Stempel Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam, Mam uzbierane trochę pieniędzy na buty do gry w kosza bo moje stare butki są już tak niesamowicie zjechane że zaraz się rozlecą. Proszę was o pomoc w wyborze butów do gry na hali, ale również trochę na betonie. Zastanawiałem się nad Nike Hyperdunk 2014, ale może wy polecicie mi coś lepszego w cenie ok. 500 zł. Nie wiem czy to potrzebne ale mam 192 cm wzrostu i 64 kg wagi. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 64kg przy 192cm wzrostu? Człowieku zamiast inwestować 5stów w buty zrób zapas jedzenia i wreszcie zacznij jeść. Nie wiem jak wyglądasz ale przed oczami wyskoczył mi Manute Boll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stempel Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Trochę jestem chudy ale jakoś nie wychodzi mi przybranie na wadze ;( Ale butki jakie byś polecił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor50 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 jakie polecacie buty do gry w kosza.Najlepiej tanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 trampki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi