślę, że snake na początek będzie dobry. Mniej myślenia i układania dla nowych(w tym mnie), no i szybciej to pójdzie. Jest to dla nas wygodniejsze. Zgadzam się z danp'em, jak będzie dobrze to za rok można myśleć o aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 kiedy ten draft ? I jaki roster budujemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi